emaerket

Skin Doctors Instant Facelift

30ml Serum | Toner, opstrammer og opfrisker

Se mere
299.00 kr.
Du sparer:   30.00 kr.
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Skin Doctors Instant Facelift?

Instant Facelift er en revolutionerende creme, der kan hjælpe dig med at stramme og løfte huden i ansigtet. Det kan hjælpe med at reducere rynker, linjer og pletter, mens det kan tone og udglatte huden, så man kan nyde et yngre og friskere udseende.

*Resultater kan variere fra person til person

Hvordan virker Skin Doctors Instant Facelift?

I denne opstrammende formel findes et stof ved navn Argatensyl, som er et protein med høj molekylvægt fra Argania frugten i det sydlige Marokko. Ved hjælp af denne ingrediens kan Instant Facelift fra Skin Doctors hjælpe med at give dig naturligt, opstrammende resultater. Det indeholder ligeledes en perfekt mængde sojaprotein, som kan hjælpe med at glatte og tone din hud til forebyggelse af rynker og linjer.

Let at anvende

Det, som primært har gjort Skin Doctors produkter så populære er, at de er nemme at bruge. Rens huden med vand. Tør herefter huden ved at duppe et håndklæde på det pågældende område, før du begynder at bruge Skin Doctors Instant Face Lift. Derefter påføres et par dråber af cremen på fingeren, som anvendes på begge sider af ansigtet. Masser forsigtigt cremen ind i huden, og vær omhyggelig med at dække alle parter, men undgå kontakt med øjnene.