emaerket

South Beach body lotion

118ml Lotion | Blegende bodylotion
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er South Beach Body Milk?

South Beach Body Milk er et moderne svar til oldgamle bekymringer omkring misfarvninger. Ved at udnytte ingredienser som er velkendte for deres lysnende og blegende egenskaber, kan denne body milk hjælpe dig med at bekæmpe mørke pletter. Den er også omhyggeligt produceret, blidt produkt der sigter efter at hydrere, dulme og fugte din hud, ved at udnytte ingredienser som er rige på vitaminer og antioxidanter.

Hvordan virker den?

Denne blide body milk bruger et væld af teknikker til at hjælpe dig med at opnå det look du gerne vil have. Den hjælper med at hydrere hudceller, fastholde fugt og dulme huden. Når dette er klaret, vender den sin opmærksomhed mod dine bekymringer om misfarvninger. Ved at bruge tre forskellige ingredienser, kan den hjælpe mod misfarvninger. Melbærrisekstrakt, Lakrisekstrakt og Insta-Brite™ Teknologi er alle blevet rost for deres lysnende og blegende egenskaber, som nu findes i den helt nye South Beach Body Milk!

Anvendelse

Det er nemt og lige til at bruge South Beach Body Milk. Du skal blot følge disse instruktioner:

  • Vask som du plejer og lad huden tørre
  • Påfør til det ønskede område og masser det blidt ind i huden med cirkulære bevægelser til det er helt absorberet
  • Lad det tørre helt før du bruger andre produkter
  • Brug to gange om dagen, en gang morgenen og en gang om aftenen

Ingredienser

South Beach Body Milk er stolte af dets blide ingredienser og sætter pris på enhver chance for at snakke om hvad de er og hvad de gør. Nogle af de primære ingredienser er som følger:

Melbærrisekstrakt
Dette er en nøglespiller i den lysnende effekt, som har givet tilfredsstillende resultater hos kunder over hele verden, takket være dens succes i blegende produkter.
Lakrids Ekstrakt
Velkendt for sine aktive lysnende og blegende egenskaber hjælper den dig med at opnå en jævnt glødende hudtone.
Insta-Brite™ Teknologi
Populariteten af denne ingrediens er kun vokset i de seneste år, netop på grund af dens anerkendte blegende egenskaber.
Grøn Te Ekstrakt
Selvom den er bedst kendt for sine antioxidante kvaliteter er denne rig på vitaminer og fremmer sundt og velnæret hud.
Æble Ekstrakt
Endnu en nøglespiller i den lysnende afdeling, som er velkendt for sine blegende egenskaber og hjælper med at give huden en jævn, strålende glød.
Katost Ekstrakt
Kendt for sin hydrerende og fugtgivende egenskaber og hvor godt den passer på sensitiv hud.

Herunder finde du den fulde ingrediensliste i South Beach Body Milk:

Vand, Helianthus Annuuss Frøolie, Glycerin, Zinkoxid, Cetyl Stearylalkohol, Manihot Utilissima Stivelse, Lonicera Caprifolium Blomstekstrakt, Polysorbat 60, Penhoxyethanol, Veronica Officinalis Bladekstrakt, Glycyrrhiza Glabra Rodekstrakt, Arctostaphylos Uva Ursi Bladesktrakt, Saccahrum Officinarum Ekstrakt, Pyrus Malus Frugtekstrakt, Primula Veris Ekstrakt, Malva Sylvestris Bladekstrakt, Citrus Aurantium Dulcis Ekstrakt, Citrus Medica Limonum Ekstrakt, Camelia Sinensis Bladekstrakt, Alchemilla Vulgaris Ekstrakt, Ethylhexylglicerin, Passiflora Edulis Frugtolie, Limonen, Hexyl Cinnamaldehyd, Linaloo.