emaerket

South Beach beroligende lotion

30ml Lotion | Lotion til irriteret hud

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er South Beach Soothing Lotion?

Lader det til at din krop fremstår tør og irriteret? Så kan dette produkt måske være lige det du står og mangler! South Beach Soothing Lotion er det næste skridt inden for hudpleje der kan hjælpe med blidt at hydrere hud der kan være irriteret efter hårfjerning. Dens aktive ingredienser er kendte for at kunne bekæmpe tegn på irritation og ømhed og samtidig fastholde fugten i huden. Dette kan hjælpe din hud med at føles glat, frisk og næret i længere tid.

Hvordan virker det?

South Beach Soothing Lotion hydrerer og fugter huden dybt for at bekæmpe den irritation som kan opstå efter voksning, laser eller barbering. Hårfjerning kan føre til at hårfolliklerne irriterer det yderste lag af huden, hvilket kan føre til tørhed og irritation. South Beach Soothing Lotion bruger E-vitaminens fugtgivende effekt fra Avocadoolie der hjælper med blidt at dulme og berolige de sensitive hudlag. Den innovative kombination af Aloe Vera og Agurkeekstrakt hjælper også med at opfriske hudcellerne, så din hårfri hud ser ren ud og ikke bliver inflammeret.

Anvendelse

Det er nemt at bruge South Beach Lotion er hurtigt og nemt. For optimale resultater skal du blot følge disse simple instruktioner:

  • Brug dine fingerspidser til blidt at påføre lotionen på det ønskede område i cirkulære bevægelser
  • Det kan påføres på ethvert stykke hud på ansigtet og kroppen
  • Påfør når det er nødvendigt. For bedste resultater brug det dagligt.

Ingredienser

En lotion er kun så god som dens ingredienser. Derfor lægger South Beach kæmpestor vægt på kvaliteten af deres ingredienser. Nogle af de vigtigste ingredienser er som følger:

Aloe Vera
Denne ingrediens er kendt for at fremme hudens elasticitet, hjælpe med at lindre irritation. Derudover kan den også hydrere og nære huden.
Agurkeekstrakt
Hjælper med at fremme frisk og strålende hud, ved at bekæmpe inflammation og reducere irritation.
Avocadoolie
Denne ingrediens er rig på E-Vitamin og er kendt for sine genoplivende og anti-aging effekter, der kan hjælpe med at genopbygge huden efter stress.
Sesamolie
Denne ingrediens er ikke kun rig på vitaminer men er også kendt for sin evne til at hydrere huden for at give et næret look i længere tid.

Herunder finder du den fulde ingrediensliste i South Beach Soothing Lotion:

Vand, Aloe Barbadensis Bladekstrakt, Canolaolie, Glycerin, Stearinsyre, Cetyl Palmitat, Sesamum Indicum (Sesam) Frøolie, Cetearylalkohol, Polysorbat 60, Glycerylstearat, Persea Gratissima (Avocado) Olie, Cucumis Sativus (Agurk) Ekstrakt, Natriumhydroxid, Cetylalkohol, Phenoxyethanol, Methylsothiazolinon, Mælkesyre, Dimethicon.