emaerket

Skin Doctors Hair No More System

Hårfjerningssystem
329.00 kr.
Du sparer:   190.00 kr.
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Den bumpede vej til skønhed

Der er ingen tvivl om, at vi lever i en mere image-drevet verden - og at håndtere hår for at vedligeholde en silkeagtig glat overflade er blevet et afgørende aspekt. Voksning, threading, plukning, epilering, barbering og selv laserbehandling er blevet populære valg, selvom de kan være smertefuldt, tidskrævende og dyre. Visse områder vil blive behandlet med hårfjerningsmetoder igen og igen for at opnå den dejlige, glatte følelse, og mange af os ønsker, at vi kunne få en permanent løsning. Ville et komplet produkt, som behandler både kort- og langsigtede behov ikke være ideelt?

Utrolig creme

Med mange hårfjernings-processer, der fører til rødme, ar og indgroet hår, er det ingen overraskelse, at alle ønsker et nyt alternativ. Cremer er ved at blive et populært produkt for alle lige fra kendisser til normale kvinder eller mænd. Det indeholder sikre reaktive alkaliske forbindelser, snarere end at fjerne hår i sin potentielt stride tilstand. De har til hensigt at nedbryde hårets keratinstruktur. De kan derefter nemt tørres og vaskes væk, og efterlader huden helt uberørt for skrabere, voks eller elektriske enheder.

Hair No More System

Skin Doctors ved, at hud har komplicerede behov - og det gælder endnu mere hårfjerningsprocessen! Ved hårfjerning risikerer man fjerne fugten fra huden selv fra blide cremer. Men for at imødegå alle bekymringerne har Skin Doctors inkluderet det dybt nærende og beroligende Aloe Vera, som er et populært planteekstrakt, der bruges i fugtighedscreme rundt om i verden. E-vitamin, som er kendt for sin beskyttende effekt, der også bruges til at forsvare din hud fra skade.

Spray er rig på botaniske ingredienser, herunder Witch Hazel, soja, Arnica og St. John's Wort, og indeholder en perfekt balance mellem dens unikke eksfolierende og hydrerende faktorer. Disse to produkter fra Skin Doctors samarbejder i perfekt harmoni, og de supplerer hinandens effekt for at give dig det ultimative produkt. Med pakken i dine hænder, vil du være et skridt tættere på den glatte og bløde hud, som du længes efter.

Komplet liste over ingredienser

Creme: Vand (Aqua), kalium Thioglycolate, Sorbitol, Ceteareth-20, urinstof, Cetearyl alkohol, calciumhydroxid, Petrolatum, isopropylalkohol Myristate, duft (parfume), Magnesium aluminiumsilikat, PEG-20 stearat, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Tetranatrium EDTA, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) bladjuice, natriumhydroxid, Paraffin, titandioxid (CI 778891), Benzyl salicylat, Benzyl Benzoate, Eugenol, Citronellol, Geraniol, Linalool, Butylphenyl Methylpropional.

Spray: Vand (Aqua), propylenglycol, urinstof, Hamamelis Virginiana (troldnød) Bark/blad/kvist ekstrakt, natriumcitrat, hydrolyseret sojaprotein, salicylsyre, Menthol, Arnica Montana (Arnica) blomsterekstrakt, Hypericium Perforatum (St John's Wort) blomster/blade/stængel ekstrakt, Salix Alba (pil) Bark ekstrakt, PEG-40 hydrogeneret ricinusolie, xanthangummi, Imidazolidinyl Urea.

Brugsanvisning

Det unikke to-trins-system er udviklet til at fjerne uønsket hår og hjælpe med at modvirke væksten af nyt hår. Hvis du vil bruge den kraftfulde creme, skal du dække det ønskede område med et tykt, jævnt lag creme. Der er ingen grund til at gnide cremen ind, så du skal blot lade det blive på huden i maksimum 5 minutter i ansigtet eller 8 minutter på resten af kroppen. Skyl derefter væk med koldt vand.

Inhiberingssprayen kan bruges direkte efter brug af cremen. Når huden har tørret, skal du spraye med en fin tåge og massere det ind i huden, indtil det er fuldt absorberet. Brug en vatpind til følsomme områder. Det foreslås, at du langsomt trapper ned på produktet, således at du bruger det dagligt i den første uge, og derefter to gange ugentligt.

Vejledning

Hair No More System er specielt designet til at være et naturligt system, der undgår barske, skadelige kemikalier. Men alle hudtyper er unikke, og kan reagere forskelligt. Med dette i tankerne foreslår vi, at du grundigt læser instruktionerne og ingredienserne, og at du laver en lappetest på det relevante område, du planlægger at bruge produktet 24 timer før brug. Efter at du har brugt cremen, skal du ikke bruge sæbe eller andre lotions, antiperspiranter, eller parfumer i 24 timer.