emaerket

Skinception Koldtpresset argan olie

30ml Olie | Ren og naturlig luksus hudpleje

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Beskrivelse

Argan olie findes i frugten fra Argantræet, i Marokko, og er normalt hånd-udvundet lokalt. Dette utrolige naturlige ekstrakt er klinisk bevist til at lindre og blødgøre ru hud, takket være sin unikke kombination af essentielle fedtsyrer og E-vitamin, som arbejder sammen for at fremme sundheden for din hud, hår og negle. Dette produkt indeholder også antioxidanter, som hjælper med at beskytte huden og vende bivirkningerne af miljøskader.

Skinception Cold Pressed Cosmetic Argan Oil er etisk produceret af Berber kvinder i Marokko, og olien arbejder for at genoprette sundhed og vitalitet i din hud, samt hjælpe med at bekæmpe virkningerne af hudsygdomme, herunder akne, eksem, psoriasis og solskadet eller tør hud. Argan Kosmetiske Olie virker ved at hjælpe med at øge mængden af næringsstoffer og ilt i hudens celler, med henblik på at sikre, at din hud ser det bedste ud den kan være!

Anvendelse

Skinception Cold Pressed Cosmetic Argan Oil er designet med brugervenlighed i tankerne. Det er utroligt nemt at bruge. For at begynde at nyde fordelene ved dette fantastiske produkt, skal du blot massere formlen blidt, i en cirkulær bevægelse på ren, tør hud en gang om dagen - det er alt det, det tager at få dig på vejen til sundere, mere strålende hud.

Ingredienser

I dette produkt, anvendes rent, ufortyndet arganolie, som indeholder 200% mere E-vitamin end olivenolie. Ingredienserne i dette produkt omfatter: tocopheroler (vitamin E), essentielle fedtsyrer (oliesyre 43-49,1%, linolensyre 29,3% -36%, stearinsyre (4,3% -7,2%), palmitinsyre (11,5% -15% ), naturlige antioxidanter, squalen, polyphenoler, sterol og triterpenalkoholer.