emaerket

Skin Doctors Ingrow Go

Lotion | Eksfolierende lotion til indgroet hår

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Den bumpede vej til glattere hud

Mange af os ønsker en glat hud uden hur på forskellige dele af kroppen. Men vi har alle haft nogle uønskede oplevelser, såsom udslæt, ujævn hud eller de frygtede indgroede hår. Sidstnævnte opstår, når hårspidsen krøller tilbage eller vokser sidelæns ind i hårsækken. Selv om det er godartet, præsenterer det ofte en lille bule under huden, undertiden med en synlig del af håret. Den bedste fremgangsmåde har hidtil været en tidskrævende fjernelse via pincet - men en mere behagelig og komfortabel tilgang ville være ideel!

Skin Doctors Ingrow Go

Målet er at hjælpe dig med at håndtere de ofte smertefulde og grimme indgroede hår. Skin Doctors har opfundet en unik og specifik metode til netop dette. Denne lotion bruger ingredienser, som er kendt for deres eksfolierende funktioner og fugtgivende, blødgørende og beskyttende faktorer. Ingrow Go har til formål at fjerne døde hudceller i det berørte område, i håb om at fjerne hår så let som alle andre hår. Ved hjælp af Ingrow Go kunne du være på vej til glat og blød hud.

Beskytte

Beskytte
Isopropylalkohol hjælper med at rense huden for urenheder, beskytte mod rødmen og fjerne forurenende forbindelser, der blokerer huden.

Fugte

Fugte
Propylenglycol hjælper med at trænge dybt ind i huden med intens, fugtgivende fugt. Dette kan blødgøre huden, hvilket gør det lettere at fjerne hår.

Berolige

Berolige
Acetylsalicylsyre er ideel til brug på følsom, betændt og sart hud, især efter barbering, epilering eller voksbehandling.

Eksfoliere

Eksfoliere
Glykolsyre er et eksfolierende middel, som hjælper på den naturlige fornyelse af huden og at fjerne hår fra hudens overflade.

Komplet liste over ingredienser

Isopropylalkohol, vand (aqua), acetyl-salicylsyre, glycerin, glykolsyre, propylenglycol, triethanolamin.

Sådan bruger du Ingrow Go

Denne revolutionerende formular kan bruges både før og efter barbering, epilering eller elektrolyse. Cirka tolv timer efter fjernelse af håret fugtes en vat med AntiBumps Go og bruges moderat til det ramte område. Efter absorption skal du følge en fugtighedscreme efter eget valg. For at få mest muligt ud af denne lotion, skal du bruge den løbende som en del af din rutine.

Rådgivning om Ingrow Go

Denne lotion er fremstillet ved hjælp af eksklusive og innovative, aktive ingredienser. Ingen af ingredienserne er kendt for at have nogen bivirkninger, men som med ethvert nyt hudplejeprodukt, bør du dobbelttjekke alle ingredienser i tilfælde af eventuel allergi. Brug ikke umiddelbart efter en hårfjerningsprocessen. Vent indtil huden har fået lov til at slappe af.