Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Silk'n Silhouette

 • På Lager
 • Gratis Levering Over 499,-
 • Autoriseret Forhandler

Sådan virker det

Silk’n Silhouette hjælper med at reducere fremkomsten af appelsinhud ved at målrette fedtlaget under det yderste lag hud. Cellerne i dette fedtlag er kendt som adipocytter, som opbevarer overskydende næringsstoffer som fedt. Disse fedtdepoter kan forøges i volume og skabe en ”klumpelignende” effekt, som er årsagen til den bulede hud som mange mænd og kvinder får, som er bedre kendt som appelsinhud.

Silk’n Silhouette anvender HT Teknologien, som anvender tre forskellige metoder til at forbedre din kropskontur. De tre nøgle-effekter er:

 • Bi-Polar Radiofrekvens Energi: Opstrammer effektivt huden og gør de dybe lag i huden strammere, hvilket reducerer fremkomsten af appelsinhud.
 • LED-Lys-Baseret Energi: Balancerer og genopretter hudens naturlige struktur
 • IR-Varme Energi: Forbedrer den synlige del af appelsinhuden, ved at udsende varmestråler ned til hudens dybere lag.

3 forskellige behandlingsniveauer

Silk’n Silhouette tilbyder tre forskellige niveauer af behandling. Hver af disse behandlinger kan nemt genkendes, takket være de tre grønne lamper som er placeret foran på apparatet. De forskellige niveauer er komplimentære og producerer de bedste resultater når de bliver brugt sammen. For at skifte fra ét niveau til et andet, skal du blot klikke på ’Select’ knappen indtil du kommer på det niveau du gerne vil være på.

Til den første behandling af et område på huden med Silk'n Silhouette, anbefaler vi at du bruger niveau 1. Når du bliver mere vant til at bruge apparatet kan du gå til de højere niveauer for at forbedre resultaterne.

Anvendelse: Trin-for-trin

Før du påbegynder behandlingen, bør du sikre dig at din hud er ren og tør for at opnå de bedste resultater. De følgende trin er vores anbefalede metode din anvendelse af dette apparat, og det er desuden på denne måde at du får mest muligt ud af Silk’n Silhouette.

 1. Påfør et tyndt lag af den medfølgende gel på det område af huden du ønsker at behandle.
 2. Vælg dit ønskede behandlingsniveau.
 3. Før enheden langsomt over din hud. Du bør føle en behagelig varme på din hud.
 4. Brug en let og lineær bevægelse når du glider enheden over det område du ønsker at behandle. Det er vigtigt at du ikke skynder dig gennem processen, men tager dig god tid over hele det udvalgte område.

Eksempler på brug af Silk’n Silhouette

Hvis du er usikker på hvordan du bedst muligt kan reducere appelsinhud med Silk’n Silhouette, skal du blot tage et kig på de simple diagrammer herunder:

For at opnå de bedste resultater, anbefaler vi at du bruger Silk’n Silhouette to gange om ugen i 10 uger. De fleste ser efter denne periode, en tydelige ændring i deres kropskontur, For at fastholde disse resultater, skal du blot fortsætte brugen af apparatet.

Sikker at anvende

Silk’n Silhouette er ikke kun anbefalet af læger og dermatologer verden over, den er også blevet godkendt af medicinske autoriteter.

Silk’n Silhouette indeholder også en termisk sensor for mest optimal sikkerhed. Denne sensor måler temperaturen på huden i det område du behandler, og stopper automatisk med at give varme, hvis din huds temperatur overstiger 41°c. Derfor kan du føle dig helt og aldeles tryk ved brug af dette produkt.

Kundeanmeldelser
5 ud af 5
16 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Alle pengene værd! Har brugt det i en måned nu og er simpelthen så tilfreds med det! Vil helt sikkert anbefale det til andre.
 • * Super godt produkt, som jeg er meget glad for at have købt. Det hjælper en hel del og virker både sikkert og føles som kvalitet.
 • * Lækkert at der findes et produkt mod appelsinhud, så man er fri for at skulle igennem operationer. Så er det tilmed også anbefalet af dermatologer og læger, hvilket i hvert fald for mig, er med til at gøre det mere pålideligt.
 • * Har lige købt det her produkt som en gave til min mor. Har læst meget godt om det og også selv fået anbefalet det af en læge. Håber hun bliver glad for det, og at det virker som det skal.
 • * Dejligt produkt der er let og behageligt at bruge. Synes jeg ser meget bedre ud nu, hvor jeg er begyndt at bruge Silk’n Silhouette!
 • * Det er helt sikkert ikke sidste gang, at jeg handler her på leluna.dk. Virkelig lækkert produkt, hvor man kan mærke, at det er høj kvalitet. Min hud er uden tvivl blevet mere stram og fast!
 • * Min bedste veninde var henrykt over at have købt det her produkt. Hun fortæller, at hun kan se stor forskel efter 3 måneder, og at hun i høj grad vil anbefale det. Så jeg har lige bestilt mit produkt i går! Ser frem til at komme i gang med det.
 • * Et skidegodt produkt. Min kone er meget glad for det og jeg synes også hun ser meget bedre ud nu!
 • * Et rigtigt godt produkt. Er meget glad for det.
 • * Har brugt Silk’n Silhouette i ca. 1,5 måned nu, og er virkelig tilfreds med det indtil videre. Har ikke oplevet nogen bivirkninger og er allerede begyndt at kunne se en forskel!
 • * Produktet virker måske til at være lidt i den dyre ende, men efter at have brugt det i de anbefalede 10 uger, så synes jeg, at det har været alle pengene værd. Kan se en klar forskel!
 • * Fantastisk produkt der har været en kæmpe hjælp for mig. Nemt at bruge og et meget effektivt produkt, der virkelig giver resultater inden for den aftalte tid.
 • * Hurtig og fejlfri levering samt en super service. Produktet gør hvad det skal og virker effektivt. Er meget glad for mit køb.
 • * Fik det her produkt i bryllupsgave af min mand, og jeg er så tilfreds med det! Føler mig meget bedre tilpas efter, at jeg er kommet af med en hel del appelsinhud. Så tusind tak for det her fantastiske produkt!
 • * Et godt produkt, der holder hvad det lover. Leveringen var hurtig også, så der er vist ikke så meget mere at sige.
*Resultater kan variere fra person til person