emaerket

Skin Doctors Hair No More™

120ml Spray | Inhiberende spray modl hårvækst

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Hair No More Spray?

Hair No More Spray er et produkt til reduktion af hårvækst lavet af Skin Doctors. Produktet er produceret af enzymer fra eksotiske planteekstrakter. Disse ekstrakter kan være med til at reducere genvækst af hårsækkene, alt imens sprayen kan blødgøre og forbedre hudens tilstand generelt. Produktet kan virke udefra på din hud uden at skabe ubehag. Hvis du bruger det direkte efter barbering eller voksning, kan du opleve det mest optimale resultater.

Hvordan virker Skin Doctors Hair No More?

Behandlingen med Skin Doctors Hair No More Spray kan opdeles i 2 kategorier:

  • Igennem den innovative behandling fra Skin Doctors, kan Hair No More Spray Spray reducere uønsket hårvækst i ansigtet eller på kroppen.
  • Ved at benytte Hair No More Spray på daglig basis, kan du bekæmpe hårets vækst, fordi produktet arbejder aktivt for at reducere enhver genvækst af hår.

I praksis fungerer denne hårfjerningsspray på 2 forskellige måder. I den første del af processen kan det protein, der normalt står for produktionen af ​​håret, blive opløst. I den anden fase, trænger væsken ind i hårcellerne og kan derved mætte cellerne, hvilket i praksis kan betyde, at cellerne ikke kan trække vejret, og derved ikke spire, hvilket kan betyde, at de nye hår ikke kan vokse. Vi gør dog opmærksom på at resultaterne ved brug af denne spray kan variere fra person til person.

Hvad er de aktive ingredienser?

Urea - hjælper med at sørge for, at hårcellerne ikke kan trække vejret

Salicylsyre - kan hjælpe med at fordøje proteinet i håret

Hypercium - Naturlig ekstrakt

Witch Hazel - Kan blødgøre håret, så det er lettere at angribe

Soy Peptider - Kan hjælpe med at blødgøre huden

Hvordan bruger jeg Skin Doctors Hair No More Spray?

Før du bruger Hair No More Spray første gang, anbefales det at teste sprayen på et lille område, blot ved at sprøjte en meget lille del på huden, og derefter vente 24 timer for at se, om du får nogen allergisk reaktion fra Hair No More spray. Hvis der efter 24 timer ikke er nogen reaktion at mærke, er det sikkert for dig at bruge produktet efter følgende anvisning:

  • Spray let med Hair No More Sprayen på det valgte område og gnid herefter produktet grundigt. Gør dette på daglig basis for at opnå de bedste resultater.
  • Den første uge, kan du bruge produktet to gange om dagen for derefter at reducere behandlingen til en gang om dagen.

Er der nogen kendte bivirkninger?

Da produktet kun indeholder 100% naturlige ingredienser, findes der ingen kendte bivirkninger ved brug af produktet. Vi anbefaler altid at tjekke ingredienslisten for at se, om du eventuelt skulle være allergisk overfor en eller flere af ingredienserne. Er du i tvivl, anbefaler vi at følge ovenstående anvisning, og blot prøve produktet på en lille del af huden.