emaerket

Skin Doctors Exfoliating Crystals

100ml Creme | Intens hudfornyende ansigtsskrub

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Skin Doctors Eksfolierende Krystaller

Eksfolierende Krystaller er en form for creme, som er påtænkt at skulle bruges sammen med børsten i Skin Doctors Powerbrasion System. Den udgør en essentiel del af den mikrodermabrasionsbehandling som findes i dette system, og er derfor yderst vigtig for den rensende og eksfolierende egenskab ved mikrodermabrasion. Det er muligt at bruge cremen uden sættet, da du i stedet blot kan massere den ind i huden, men det anbefales at du bruger den sammen med børsten for at opnå de bedste resultater. Ved en mikrodermabrasionsbehandling, kan du få hjælp til at opnå tydeligt renere, mere skinnende og yngre hud.

Sådan virker Skin Doctors Eksfolierende Krystaller

De eksfolierende krystaller i denne creme, kan hjælpe med at dybderense din hud. Dens effektive egenskab til at rense din hud, skyldes hovedsageligt de bittesmå krystaller som findes i cremen. Da det ikke er aluminiumskrystaller i modsætning til mange andre eksfolierende cremer, men i stedet mikroindkapslede perler irriterer cremen ikke din hud. De små krystaller indeholder også australsk tea-tree olie, som er kendt for sine antioxidant og fugtgivende egenskaber. Eksfolierende Krystaller kan derfor også beskytte dig fra udefrakommende, skadelige stoffer. Du bør altid huske at eftersom ingredienserne i dette produkt er naturlige, kan resultaterne variere fra person til person.

nvendelse

Inden du bruger Skin Doctors Eksfolierende Krystaller, bør du rense og tørre dit ansigt. Påfør herefter cremen på den del af dit ansigt som du ønsker at behandle. Med cirkulære bevægelser, bør du massere cremen ind i din hud et par minutter. Rens herefter med varmt vand og tør din hud. Du bør anvende behandling 1 til 2 gange om ugen for at opnå de mest optimale resultater.

Naturligt og uden kendte bivirkninger

Eftersom at alle ingredienserne i dette produkt er 100% naturlige, er der ikke oplevet nogle uønskede bivirkninger og du burde derfor ikke kunne komme til at opleve nogle uønskede eller irriterende bivirkninger ved brug af denne creme.

Ingredienserne i cremen er som følger: vand(aqua), polyethylen, cetearylalkohol, glycerin, ethylhexylstearat, glyceryl squalan, bis-PEG / PPG -16/16 / PEG / PPG 16/16 dimethicon, caprylsyre / caprinsyre-triglycerider, acetat tocopherol, mandel glycerider, PEG-6 caprylsyre / glycerider caprcic, Melaleuca, alternifolia (tea tree) olie blade og dinatrium EDTA.