Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Silk’n Fresh

2 i 1 Elektrisk Ansigt Rensnings Børste

En ansigtsbørste kan tage din hud i ansigtet til det næste niveau, og Silk'n Fresh er den ultimative løsning. Med perfekt indbygget dispensation af din favorit ansigtsvask, patenteret 360° vibrationsteknologi og fire tilstande, kan det ikke gøres bedre. Silk'n Fresh børsten er vandtæt, så du kan nyde det i brusebadet eller badekarret. Selv en spaoplevelse vil kæmpe for at matche luksussen af denne utrolige enhed!

 • 2 i 1 ansigtsbørste
 • Integreret dispenser til perfekt vask
 • Patenteret 360° vibrationsteknologi
 • 2 hastigheder af vibrerende og pulserende
 • Ideel til alle hudtyper, selv følsom
 • Vandtæt til brug i bad og bruser

Silk’n Fresh

Dette er virkelig den elektriske ansigtsbørste, som slår dem alle! Denne spektakulære opfindelse tilbyder dig alt hvad du leder efter. Den bedste funktion af Silk'n Fresh børsten er dets integrerede vaskesystem. Du skal blot klemme den flydende ansigtsvask i, lukke det, og derefter med et simpelt tryk giver det en perfekt mængde i midten af børsten. Dette betyder ingen affald eller rod!

Silk'n Fresh bruger et helt ny og patenteret teknologi for at tilbyde dig den dybeste men blideste rensning. 360° vibrationsteknologi blander mikro-rotationer med en vibrerende lodret bevægelse. Disse handlinger arbejder i harmoni for at fjerne urenheder og fra porer og døde hudceller fra overfladen. De skylles grundigt væk, samtidig med at det stimulerer mikrocirkulationen i din hud. Ud over en kontinuerlig vibration giver den pulserende tilstand en afslappende massage. Begge har høje og lave hastighedsindstillinger for en dyb og blid udrensning i en virkelig tilpasselig metode.

Hvis det ikke er nok til at gøre Fresh absolut uundværlig, så har Silk'n tilføjet et par mere afgørende funktioner. Vel vidende, at du faktisk kan få for meget af det gode, har Silk'n tilføjet en intelligent timer, der virker med utrolig effektivitet for at fokusere på hele ansigtet i seks ti sekunders sessioner. Bare et minut er nok før den automatisk slukker for at forhindre overdreven vask. Silk'n Fresh er også 100% vandtæt, som er ideel til bad og bruser. Endelig er der to forskellige børstehoveder, således at selv den mest følsomme hud kan nyde Silk'n Fresh.


Kundeanmeldelser

På Lé Luna stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(2)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Fantastisk 4.5

93.33% baseret på 3 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Har haft en rigtig god oplevelse. Den virker som den skal.

  N Nette

 • Kan virkelig se en forskel på min hud efter at have brugt Silk’n Fresh i et par uger. Den renser i dybden, så alt snavs kommer væk. Blevet en del af min faste rutine nu.

  E Ellen

 • Elsker den her! Kan bruge den måde morgen og aften med de forskellige instillinger, og den fungere også til at fjerne make up. Bruger den også tit i badet. Det er klart den bedste børste til ansigtet jeg nogensinde har haft, og jeg har været igennem et par stykker efterhånden.

  G Gudrun

*Resultater kan variere fra person til person