Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Revit Essential Micropeelingsapperat

799.00 kr.
Du sparer:   200.00 kr.
 • På Lager
 • Gratis Levering Over 499,-
 • Autoriseret Forhandler

Hvad er microdermabrasion?

Microdermabrasion er en teknik som bliver brugt inden for dermatologiske behandlinger med det formål at hjælpe med at forbedre hudens struktur og udseende. Teknikken kan udglatte og eksfoliere huden ved at bekæmpe døde hudceller. Denne dybe peeling kan bekæmpe det overflødige, øverste lag af huden for at hjælpe huden til at begynde at regenerere sig selv. På den måde kan microdermabrasion give en ny og glødende hud, som er helt uden urenheder.* Prisen på en microdermabrasionsbehandling kan løbe op i mange hundrede kroner og ligger typisk omkring 500-600 kroner per behandling afhængigt af klinikken.

Silk’n brandet specialiserer sig inden for professionelle apparater som kan bruges derhjemme. De bringer derfor denne microdermabrasionsmaskine, som gør det muligt at få en microdermabrasionsbehandling mange gange, men til samme pris som kun én behandling på en klinik!

Det unikke ved denne microdermabrasionsmaskine er at den kan blande diamantslibnings- og vacuumteknikker til at hjælpe med at bekæmpe hudorme og akne. Det sker ved at diamanterne første kan rive de døde hudceller løs fra huden, hvorefter vacuumet 'suger' de døde hudceller væk fra huden. På den måde kan du reducere chancen for at der kommer døde hudceller og skidt ned i porerne, som ofte er den primære årsag til akne og urenheder.

Hvad gør Silk’n ReVit Essential™ unik?

Diamant spidsen på Silk’n ReVit Essential™ gør at den skiller sig ud fra andre andre microdermabrasion systemer, som ofte efterlader en smule rester af krystal aluminium oxid, som kan være skadelig for din hud. Ved at bruge denne diamantspids, kan du efterlade din hud renset uden nogle rester hvilket kan gøre din hud yngre og mere strålende uden at være skadeligt. Diamantspidsteknologien som bliver brugt i Silk’n ReVit Essential™ er en af de nyeste hjemme microdermabrasion teknologier på markedet. Den kan desuden bruges på alle hudtyper og hudtoner.

Den fungerer ved at 'skrælle' de døde hudceller af, som takket være dens diamantspidser, kan gå ind og rive de døde hudceller løs. Herefter tager det vacuum i midten af apparatet over og kan 'suge' de døde hudceller op, så den kan efterlade din hud ren og fri for døde hudceller. Ved at reducere de døde hudceller kan du få hjælp til at bekæmpe urenheder, da døde hudceller ofte er årsag til akne og lignende.

Fordelene ved at bruge Silk’n ReVit Essential™ er som følger:

 • Den bruger ikke grove, slibende krystaller
 • Den kan reducere døde hudceller på det yderste lag af huden
 • Kan bruges på ansigtet, halsen og hænderne
 • Indeholder to spidser: Almen og Fin

To forskellige spidser

For at hjælp med at give dig den mest optimale behandling på de forskellige områder på huden eller de forskellige resultater du ønsker at opnå, medfølger der to forskellige spidser til dette lækre produkt. Deres individuelle egenskaber er som følger:

Fin diamant hovedet
Det fine diamanthoved er ideel til sensitiv og normal hud, samt hud som for nyligt har modtaget en form for behandling.

Det normale diamant hovedet
Det normale diamanthoved er en grovere behandling og kan bruges på områder som tåler mere styrke, som panden, hagen og på kinderne.

Brug Silk’n ReVit Essential™ på disse områder:

 • Kinder og hage: Stryg langs med pilene 1, 2 & 3
 • Omkring læberne: Stryg langs pilene 4 & 5 (undgå kontakt med læberne)
 • Omkring øjnene: Stryg langs pilene 6, 7 & 8
 • Pande: Stryg langs pilene 9 & 10
 • Næse: Stryg langs pil 11
 • Hænder: Silk'n ReVit Essential™ kan også bruges på fingre og hænder

Sådan bruger du Silk’n ReVit Essential™

Det er super nemt at bruge Silk’n ReVit Essential™ og den er specielt udviklet til at kunne bruges fra dit eget hjem. Til at starte med skal du sikre dig at din hud er ren og tør. Fjern spidsen fra apparatet og rens den. Erstat det brugte filter med et nyt og sæt spidsen tilbage. Du er nu klar til bruge din ReVit Essential™.

Tryk én gang på ’On’ knappen for at starte på lav styrke. Dette er anbefalet til de første par sessioner og hvis du har sensitiv hud. Tryk igen for at øge styrken.

Før apparatet hen over huden som en blyant med glatte og blide strøg, mens du følger pilene som bliver vist på billedet herunder. Efter hver behandling bør du rense dit ansigt med varmt vand og påføre din normale fugtighedscreme eller dagcreme. Hvis du føler at den falder i styrke, bør du skifte filteret.


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
2 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Jeg plejede at betale i dyre domme for en microdermabrasionsbehandling på klinikker, men det her er meget bedre da jeg kan gøre det derhjemme med samme resultater. Vil klart anbefale det til andre!
 • * Et super godt produkt som jeg faktisk er begyndt at bruge på min klinik frem for andre apparater, da denne er meget billigere, men giver præcis de samme resultater!
*Resultater kan variere fra person til person