emaerket

Skin Doctors Relaxaderm Advance

30ml Creme | Anti-age creme
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Skin Doctors Relaxaderm?

Denne luksuriøse kosmetiske creme kan hjælpe din hud. I en 50 ml. flaske får du en effektiv anti-rynke creme, som kan bruges af både mænd og kvinder. Skin Doctors Relaxaderm kan hjælpe med at reducere dine rynker, fine linjer og generelle tegn på aldring.

Hvor effektiv er Skin Doctors Relaxaderm?

Denne kosmetiske anti-rynke creme er blevet udviklet for at sikre de mest optimale resultater ved regelmæssig brug. Relaxaderm indeholder ingrediensen Argirelin, som er en kæde af 6 forskellige aminosyrer, der kan samarbejde for at forebygge frigivelsen af neurotransmittere i huden. Disse neurotransmittere er ansvarlige for sammentrækningen af ansigtsmusklerne og ved at kontrollere disse, kan du reducere muskelspændinger i ansigtet. Denne proces kan hjælpe med at reducere tegn på aldring, fine linjer og rynker, samt kan give dig et mere afslappet og ungdommeligt udseende. Du bør altid huske at eftersom ingredienserne i dette produkt er naturlige, kan resultaterne variere fra person til person.

Sådan bruger du Skin Doctors Relaxaderm

For at opnå de bedste resultater med denne anti-rynke creme, anbefaler vi, at du påfører den to gange om dagen. Som del af din morgenrutine og lige før du går i seng, er de tidspunkter, som har vist sig at give de mest effektive resultater. Det er creme som kan bruges af både mænd og kvinder – du bør dog snakke med din læge inden brug hvis du er gravid eller ammende.

Hvornår kan jeg se resultater?

De afslappende effekter fra Relaxaderm, når typisk deres højdepunkt efter 2-3 måneders regelmæssigt brug, men det kan variere fra person til person. Du bør herefter ikke stoppe med at bruge cremen, da det kan betyde at din hud går tilbage til sin tidligere tilstand. Vi anbefaler herefter at du fortsætter med at bruge cremen, men at du godt kan tillade dig at nedskalere brugen. Begynder din hud at vende tilbage til sin tidligere tilstand, bør du vende tilbage til brug af cremen to gange om dagen. Du bør altid huske at eftersom ingredienserne i dette produkt er naturlige, kan resultaterne variere fra person til person.

Naturlige ingredienser – uden kendte bivirkninger

Der er aldrig blevet observeret bivirkninger ved brug af dette produkt. Det skyldes hovedsageligt de naturlige ingredienser i produktet. Vi anbefaler dog alligevel at du lige tjekker ingredienslisten for at sikre dig, at du ikke har nogle allergier over for de naturlige ingredienser.

Ingredienserne i Skin Doctors Relaxaderm er som følger: Vand, butylparaben, cetearylalkohol, propylparaben, glycerin, isopropylparaben, ethylhexylpalmitat, ceteareto-20, glycerylstearat SE, acetyl hexapeptid-3, dimethicon, capryl / caprinsyre, triglycerider, ethylhexylstearat, propylenglycol, triethanolamin, methylparaben og duft.