emaerket

Skin Doctors Ingrow Go

Eksfolierende lotion til indgroet hår

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Skin Doctors Ingrow Go?

Efter barbering eller voksning, når håret knækker eller trækkes ud, kan hår nogle gange vokse og krølle sig sammen under din hud og her blive fanget i huden, i stedet for at vokse ud normalt. Når dette sker kan betændte hårsække og ingroede hår forekomme. Disse er ofte kløende og smertefulde, og skaber røde pletter på huden, som til tider kan fremkomme som hævede og irritable.

Skin Doctors Ingrow Go er et naturligt, der kan berolige huden og hjælpe med at forebygge skægpest, røde prikker og indgroede hår efter barbering eller voksning.

Hvordan virker det?

Ingrow Go kan hjælpe med at trække håret ud ved at danne et mindre tryk under den betændte hårsæk. Dette tryk kan stramme hårsækken, hvilket betyder, at pladsen kan aftage i hårfolliklen, som kan føre til at håret er tvunget til at vokse ud på ny. Håret kan herefter vokse naturligt gennem huden, hvilket kan reducere den irritation som du havde problemer med før. Ingrow Go eksfolierer forsigtigt huden, og kan derved reducere de døde hudceller fra det øverste lag af huden på kroppen. Det er dette lag af huden, som kan blokere porer og hårvækst, som fører til, at du får røde prikker og indgroede hår. Skin Doctors Ingrow Go kan både virke forebyggende og mod allerede eksisterende problemer med indgroede hår. Vi gør dog opmærksom på at resultaterne ved brug af denne lotion kan variere fra person til person.

Hvordan bruger jeg Skin Doctors Ingrow Go?

Skin Doctors Ingrow Go bør bruges hver gang efter barbering eller voksning for at hjælpe med at undgå betændte hårsække.

image of coconut

For de bedste resultater, anbefaler vi, at du fugter et stykke bomuld med væske og påfører dette over de områder af din krop, hvor du fjernede håret.

white teeth

Dette er for at fjerne snavs og rester efter parfume og lignende.

special offer 30% off

Når området er tørret af, sprayer du væsken fra Skin Doctors Ingrow Go på det ramte område, og lader det absorbere i huden.

Vi anbefaler at benytte væsken i et par dage efter barbering eller voksning, for at opnå optimal effekt.

Hvornår kan jeg se resultater?

Skin Doctors Ingrow Go kan bidrage til at mindske hævelse og irritation efter påføring. Det kan berolige huden og har en desinficerende effekt, som kan lette smerte og kløe, der kan opstå efter hårfjerning. Det kan altså hjælpe med at efterlade din hud blød, fugtet og fri for skægpest, indgroede hår og røde prikker efter brug.

*Resultater kan variere fra person til person

Findes der bivirkninger?

Undgå at bruge Ingrow Go på beskadiget hud. Undgå ligeledes at få væsken i munden eller øjnene - skulle dette ske, bør du rense området med lunkent vand. Ingrow Go har ingen kendte bivirkninger, da ingredienserne er 100% naturlige. Dog anbefaler vi, at du læser indholdsfortegnelsen for at sikre, at du ikke har allergi over for nogen af ​​ingredienserne.

Ingredienser

De aktive og naturlige ingredienser i Skin Doctors Ingrow Go er som følgende:

  • Isopropylalkohol - Antibakteriel - kan hjælpe dig med at rense inficerede porer.
  • Propylenglycol - fugter og blødgør huden.
  • Acetylsalicylsyre - anti-inflammatoriske egenskaber, som kan reducere indgroede hår, røde pletter og hævelse fra disse.
  • Glykolsyre - Betragtes som værende den mest effektive og kraftfulde AHA (alpha hydroxy acid) syre. Dette kan fugte og eksfoliere huden.