Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Intensive Stretch Mark Therapy Creme

120ml Creme | Creme mod strækmærker

Se mere
 • På Lager
 • Gratis Levering Over 499,-
 • Autoriseret Forhandler

Hvad er strækmærker?

Strækmærker er mærker, der vises, når huden er strakt for hurtigt. De vises oftest på områder som maven, bryster, lår og bagdel. Den mest almindelige årsag er graviditet og fødsel, da kroppen hurtigt skal udvides til at holde på et atter voksende barn. Strækmærker kan også være forårsaget af hurtig vægtøgning eller vægttab, og især udsving mellem størrelser. Vækst i puberteten kan også spille en stor rolle på grund af din overgang fra et barns krop til at blive voksen, kroppen vokser da hurtigt og ofte ude af kontrol, som igen kan efterlade strækmærker.

Hvordan virker SkinCeption Intensive Stretch Mark Therapy?

Mange mennesker føler sig flove over deres strækmærker og søger løsninger til at slippe af med dem. Skinception ™ Intensive Stretch Mark Terapi er en creme baseret på naturlige ingredienser, der kan hjælpe med at reducere strækmærker, uanset hvor de er på kroppen. Kombinationen af ​​stærke, men naturlige ingredienser i Skinception ™ Intensive Stretch Mark terapi kan arbejde for at hjælpe med at reparere de enzymer, som kan fremme hudens produktion af ​​kollagen samt at hjælpe med at stramme og fugte huden. Du bør altid huske at eftersom ingredienserne i dette produkt er naturlige, kan resultaterne variere fra person til person.

*Resultater kan variere fra person til person

Er det sikkert at anvende?

Skinception™ Intensive Stretch Mark Terapi er sikker at bruge, fordi cremen er lavet af naturlige ingredienser, og der derved ikke findes nogle kendte bivirkninger.

Specielle ingredienser

Lotus blomst (Nelumbo nucifera Leaf Extract)
Er kendt for at kunne hjælpe med at forny, helbrede, rense og afbalancere huden. Det kan hjælpe til at forfine porer og hudens generelle struktur.

Siegesbeckia Orientalis Extract
Er en berømt urt på grund af sin evne til at hjælpe med at stimulere sårheling og fremme vævets regenerering og ligeledes at stimulere produktionen af kollagen.

Andre ingredienser

Vand, Caprylic caprinsyretriglycerider, isopropyl palmitat, pentylen ethoxydiglycol, Beta glucan, butylenglycol, Nelumbo nucifera Leaf Extract, Cetyl Hydroxyethycellulose, Routine, palmitoyl oligopeptid, palmitoyl Tetrapeptide - 7, Phaseolus lunatus (Green Bean) Extract, Siegesbeckia Orientalis Extract, Hydrolyseret sojabønner fiber, Stearyl , magnesiumaluminiumsilicat, glycerylstearat, natriumstearoyllactylat, panthenol, allantoin, Citrus grandis (grapefrugt) skræl olie, Citrus aurantium Dulcis (Orange) skræl olie, Cymbopogon schoenanthus olie, natriumlactat, Steareth- 21, xanthangummi, DMDM ​​Hydantoin.

Let at benytte

Skinception ™ Intensive Stretch Mark Terapi er meget let at bruge. Anvend blot cremen på det angrebne område to gange om dagen, en gang om morgenen og om aftenen.

Kundeanmeldelser
5 ud af 5
11 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Den virker faktisk rigtigt godt - blev meget positivt overrasket :)
 • * Den virker faktisk mod strækmærker som de siger! Efter 2 måneder kan jeg næsten ikke se det længere!
 • * Mine strækmærker er blevet meget mindre synlige efter jeg beygndte at bruge den her creme. Kan helt sikkert anbefale den til andre med strækmærker :)
 • * Min mor havde været meget ked af hendes strækmærker, så jeg købte denne til hende og det har faktisk hjulpet rigtigt meget :D
 • * Er meget glad for den her creme. Jeg har lige født min datter som var min første så jeg blev meget glad for den her creme, som hjalp mig med at slippe af med mine strækmærker :)
 • * Lækker creme.
 • * Super godt mod strækmærker
 • * Man kan næsten ikke se min kones strækmærker længere efter hun har brugt det produkt.
 • * Velfungerende creme som virkelig har hjulpet mig med mine strækmærker.
 • * Efter 10 dage havde jeg stadig ikke fået min pakke og var rent faktisk godt knotten over det, men så ringede jeg til kundeservice, der kunne fortælle at PostNord åbenbart havde smidt den væk, og i stedet for at jeg skulle betale for de varer som jo nu var blevet væk, tilbød de at sende pakken igen gratis! Det er fandme god service!
 • * Bedste produkt mod strækmærker jeg har prøvet :)
*Resultater kan variere fra person til person