Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Skin Doctors

Skin Doctors er en af de største brands indenfor deres kategori af skønhedsprodukter. De naturlige hudplejeprodukter sælges i over 50 forskellige lande verden over. Den store succes skyldes at Skin Doctors produkterne alle er udviklet i samarbejde med førende forskningsinstitutter og dermatologer. Se vores store udvalg herunder.

Hvad er Skin Doctors?

Der er ikke mange brands som kan tilbyde et godt og effektivt alternativ til kirurgi, men det er nu engang hvad Skin Doctors produkter gør. Det er en markedsleder indenfor markedsføring og udvikling af medicinske kosmetiske hudplejeprodukter, som fortsat producerer banebrydende formler i samarbejde med førende kosmetiske kirurger og forskningsinstitutter. Skin Doctors' produkter kan nu fås i over 50 forskellige lande og vokser stadigt hurtigt! Dette understreger blot deres evne til at udvikle højkvalitetsprodukter som virker og skabe store resultater for mennesker som bruger dem. Det er for det meste gennem disse globale netværk at Skin Doctors produkterne får evnerne til at være foran konkurrenterne og levere de produkter som folk gerne vil have.*

Naturlige ingredienser i Skin Doctors

Urenheder i huden varierer, men mange kan føles og se træls ud og er ubehagelige at leve med såsom pletter, rosacea og modersmærker. Produkterne fra Skin Doctors leverer en tydelig forskel på din huds sundhed og udseende. Den optimale sammensætning af ingredienser i hver formular er med til at sikre at du altid får de bedst mulige resultater og ikke bare nok til at kunne påstå at det virker på klistermærket. Du kan være sikker på at ingredienser som er blevet bevist gennem de sidste 100 års videnskabelige fremskridt indgår i formlen for produkter. Skin Doctors produktlinjen bestræber sig altid på at give så detaljeret information omkring sine produkter som muligt. Det inkluderer dens aktive ingredienser som gør det nemmere at forstå videnskaben bag hvert produkt og hvordan det bruges.*

Forbedr dit ydre og indre

Eftersom huden er kroppens største organ, er det vigtigt at du gør dit bedste for at passe på det. Derfor er høj kvalitet og velforskede produkter såsom dem fra Skin Doctors linjen det perfekte valg. Kun naturlige ingredienser er blevet brugt for at sikre dig at du ikke kommer til at opleve fremtidige udbrud og for at undgå nogle uønskede reaktioner til nogle af produkter. Lavt sevlværd kan være noget mange mennesker kæmper med og derfor kan det at føle sig komfortabel med sin hud være nøglen til et glædere, mere selvsikkert liv. Nogle gang er det små simple skridt i livet såsom at forbedre sin hudtone og tage sig lidt ekstra af sin hud der kan gøre hele forskellen. Din huds sunhed og det at tage sig af sin hud er ofte de mest basale skridt i en god skønhedsrutine hvis du kan gøre det korrekt har du lagt grundstenene for mange års fabelagtigt udseende hud.*

Værdierne for Skin Doctors

Virksomheden Skin Doctors, hvis fulde navn er Skin Doctors Cosmeceutical, baserer deres dagligdag på at beskytte tre kerneværdier. Det både i deres interne organisation, men også i deres produktion af produkter. Det at Skin Doctors har gjort mennesker og menneskers sundhed, til en central del af deres værdier har været med til at give dem den verdensomspændende succes, som de har fået.

Som hovedregel skal alle deres produkter være effektive. Brugen af produkterne skal føre til en rigtig forskel på huden eller forbrugerens helbred. Målet er altså ikke kun at dekorere badeværelse med smukke tuber. Det er derfor at alle produkterne indeholder et niveau af aktive ingredienser, som kan sikre resultater. Derudover er alle Skin Doctors produkter blevet klinisk testet i laboratorier, for at gøre dem så effektive som muligt, men samtidig respektfulde over for huden.

Derudover, bruger Skin Doctors kun ingredienser som er blevet bevist at have en effekt, ingredienser som er blevet klinisk testede og hvis egenskaber er bevist ikke at være skadelige over for huden eller kroppen.

Slutteligt vil Skin Doctors sikre sig at alle deres forbrugere har muligheden for at kende og forstå ingredienserne i produkter. Alle deres produkter kommer derfor med en komplet og overskuelig liste af ingredienser, samt en yderligere information, som kan hjælpe dig med at forstå hvad det alt sammen er og gør.

Ethvert Skin Doctors produkt er baseret på disse tre kerneværdier. Produkterne består altså derfor af velundersøgte ingredienser, som bunder i videnskabelig research. De kommer desuden i effektive, pæne og attraktive indpakninger, så de kan passe ind i ethvert badeværelse.

Find ud af mere

Leluna har været stolte sælgere af Skin Doctors produkter i en årrække nu og er glade for at have hjulpe tusinde af mennesker med at opnå glattere og mere glødende silkeblød hud. Altid populær hos mange af vores kunder som leder efter hudplejeprodukter, er Skin Doctors linjen bevist til effektivt at bekæmpe hud urenheder og infektioner med dens vel-undersøgte omfang af klinisk beviste resultater. Alt fra akneproblemer og endda en ujævn hudtone til simpelthen bare at ville opfriske dit udseende, har Skin Doctors helt sikkert løsningen til dig. Herunder kan se videoer som forklarer nærmere om nogle af de mest populære produkter fra Skin Doctors som vi i øvrigt også sælger her på siden.*