Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Sonic Clean Plus Elektronisk ansigtsbørste

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Hvad er Silk’n™ Sonic Clean Plus Ansigtsbørste?

Silk’n™ Sonic Clean Plus Ansigtsbørsten er en af de nyeste innovationer inden for ansigtsrensning, som kan henvise dine gamle vådservietter til skraldespanden. Dette produkt, som er nemt at bruge, kan rense din hud ved at trække skidt ud af huden. Den kan desuden fjerne make-up mere effektivt end normale make-up fjernere. Silk’n™ Sonic Clean Plus Ansigtsbørste har to forskellige funktionsindstillinger og to forskellige fartindstillinger så du kan finde den perfekte opsætning til din egen hud.

Anvendelse

Det er super simpelt at bruge Silk’n™ Sonic Clean Plus Ansigtsbørste. Dette produkt er anbefalet til brug på panden, næsen, kinden og hagen – for at komme i gang med at bruge den skal du blot påføre varmt vand på dit ansigt og bruge børsten på disse fire områder. Ansigtsbørsten har en indbygget 60-sekunders timer, som stopper børsten og dermed fortæller dig at det er på tide at bevæge børsten videre til en anden del af dit ansigt. Eftersom produktet er vandtæt kan det også bruges i badet, og blot blive en del af din normale rutine.

Silk’n™ Sonic Clean Plus Ansigtsbørste kan bruges af både mænd og kvinder som ønsker hjælp til at fjerne skidt fra deres hud, og er specielt hjælpsom til at fjerne makeup.

Rengøring af Silk’n™ Sonic Clean Plus Ansigtsbørste

Silk’n™ Sonic Clean Plus Ansigtsbørste er designet med henblik på bekvemmelighed og den er utroligt nemt at rense. Dens børstehåndtag kan simpelthen blive renset med en varm klud og derefter tørret med et håndklæde. Børstehovedet bør blive renset efter hver brug for at undgå at gammelt skidt kommer på huden. For at rense børstehovedet skal du blot tage det af håndtaget og rense det godt med varmt vand og en mild sæbe for at fjerne skidt og make-uprester før du ryster vandet af og tørrer det med et håndklæde.

Hvad er inkluderet i produktet?

  • Silk’n™ Sonic Clean Plus Ansigtsbørsten
  • 1 Adaptor
  • 2 udskiftelige børstehoveder
  • 1 Ladestation
  • Manual til brug

Sådan bestiller du den

Det er super nemt at bestille dette produkt. Vi tilbyder et stort udvalg af betalings- og leveringsmuligheder og takket være vores dag-til-dag levering på alle ordre bestilt før klokken 17 på hverdage, vil du allerede kunne have produktet i hånden i morgen!


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
2 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Et godt produkt
  • * Et super lækkert produkt som har givet mig meget flottere hud.
*Resultater kan variere fra person til person