Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Glide 150,000 Permanent hårfjerningslaser

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Hvad er Silk’n Glide 150.000?

Silk’n Glide 150.000 er et revolutionerende laserhårfjerningsapparat, som kommer med den nye pulserende lysteknologi, så du kan bruge produktet i dit eget hjem. Silk’n Glide 150.000 emitterer 150.000 pulserende lys, som transformeres til varme, og kan hjælpe dig med at bekæmpe uønsket hårvækst på sikker vis. Denne patenterede teknologi er sikker og anbefalet af dermatologer verden over. Med 150.000 impulser bør du ikke være nødsaget til at købe nye lyspatroner.

I modsætning til andre lignende behandlinger på markedet, er Silk’n Glide 150.000 designet specielt til at kunne anvendes på alle hudtyper, overalt på kroppen. Enheden kommer med 5 intensitetsintervaller, så du kan finde præcis den behandlingsmetode du foretrækker mest.

Hvad er HPL teknologi?

Silk’n Glide 150.000 benytter sig af den patenterede teknologi ved navn HPL (Home pulse light). Dette er korte pulserende lys, som transformeres til varme når det rammer mørke hårfollikler. Varmen går derfor direkte i hårets rod, og rammer på denne måde ikke huden – i modsætning til rigtige laserbehandlinger.

Hurtig behandlingstid

En behandling med Silk’n Glide 150.000 varierer alt efter hvilket område du ønsker at behandle. Apparatet emitterer en lysimpuls hver 1.5 – 3.5 sekund, alt efter hvilket intensitetsniveau du har indstillet enheden til. Se nedenstående graf for et estimat af behandlingstiden på forskellige områder af kroppen.

BEN

ARME

RYG

BIKINILINJEN

UNDERARME

BRYST

Vi anbefaler at behandle det ønskede område 6-8 gange over en periode på 2-4 uger.* Dette kan hjælpe lysimpulserne med at påvirke hårfolliklen, hvilket kan hæmme dens vækstfase. Fortsæt behandlingen indtil du er tilfreds med resultatet. Det er dog vigtigt at huske på at resultaterne kan variere fra person til person.

Simpel at bruge

Silk’n Glide 150.000 kunne ikke være lettere at bruge. Vælg blot din ønskede indstilling, og start brugen med det samme. Vi anbefaler at fjerne størstedelen af hårene med en skraber eller trimmer inden brug, da dette kan gøre brugen hurtigere og mere effektiv.

Silk’n Glide 150.000 er sikker at bruge, og er blevet godkendt af FDA for effektivitet og sikkerhed. Der er altså ingen kendte bivirkninger. Enheden har en indbygget hud-censor, som sørger for at produktet ikke kan starte, hvis enheden enten er for varm. Dette gør, at der ikke forekommer nogen ubehagelige komplikationer ved behandling, og du derfor trygt kan anvende produktet når du ønsker.

Hvad får jeg når jeg køber Silk’n Glide 150.000?

  • Silk’n Glide 150.000 Enheden
  • AC Adapter
  • Brugermanual og instruktioner
  • Luksuriøs kasse og blød klud til at rengøre enheden

Hvornår kan jeg se resultater?

Med Silk’n Glide 150.000 kan du opleve en reduktion af hårvæksten allerede efter få behandlinger. Flere behandlinger kræves muligvis for at opnå de resultater du ønsker. Den tid det tager for behandlingen kan variere alt efter hvilket del af kroppen du ønsker at behandle og hvilken teknik du anvender. I gennemsnit udleder enheden en impuls hver 1,5 til 3,5 sekunder. Det er vigtigt at huske på at resultaterne kan variere fra person til person.

På langt sigt vil Silk’n Glide 150.000 kunne bekæmpe næsten alt dit hår. En fuld hårvækstcyklus tager mellem 18-24 måneder. I løbet af denne tid, kan det blive nødvendigt med flere sessioner. Selvom den følgende hårfjerningsplan gælder for de fleste, sker det alligevel ofte at vores kunder har kunnet stoppe med at bruge apparatet regelmæssigt før hele planen er ført ud.* En typisk hårfjerningsplan ved brug af Silk’n Glide 150.000 kunne se således ud:

  • De første 4 behandlinger - Med ca. 2 ugers mellemrum
  • De næste 3 behandlinger - Med ca. 4 ugers mellemrum
  • Yderligere behandlinger - Brug som nødvendigt, indtil ønskede resultater opnås


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
3 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Det har virkelig hjulpet mod mine hår på ryggen.
  • * Er næsten sluppet helt af med mine dun på læben efter virkelig kort tid!
  • * Mine brysthår er blevet meget mindre tydelige efter kun et par gange hvor jeg har brugt den.
*Resultater kan variere fra person til person