Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Silk’n Silhouette mod appelsinhud

Bekæmper synlig appelsinhud

Med den innovative Silk’n Silhouette kan du transformere din figur, takket være dens unikke og patenterede HT (Home Tightening) Teknologi. Denne teknologi har evnen til at styrke, balancere og forbedre din huds struktur hjemmefra. På hjælp til at reducere appelsinhud i dag, med dette fantastiske apparat!

 • Opstrammer hudens dybeste lag
 • Bekæmper løs, hængende hud
 • Sikker og nem måde at reducere appelsinhud
 • Nyd godt af fastere og smukkere hud
 • Velegnet til balderne, lårene, overarmene og hofterne
 • Sikker at bruge i dit hjems trygge rammer
 • CE-certificeret
 • ISO

Sådan virker det

Silk’n Silhouette hjælper med at reducere fremkomsten af appelsinhud ved at målrette fedtlaget under det yderste lag hud. Cellerne i dette fedtlag er kendt som adipocytter, som opbevarer overskydende næringsstoffer som fedt. Disse fedtdepoter kan forøges i volume og skabe en ”klumpelignende” effekt, som er årsagen til den bulede hud som mange mænd og kvinder får, som er bedre kendt som appelsinhud.

Silk’n Silhouette anvender HT Teknologien, som anvender tre forskellige metoder til at forbedre din kropskontur. De tre nøgle-effekter er:

 • Bi-Polar Radiofrekvens Energi: Opstrammer effektivt huden og gør de dybe lag i huden strammere, hvilket reducerer fremkomsten af appelsinhud.
 • LED-Lys-Baseret Energi: Balancerer og genopretter hudens naturlige struktur
 • IR-Varme Energi: Forbedrer den synlige del af appelsinhuden, ved at udsende varmestråler ned til hudens dybere lag.

3 forskellige behandlingsniveauer

Silk’n Silhouette tilbyder tre forskellige niveauer af behandling. Hver af disse behandlinger kan nemt genkendes, takket være de tre grønne lamper som er placeret foran på apparatet. De forskellige niveauer er komplimentære og producerer de bedste resultater når de bliver brugt sammen. For at skifte fra ét niveau til et andet, skal du blot klikke på ’Select’ knappen indtil du kommer på det niveau du gerne vil være på.

Til den første behandling af et område på huden med Silk'n Silhouette, anbefaler vi at du bruger niveau 1. Når du bliver mere vant til at bruge apparatet kan du gå til de højere niveauer for at forbedre resultaterne.

Anvendelse: Trin-for-trin

Før du påbegynder behandlingen, bør du sikre dig at din hud er ren og tør for at opnå de bedste resultater. De følgende trin er vores anbefalede metode din anvendelse af dette apparat, og det er desuden på denne måde at du får mest muligt ud af Silk’n Silhouette.

 1. Påfør et tyndt lag af den medfølgende gel på det område af huden du ønsker at behandle.
 2. Vælg dit ønskede behandlingsniveau.
 3. Før enheden langsomt over din hud. Du bør føle en behagelig varme på din hud.
 4. Brug en let og lineær bevægelse når du glider enheden over det område du ønsker at behandle. Det er vigtigt at du ikke skynder dig gennem processen, men tager dig god tid over hele det udvalgte område.

Eksempler på brug af Silk’n Silhouette

Hvis du er usikker på hvordan du bedst muligt kan reducere appelsinhud med Silk’n Silhouette, skal du blot tage et kig på de simple diagrammer herunder:

For at opnå de bedste resultater, anbefaler vi at du bruger Silk’n Silhouette to gange om ugen i 10 uger. De fleste ser efter denne periode, en tydelige ændring i deres kropskontur, For at fastholde disse resultater, skal du blot fortsætte brugen af apparatet.

Sikker at anvende

Silk’n Silhouette er ikke kun anbefalet af læger og dermatologer verden over, den er også blevet godkendt af medicinske autoriteter.

Silk’n Silhouette indeholder også en termisk sensor for mest optimal sikkerhed. Denne sensor måler temperaturen på huden i det område du behandler, og stopper automatisk med at give varme, hvis din huds temperatur overstiger 41°c. Derfor kan du føle dig helt og aldeles tryk ved brug af dette produkt.

Kundeanmeldelser

På Lé Luna stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

Giv en anmeldelse
*Resultater kan variere fra person til person