Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Skin Doctors EyeCircle™ Øjencreme til mørke rander

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

  • Naturligt Produkt

  • Til Sensitiv Hud

  • Ikke Testet På Dyr

  • Autentisk Produkt

  • Klinisk Testet

  • Høj Kvalitet

Hvad er Skin Doctors EyeCircle?

Et revolutionerede nyt produkt som kan bekæmpe mørke rander under øjnene. Den kan hjælpe med at reducere rander under øjnene og tidlige tegn på aldring af huden. Det er en innovativ og ny måde at hjælpe med at bekæmpe trætte øjne, så du kan få et mere ungdommeligt, mindre træt og lettere udseende.

Hvorfor får man mørke rander under øjnene?

I mange tilfælde, er det fordi huden under øjnene er meget tynd og man kan derfor se sine blodkar igennem huden. Desto ældre man bliver, jo tyndere og mere slidt bliver huden under øjnene og poser under øjnene bliver derfor større og værre.

En anden årsag til mørke rander under øjnene er, hvis man har sovet for lidt. Træthed og mangel på søvn kan forårsage bleghed i huden, og derfor vil dine blå blodkar syne tydeligere under øjnene.

*Resultater kan variere fra person til person

Hvordan virker det?

Skin Doctors EyeCircle indeholder Haloxyl, som er en ny peptid, som kan hjælpe med at mindske forekomsten af alvorlige mørke rander under øjnene. Den kan gøre dette ved at bryde ned gennem hudens lag og hjælpe med at reducere de ”døde” røde blodlegemer. Således kan cremen hjælpe med at reducere misfarvninger. Vi gør dog opmærksom på at resultaterne ved brug af denne creme kan variere fra person til person.

Hvordan bruger man den?

Påføringen er super nem! Sørg blot for at rense huden grundigt før brug og tør forsigtigt. Påfør en smule af Skin Doctors EyeCircle på dine poser under øjnene og masser blidt. Sorg for at bruge din ringefinger til massagen, da dette er den finger med mindst kraft og du trykker derfor ikke for hårdt på den tynde og fine hud under øjnene.


Kundeanmeldelser
4 ud af 5
2 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Min søn så altid så træt ud om morgenen - men det her har virkelig hjulpet! Mange tak.
  • * Skidegodt for randerne under øjnene på min kone. Fandme et godt produkt.
*Resultater kan variere fra person til person