Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Powerbrasion System


Se mere
639.00 kr.
Du sparer:   150.00 kr.
 • På Lager
 • Gratis Levering Over 499,-
 • Autoriseret Forhandler

Hvad er Skin Doctors Powerbrasion System?

Skin Doctors Powerbrasion System kan gøre dig i stand til at opnå smuk og glødende hud, ved at give dig mulighed for at give dig selv en mikrodermabrasionsbehandling hjemmefra. Sættet består af 5 forskellige dele, som alle spiller en essentiel rolle i eksfolieringsprocessen. Til sammen vil de kunne hjælpe på at give dig den faste, jævne og tonede hud du drømmer om!

Sådan virker det

Skin Doctors Powerbrasion System kan give dig sin plejende effekt ved at hjælpe med at eksfoliere det ru og ujævne øverste lag af døde hudceller. På den måde kan hjælpe med at frembringe den friskere, glattere og mere glødende hud som gemmer sig nedenunder. Den dybderensende effekt fra Skin Doctors Powerbrasion System kan rense huden, hvilket kan hjælpe med at reducere udseendet af rynker og urenheder, der ofte er tydelige hvis du har træt og uren hud.

Når den fysiske eksfoliering er færdig, påfører man en genopbyggende creme. Denne creme bruges for at rense huden endnu mere.

Hvornår kan jeg se resultater?

Resultaterne ved brug af denne mikrodermabrasion behandling kan ses indenfor en kort periode, selvom resultaterne kan forbedres drastisk ved at bruge det flere gange. Hver behandling bør vare 5 til 10 minutter. Du bør altid huske at eftersom ingredienserne i dette produkt er naturlige, kan resultaterne variere fra person til person.

Det får du i pakken:

 • Mikrodermabrassionsenheden
 • Intensive mikrodermabrasionskrystalcreme
 • Gamma-hydroxy Genopbyggende Creme
 • 2x Accelerator Enheds-hoveder

Sådan bruger du den

Når du bruger Skin Doctors Powerbrasion System bør du bruge ca. 5-10 minutter. Tiden du bruger afhænger af din hudtype, hvilket område du gerne vil ramme og det resultat du ønsker

 1. Start med at påføre mikrodermabrasionskrystalcremen på det område du ønsker at behandle.
 2. Brug mikrodermabrassionsenheden til at massere krystallerne ind i huden med cirkulære bevægelser i up til 5 minutter.
 3. Rens området grundigt og dub det tørt
 4. Påfør Gamma-hydroxy cremen om morgenen og aftenen hver dag, og nyd godt af en yngre og friskere hudtone!

Gennemgå trin 1-3 to gange om ugen kan det hjælpe med at opnå de bedste resultater med dette hjemmemikrodermabrasionssystem.

Skal jeg være opmærksom på noget ved brug af dette produkt?

Din nye, glødende hud, kan være mere sensitiv over for sollyset. Derfor bør du regelmæssigt påføre en god kvalitets fugtighedscreme samt en effektiv solcreme hvis du bevæger dig ud i solskinsvejr. Når du har brugt mikrodermabrasionsbehandlingen bør du ikke udsætte dit ansigt for sollys i længere perioder af gangen.

Efter brug af Skin Doctors Powerbrasion System kan du muligvis opleve en let svien på din hud eller den kan fremkomme rød og irriteret. Dette er helt naturligt og vil gå over efter et par timer. Hvis du gerne vil lindre det med det samme, anbefaler vi at du bruger en lindrende fugtighedscreme på den friske og nyligt rengjorte hud.


Kundeanmeldelser
4 ud af 5
10 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Fik for et par måneder siden en rigtig mikrodermabrasion behandling hos en dermatolog, og den her er altså ikke på helt samme niveau. Synes dog at den gør det så godt at jeg vil vælge den frem for en klinisk behandling, da de kliniske behandlinger jo ofte kan være meget hårde ved huden, så synes man skal vælge den her frem for at gå til en klinik.
 • * Helt fint produkt og levering var til tiden :)
 • * Det her er nok den bedste gave jeg har købt nogensinde. Min kone er mega glad for den, så nu køber jeg også en til min søster. Hehe :)
 • * Min pakke kom aldrig frem, men heldigvis var kundeservice mega søde da jeg ringede til dem og allerede dagen efter jeg havde snakket med dem, kom den til mig. Det kalder jeg god service!
 • * Kan godt anbefale denne. Den giver virkelig en lækker rensning af huden.
 • * Fin metode til eksfoliering. Jeg har altid bare brugt sådan en scrub, men tænkte at det her var værd at prøve da jeg havde hørt en masse godt om det. Så nu prøvede jeg den, og må indrømme at det nok er bedre for huden end de scrubs jeg har brugt førhen.
 • * Som altid er service og produkt helt i top fra Leluna :)
 • * Min kone er meget glad for den her.
 • * Et godt sæt som jeg er blevet meget glad for .. Kan klart anbefales til andre :o)
*Resultater kan variere fra person til person