emaerket

Skin Doctors Hair No More System

Hårfjernelse

Se mere
329.00 kr.
Du sparer:   190.00 kr.
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Skin Doctors Hair No More Kit

Skin Doctors Hair No More Kit er en unik hårfjerningsmetode, som består af to individuelle behandlinger, som tilsammen kan hjælpe dig med at fjerne hårvækst og derefter hjælpe dig med at forebygge uønsket vækst. Du kan med dette kit bekæmpe tykke og ru hår uden at skulle bruge dyre og besværlige laserbehandlinger eller kosttilskud. Skin Doctors Hair No More Kit indeholder en hurtigtvirkende sammensætning af naturlige ingredienser, som kan hjælpe dig med at få glat og blød hud.

Sådan virker Skin Doctors Hair No More Kit

Skin Doctors Hair No More Kit består af to typer af behandlinger, som kombineret kan fjerne og forebygge uønsket kropsbehåring. Dette produkts effektive creme-behandling er specielt udviklet til at fjerne hår hurtigt og smertefrit, og kan bruges på alle hudtyper. Denne behandling kan fungere ved at opløse proteinerne i dit hår, og kan dermed i teorien "smelte håret løs fra huden på minutter. Resultaterne kan dog variere fra person til person.

Den anden fase af dette kit, er den innovative spray behandling, som kan gå ind under porerne i din hud for at hjælpe med at kvæle hårbobler. Sprayen indeholder en effektiv blanding, som kan gå ind i hårrødderne og forstyrre hårets naturlig vækstcyklus. På denne måde kan hårfolliklen bekæmpes i at udvikle sig og hjælp med at håret, som vokser frem igen er tyndere, lettere og lysere, så man ikke lægger så meget mærke til det. Vi gør dog opmærksom på at resultaterne ved brug af denne teknik kan variere fra person til person.

Anvendelse

Tiden det tager for denne behandling at vise en effekt kan variere fra person til person, afhængigt af tykkelsen og kvantiteten af hår. For at begynde behandlingen påføres cremen på det ønskede område. Den bør blive siddende i 2-3 minutter hvis det er på ansigtet eller 4-5 minutter hvis det er på kroppen. Efter behandlingen fjernes cremen og hårene med den medfølgende spatel, hvorefter du bør rense området med varmt vand.

Når din hud er blevet grundigt renset, skal du påføre en grundig mængde af sprayen på det behandlede område, og blidt massere det ind i huden til det er blevet helt absorberet.

Naturligt og uden kendte bivirkninger

Eftersom Skin Doctors Hair No More Kit kun består af naturlige ingredienser, er der ingen kendte bivirkninger ved brug af produktet. Vi anbefaler dog alligevel at du læser ingredienslisten igennem for at sikre dig at du ikke er allergisk over for nogle af disse naturlige ingredienser. Derudover bør du også være opmærksom på at dette produkt ikke bør anvendes på næsen, ørene, brystvorterne eller kønsområderne.

De aktive ingredienser i denne behandling er:

  • Cremen:Calcium thioglycolate, som hjælper med at opløse keratin i hårene.
  • Sprayen:Urea og Salicylsyre som hjælper med at opløse protein i de kommende hår.

Derudover kan du også finde følgende naturlige ekstrakter i behandlingen: hypericum, arnica, troldhassel og soja peptider, som er inkluderet for deres hudplejende egenskaber.

*Resultater kan variere fra person til person