emaerket

Skinception Phyto350 Kapsler

30 Kapsler | Avanceret Phytoceramide Formel

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler
  • Naturligt Produkt

  • Autentisk Produkt

  • Klinisk Testet

  • Høj Kvalitet

Ceramider og Hud

Hudens ældning og ceramider

Ceramider er lipider (eller fedtstoffer) der udgør omkring 40% af den "cement" der binder cellerne sammen i huden. Disse er vigtige for at få en sundt udseende hud, da de er en væsentlig del af den barriere af lipider som beskytter mod for højt vandtab og udtørring af huden. Med alderen taber huden langsomt de naturlige lipider og dette kan medføre at den bliver mere tør, løs og tynd. Det er derfor vigtigt at vi, efterhånden som vi bliver ældre, opretholder en balance i vores lipidniveauer og det er også derfor at mange hudplejeprodukter der hjælper på alderdomstegn indeholder Ceramider som en vigtig ingrediens.

Bag formlen

Skinception Phyto350 kapslerne er blevet omhyggeligt sammensat med en kombination af plantebaserede phytoceramider og gavnlige vitaminer. Hver ingrediens er omhyggeligt blevet opmålt for at hver enkelt kapsel indeholder den præcise mængde der giver din hud det bedste resultat.

Phytoceramider
Phytoceramider som plantebaserede lipider findes ofte i fødevarer så som hvede, ris, søde kartofler og majs. Når de indtages oralt (ved at spise mad der er rig på lipider eller gennem et tilskud) kan de støtte de naturligt forekommende ceramider i huden og fremme et optimalt fugtniveau og hudens forsvar. De har også været centrum for mange kliniske undersøgelser, især dem der ser på deres fugtighedsgivende effekt på huden. Få mere at vide her.
Vitaminblanding
Dette middel indeholder 4 vitaminer der kan være meget gavnlige for huden - A, C, D & E. A-vitamin bidrager til vedligeholdelsen af normal hud og C-vitamin hjælper med normal kollagendannelse for en normal hudfunktion. D-vitamin bidrager til et normalt calciumniveau i blodet (calcium er kendt for at understøtte mange af hudens funktioner) mens E-vitamin beskytter cellerne mod oxidativt stress (oxidativt stress kan føre til tegn på for tidlig ældning).

Komplet liste af ingredienser

Aktive ingredienser: A-Vitamin (i form af retinylpalmitat), C-vitamin (i form af ascorbinsyre), D-vitamin (i form af cholecalciferol), E-vitamin (i form af di-alfa-tocopherylacetat), Phytoceramider (fra fuldkorn).

Kapsler: Vegetabilsk cellulose gelatine

Brugsanvisning

Du skal blot tage en kapsel om dagen sammen med vand. Du kan selv vælge hvilken tid på dagen du foretrækker, men vi foreslår at du tager den på samme tid hver dag. Hvert glas har til en måneds forbrug da det indeholder 30 kapsler.

Sikkert og naturligt tilskud

Da Skinception Phyto350 kapslerne er lavet af naturlige ingredienser er de helt sikkert at indtage og der er ingen kendte bivirkninger ved korrekt brug. Før du begynder at bruge dem bør du altid læse hele ingredienslisten for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Dette tilskud er til personer over 18 år.