emaerket

South Beach blegende gel til armhuler

60ml Roll-on | Blegende roll-on

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er South Beach Roll-on til mørke armhuler?

South Beach Roll-on til mørke armhuler er et blidt alternativ til de hårde produkter på dagens marked. Den tager et anderledes tilgang til at opnå det hudplejeresultat du ønsker. Dens mål er at rense og hydrere huden. Den kan samtidig hjælpe dig med at opnå en strålende og jævn glød. Dens primære mål er at hjælpe dens brugere med at føle sig rene og selvsikre, se strålende og glødende ud og dufte frugtagtigt og uimodståeligt.

Hvordan virker det?

For det første anvender produktet sit indhold af Grøn Te Ekstrakt og Løvefodsekstrakt, som begge er velkendt for sine eksfolierende og genoplivende egenskaber, til at hjælpe med at rense, dulme og nære armhulerne. Derefter hjælper den med at takle bekymringer om misfarvninger med den specielle kombination af Lakrids- og Melbærrisekstrakt samt Insta-Brite™ Teknologi.

Anvendelse

For at opnå de mest optimale resultater med South Beach Roll-on til mørke armhuler skal du blot følge disse simple instruktioner:

  • Vask som normalt og lad din hud tørre
  • Påfør en lille smule til det ønskede område med roll-onen indtil det er helt absorberet i huden
  • Lad det tørre helt før du bruger et andet produkt
  • Brug det 2-3 gange om dagen

Ingredienser

South Beach er faste tilhængere af at du kun er så god som dine ingredienser. Derfor gennemgår de med glæde deres blide ingredienser og forklarer deres funktion. Nogle af de vigtigste ingredienser er som følger:

Melbærrisekstrakt
Det er kendt for sine lysnende og blegende egenskaber, som kan hjælpe dig med at opnå en smuk og jævn glød.
Lakridsekstrakt
Den er ikke kun kendt for sine blegende egenskaber, men er også velkendt for sine antioxidante elementer.
Insta-Brite™ Teknologi
Denne ingrediens vokser rigtigt meget i popularitet for tiden og det er med god grund, da den effektivt kan hjælpe med at bekæmpe misfarvninger.
Grøn Te Ekstrakt
En populær ingrediens i kosmetiske produkter som er rig på vitaminer og fremmer sund hud.
Æbleekstrakt
Denne ingrediens har til formål at hjælpe dig med at opnå en jævn og konstant glød.
Lavendelolie
Dette er det produkt som giver deodoranten den forfriskende duft af lavendel.

Herunder finder du den fulde ingrediensliste i South Beach Roll-on til mørke armhuler:

Vand, Glycerin, Hamamelis Virginiana Bladekstrakt, Sesamum Indicum Frøolie, Capryl/Capric Triglycerid, Zinkoxid, Lonicera Caprifolium Blomsterekstrakt, Manihot Utilissima Stivelse, Phenoxyethanol, Arcostaphylos Uva Ursi Bladekstrakt, Magnesium Ascorbyl Fosfat, Veronica Officinalis Bladekstrakt, Xanthan Gum, Glycyrrhiza Glabra Rodekstrakt, Alchemilla Vulgaris Ekstrakt, Malva Sylvestris Bladekstrakt, Primula Veris Ekstrakt, Ethylhexylglycerin, Lavandula Angustifolia Olie, Camelia Sinensis Bladekstrakt, Citrus Aurantium Dulcis Ekstrakt, Citrus Medica Limonum Ekstrakt, Pyrus Malus Frugtekstrakt, Saccharum Officinarum Ekstrakt, Linalool.