emaerket

Skinlite Apparat

Apparat | Antiage ansigtsbehandling
499.00 kr.
Du sparer:   150.00 kr.
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvordan skader rynker min hud?

Rynker er de mest almindelige tegn på aldring. Som vi bliver ældre, skaber vi folder og små linjer i huden, og disse fremskyndes af solskader, rygning og dehydrering. Udsætter man ofte sig selv for meget sol kan også det have skadelige virkninger på huden. Din hud er meget følsom og går i beskyttelsestilstand, når den udsættes for de skadelige virkninger af solen. Vi bliver solbrændt, når vi solbader for længe, fordi huden øger produktionen af det mørkebrune pigment melanin. Men dette kan forårsage uregelmæssig pigmentering i huden og kan efterlade dig med ujævn hudfarve, sol pletter og brudte blodkar. En sådan eksponering kan fremskynde forekomsten af rynker og også generere rosacea (brudte blodkar, der giver ansigtet en meget rød tone).

Hvad er Foton Lysterapi?

Foton Lysterapi udsender infrarødt lys på visse dele af kroppen. Lyset trænger ind i huden og kan bidrage til at øge blodgennemstrømningen og derved hjælpe med at fordele næringsstoffer. Denne form for LED terapi (lysdioder) er smertefri og forårsager ikke nogen skade. LED-teknologi er kendt for at være en effektiv hjælp mod fine linjer, rynker, ældning, akne og rosacea.

Hvordan kan Skin Lite virke?

Skin Lite kan virke på 4 måder:
  • Muskelafslappende
  • Anti-inflammatorisk
  • Smertestillende
  • Medicinsk

Ved at bruge 6 forskellige infrarøde lys - som kan hjælpe med at dulme, stimulere, rense, helbrede og øge omsætning af næringsstoffer i huden. Skin Lite kan hjælpe med at reducere skader på huden forårsaget af solen og aldring. Foton lysterapi kan øge blodcirkulationen så du kan få hjælp til at reducere inflammatoriske områder.

Blå
Blå kan have en beroligende virkning på kroppen, kan fremme ny cellevækst og angribe bakterier, der kan forårsage akne

Rød
Rød går dybt ind i hudens lag og kan aktivere kollagen og elastin. Det kan også hjælpe med at stimulere huden så du kan få hjælp til at forynge, forbedre hudens tone og reducere fine linier og rynker

Gul
Gul har en rensende effekt, som kan gøre huden fastere samt udglatte og lysne ar. Kan også hjælpe mod akne og rynker

Rød og Blå (Lilla)
Lilla har en effekt, der kan forbedre blodcirkulationen og genoprette hudens naturlige balance

Blå og Gul (Grøn)
Grøn har en balancerende virkning på krop og sjæl. Det kan også bidrage til at reducere betændelse og hævelse af væv

Rød og Gul (Orange)
Orange kan øge blod og lymfe cirkulation, fodre cellerne og reducere affaldsstoffer.