Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Gamma Hydroxy Creme

50ml Creme | Ansigtspeeling

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler
gamma hydroxy

Hvad er Skin Doctors Gamma Hydroxy?

Skin Doctors Gamma Hydroxy er en naturlig creme, som ved regelmæssig brug kan hjælpe med at give dig en ungdommelig og strålende hud på meget kort tid. Din hud kan samtidig få hjælp til at blive tydeligt fastere, blødere og sundere. Denne creme er specielt god til dig med moden hud, som er enten blød eller fedtet. Den blander AHA’er og BHA’er for at hjælpe med at pleje din hud og bekæmpe tegn på aldring.

Sådan virker Skin Doctors Gamma Hydroxy

Ifølge producenten ligger effektiviteten i denne innovative creme i dens kombination af naturlige og syntetiske AHA’er og BHA’er. Ingredienserne bliver absorberet ind i huden og kan bekæmpe døde hudceller på din hud. På denne måde kan den hydrere, eksfoliere og stimulere din hud, så den både kan reducere størrelsen af dine porer og hjælpe med at forbedre dens struktur.

*Resultater kan variere fra person til person

Anvendelse

For at opnå de bedste resultater, anbefaler vi at du renser og tørrer din hud før du bruger Gamma Hydroxy. Påfør en lille mængde creme i cirkulære bevægelser på det område du ønsker at pleje (ansigtet, halsen, hænderne…). Sørg for at undgå din mund og dine øjne. Brug Gamma Hydroxy cremen 2 gange om dagen – morgen og aften.

Produktet bliver hurtigt absorberet ind i huden og kan derfor sagtens bruges som en base for din makeup.

Naturlig og uden kendte bivirkninger

Da alle ingredienserne i dette produkt kun er 100% naturlige, bør du ikke opleve nogle alvorlige bivirkninger ved brug af produktet. Vi anbefaler dog alligevel at du lige tjekker ingredienslisten for at sikre dig at du ikke har nogle allergier over for nogle af de naturlige ingredienser.

Det kan dog i yderst sjældne tilfælde ske, at AHA’erne i cremen kan føre til mild rødme på huden. Denne reaktion er ikke farlig og betyder blot at hudens celler er i en foryngelsesproces, som kan give dig yngre celler. I disse tilfælde anbefaler vi blot at påføre en fugtighedscreme på det ramte område.

Ingredienserne i Gamma Hydroxy

De naturlige ingredienser i Skin Doctors Gamma Hydroxy er som følger: Vand (Aqua), Arctostaphylos Uva Ursi, (Hede-Melbærris) ekstrakt, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Glycolic Acid, Glycerin, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Benzophenone-3, Propylene Glycol, Ceteareth-20, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Stearyl Alcohol, Lactic Acid, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Sodium Hydroxide, Phenyl Trimethicone, Sodium Hyaluronate, Salicylic Acid, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Xanthan Gum, Disodium EDTA, Fragrance (Parfum), Citronellol, Hexylcinnamaldehyde, Limonene, 2-(4-tert-Butylphenyl) Proprional.


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
4 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Et rigtigt godt produkt
  • * Post Nord havde åbenbart mistet min pakke i posten så jeg ringede meget surt til Leluna for at høre hvad der foregik. Selvom det slet ikke var fair over for den søde pige som sad bag telefonen at jeg var så sur, tog hun den helt med ro, forklarede mig at Post Nord måtte have mistet pakken, og tilbød mig, selvom at produktet var blevet tabt, at sende mig en ny pakke uden afregning. Det blev jeg meget glad for, så selvom dårlig oplevelse med Post Nord må jeg sige at jeg er tilfreds med Lelunas service :)
  • * Er meget glad for den her creme - det er lidt en mirakelkur, den kan sgu løse alt muligt :D
  • * Havde hørt meget godt om denne, så prøvede at købe den til min mor og hun blev mega glad for den. Så glad at jeg blev nødt til at købe en til mig selv også for at se hvad der var om det - hihi :P
*Resultater kan variere fra person til person