Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

SD White & Bright Creme 50ml Creme | Pigmentkorrigerende creme


Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er Skin Doctors SD White & Bright?

Denne creme indeholder en specialdesignet formular, som skånsomt kan hjælpe mod hyperpigmentering og fregner, hvilket kan komme som resultat af alderdom eller hyppig eksponering mod solen. Cremen indeholder en potent blanding af 100% naturlige ingredienser, som kan hjælpe med at genoprette hudens klarhed og ungdommelige hudtone. Cremen indeholder foruden de naturlige ingredienser, en lang række vigtige antioxidanter, som kan beskytte huden mod skade i form af sollys eller alderdom, hvilket samtidig kan virke som den optimale forebyggelse mod rynker og andre gener.

Hvordan virker Skin Doctors SD White & Bright?

Skin Doctors SD White & Bright kan hjælpe med at forebygge og reducere hyperpigmentering ved at hjælpe med at lysne områder af huden, som er ramt af mørke pletter. Denne reduktion kan ske igennem en nedsat produktion af stoffet melanin, som er dét, der kan skabe pigmentering og fregner. Kontinuerlig brug af denne creme kan give dig en lysere, klarere og smukkere hudtone uden unødvendig og dyr kirurgisk behandling.*

Den vigtigste af de aktive ingredienser i denne creme, er phyllanthus emblica, som er en naturlig planteekstrakt, der kan hjælpe med at reducere synligheden af mørk hud. Derudover indeholder Skin Doctors SD White & Bright ligeledes lactic syre, som kan hjælpe med at øge hudens evne til at optage væske. Dette kan opstramme huden og hjælpe med at tilføre den de nødvendige mineraler, for at opretholde en smuk og glat hud.

Hvornår kan jeg se resultater?

For at opnå de mest optimale resultater, anbefaler vi at benytte Skin Doctors SD White & Bright to gange dagligt - en gang om morgenen, og en gang om aftenen inden du går i seng. VI anbefaler at lade cremen absorbere i huden inden du går i seng, for at opnå optimal effekt. Du bør altid huske at eftersom ingredienserne i dette produkt er naturlige, kan resultaterne variere fra person til person.

*Resultater kan variere fra person til person

Hvordan bruger jeg Skin Doctors SD White & Bright?

Dette effektive produkt er ligeså let at bruge, som enhver anden hudcreme. Massér en lille smule creme i ansigtet 2 gange dagligt - en gang om morgenen, og en gang om aftenen.

Undgå kontakt med munden og øjnene. Hvis du skulle få cremen i kontakt med munden eller øjnene, kan du blot vaske dette forsigtigt af med lunkent vand og tørre af med en klud.

Har Skin Doctors SD White & Bright nogen bivirkninger?

Da produktet er 100% naturligt, findes der ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog altid at kigge ingredienslisten igennem, for at se om du potentielt er allergisk overfor en eller flere af ingredienserne. Du kan se ingredienserne herunder:

Ingredienserne

Water (aqua), butylene glycol, ethylhexyl methoxycinnamate, C12-15 alkyl benzoate, sorbitan stearate, dimethicone, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, ceteareth-20, squalane, butyl methoxydibenzoylmethane, hydrogenated lecithinoligopeptide-68, sodium oleate, disodium EDTA, cetyl alcohol, polysorbate 60, caprylyl glycol, tocopheryl acetate, cyclopentasiloxane, cyclohexasiloxane, phenoxyethanol, sodium hydroxide, fragrance (parfum), citronellol, hexyl cinnamal, linalool, butylphenyl methylpropional.


Kundeanmeldelser
4 ud af 5
5 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Virkeligt lækkert og det virker faktisk rimeligt godt mod pigmentpletter.
  • * Hjalp mig med at lysner mine leverpletter og jeg føler mig allerede mere selvsikker!
  • * Man kan næsten ikke se den pigmentfejl min kone havde i panden længere .. Det var et perfekt køb og helt sikkert pengene værd.
  • * Cremen fungerede super godt og jeg kunne afblege flere grimme steder på min hud.
  • * Godt produkt .. God service .. Alt i alt en god oplevelse.
*Resultater kan variere fra person til person