emaerket

Skin Doctors Exfoliating Crystals creme

100ml Creme | Intens hudfornyende ansigtsskrub

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Eksfoliering: nøglen til at afsløre din friskhed

Hudens glødende skønhed vedligeholdes af én central proces - udskillelsen af døde celler. Det ophobes naturligt, og det vaskes normalt væk automatisk, hvilket giver en flot overflade. Dog kan huden ofte blive tilstoppet af olier eller snavs, hvilket resulterer i et kedeligt udseende og en større chance for at der opstår pletter og hudorme. Sådanne bekymringer kræver en ekstra hjælpende hånd til at fjerne døde hudceller og lindre blokerede porer. Denne afgørende handling giver nye, lyse og sunde celler muligheden for at komme til overfladen, hvilket giver et forynget, frisk og glødende udseende.

Skin Doctors krystaller

Med ekspert præcision og intensiv undersøgelser har Skin Doctors skabt den kraftfulde men beroligende Exfoliating Crystals. Cremen indeholder rensende krystaller med en mikrofin tekstur, der giver mulighed for at bruges på selv ansigtshuden uden at være alt for barsk eller ødelæggende. De målretter kraftigt celleophobning, men polerer blidt hudens overflade for at behandle stædige ophobninger og afsløre en smuk hud.

Eksfolier
De fine, biologisk nedbrydelige og miljøvenlige krystalpartikler, som er skabt til at polere ophobede døde celler, er kombineret med rensende egenskaber af den berømte botaniske Tea Tree. Perfekt til at målrette opbygning af bakterier og bruges til at udrense og forny.

Beskyt
For at balancere de eksfolierende krystaller er formlen rig på beroligende, genoplivende og fugtgivende midler. Disse omfatter den fugtende og nærende Glycerin og Vitamin E. Dette hudelskende stof er kendt for at have en potent beskyttende virkning.

Komplet liste over ingredienser

Vand (Aqua), celluloseacetat, Cetearyl alkohol, Glycerin, Ethylhexyl stearat, Glyceryl stearat, Squalane, Bis-PEG/PPG-16/16 PEG/PPG-16/16 Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) bladolie, Ceteareth-20, Caprylic/Capric Triglycerid, xanthangummi, PEG-6 Caprylic/Capric Glyceride, PEG-60 glycerider, dinatrium EDTA, Phenoxyethanol, Imidazolidinyl Urea.

Sådan bruges cremen

Skin Doctors Exfoliating Crystals er sikker på at være et tilfredsstillende og forfriskende supplement til din hudpleje-rutine, især hvis du kombinerer det med andre produkter fra Skin Doctors. Efter grundig udrensning skal du tørre og derefter massere med fugtige fingre i de berørte områder af ansigtet eller kroppen. Skyl grundigt og brug derefter en fugtgivende fugtighedscreme. Brug 1-2 gange om ugen eller hver anden dag for yderst tilstoppet hud.

Vejledning

Denne styrkende og stimulerende creme er skabt til at være blid på huden huden, og det er baseret på naturlige derivater uden kendte bivirkninger. Som med ethvert nyt produkt, anbefaler vi dog, at du grundigt læser instruktionerne og ingredienserne i forhold til personlig allergi, før du bruger for første gang. Du bør ikke bruge det på daglig basis eller nogensinde på ødelagt, irriteret eller beskadiget hud.