Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Capillary Clear Creme 50ml Creme | Creme mod blodsprængninger


Se mere
279.00 kr.
Du sparer:   80.00 kr.
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvordan virker Skin Doctors Capillary Clear?

De aktive ingredienser i Skin Doctors Capillary Clear kan presse på for at opretholde elasticiteten og holdbarheden af blodkar og kan opløse tørret blod som omgiver kapillærerne. Når de små kapillærer er strakt ud, forbliver de slappe. Slaphed svækker kapillære vægge, der derefter nemt sprænger. Når en kapillær væg mangler blod, og det siver ud langs de andre kapillærer, tørrer blodet og fremstår som en rødme på huden. De aktive ingredienser i Skin Doctors Capillary creme kan påvirke elasticiteten og holdbarheden af de overfladiske blodkar ved gradvist at hjælpe med at reducere de synlige spor af sprængte blodkar. Indholdet af cremen er naturlig og Skin Doctors er kendt for kun at bruge milde midler, som kan være yderst gode og skånsomme for huden.

Hvordan bruger jeg Capillary Clear?

Smør blot en lille mængde creme på huden hver morgen og aften. For at få cremen til at blive absorberet så optimalt som muligt, anbefaler vi, at du vasker dit ansigt før brug. Tag eventuelt brusebad eller bad, da dette er godt for at hjælpe porerne til at åbne op for varmen og fugt. Masser så forsigtigt cremen ind i huden og vær ekstra forsigtig i dine problemområder. Fortsæt med at bruge cremen når du har opnået det ønskede resultat, for at reducere chancen, at problemet opstår igen, dog behøver du ikke at bruge det dagligt, når du har opnået en reduktion.

Hvor hurtigt kan jeg se resultater?

Hvis Capillary Clear anvendes to gange dagligt kan man komme til at se resultater på forholdsvis kort tid. Vi gør dog opmærksom på at resultaterne ved brug af denne creme kan variere fra person til person. Hudtype, hudens tykkelse og også pH-værdi påvirker den helbredende tid.

*Resultater kan variere fra person til person

Er der nogen bivirkninger?

Da produktet indeholder 100% naturlige ingredienser, findes der ingen kendte bivirkninger ved brug af produktet. Vi anbefaler dog at du benytter produktet på et lille område af kroppen til en start, for at sikre, at du ikke er allergisk overfor en eller flere af ingredienserne i produktet.


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
6 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Har haft sådan nogle røde sprængninger på minder kinder i et stykke tid nu og efter jeg prøvede denne creme er det blevet meget bedre :)
  • * En god creme :)
  • * Hjalp mig med at bekæmpe mine blodsprængninger på mine kinder.
  • * Vil gerne anbefale dette produkt til alle på internettet som har problemer med blodsprængninger eller karsprægninger .. Det fungerede super godt for mig ..
  • * Hjalp mig med at reducere min Rosacea
  • * Mine åre er fgaktisk blevet skjult :)
*Resultater kan variere fra person til person