emaerket

Skin Doctors Instant EyeLift

10ml Serum | Naturligt øjenløft

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Skin Doctors Instant Eyelift?

Skin Doctors Instant Eyelift er en naturlig hudplejende creme, der er egnet til brug under makeup for at hjælpe med at reducere ældning omkring øjnene. Skin Doctors Instant Eyelift er et af de mest populære produkter fra den anerkendte producent, Skin Doctors, der producerer effektive hudplejeprodukter med regenererende effekter. Du kan føle en mild prikken i huden et par minutter efter cremen påføres, hvilket er helt normalt.

Hvordan virker Skin Doctors Instant Eyelift?

Skin Doctors Instant Eyelift kan give en fastere, smukkere og strammere hud omkring øjnene og hjælpe med at reducere rynker og folder. De aktive ingredienser i cremen kan opbygge en elastisk membran, der kan binde vand og hjælper huden omkring øjnene med at holde sig fugtet, glat og fast. Dette kan give dig et opstrammende udseende og hjælpe dig med at få din ungdommelige hud tilbage.

*Resultater kan variere fra person til person

Hvordan anvender jeg Skin Doctors Instant Eyelift

Skin Doctors Instant Eyelift er er nem og hurtigt at anvende Cremen absorberes inden for få minutter, og du kan derefter påføre makeup over det. Hvis du ønsker at forlænge virkningen, kan du gentage behandlingen igen.

Såkaldte microdermabrasion produkter indeholder et stof med en krystal-dannende egenskab. Selvom krystaller er en god og foryngende behandling så skal de vaskes af efter hver behandling, fordi de kan gøre huden hård og irriteret, hvis de forbliver på huden i lang tid.

Er det sikkert at anvende?

Der findes ingen kendte bivirkninger ved Skin Doctors' Instant Eyelift, grundet de 100% naturlige ingredienser. Vi anbefaler dog at læse listen af ingredienser, for at sikre, at du ikke er allergisk for en eller flere af ingredienserne.