Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

South Beach Wrinkle and Dark Spot Eraser

Ansigtsløft med lysning

South Beach Wrinkle and Dark Spot Eraser virker på et væld af forskellige måder til at hjælpe med at bekæmpe hudproblemer. For det første er den fyldt med ingredienser der har til formål at nære, hydrere og fugte huden for at hjælpe med at bekæmpe rynker. Men det er også et værdigt redskab til at hjælpe med at bekæmpe misfarvninger. Den anvender ingredienser, som er kendt for sine blegende og lysnende kvaliteter for at hjælpe dig med at bekæmpe misfarvninger.

 • Dermatologisk testet
 • Designet til at bekæmpe rynker og mørke pletter
 • Indeholder Insta-Brite™ Teknologi
 • Beriget med Lakrids-, Hunderose- og Rødalgeekstrakt
 • Simpel og hygiejnisk luftløs pumpe
 • Ingen Kojinsyre, Hydroquinon eller Kviksølv

Hvad er South Beach Wrinkle and Dark Spot Eraser?

Det er det næste logiske skridt i kampen mod ar, mørke pletter og misfarvninger. Dens primær mål er at hjælpe med at give din hud en sund og strålende glød. Den kan også fremme sund hud ved at hjælpe med at fastholde fugt og give mere næring til huden.Denne helt nye innovative sammensætning af ingredienser kan hjælpe med at bekæmpe ar, rynker og mørke pletter, takket være ingredienser som Lakridsekstrakt og Insta-Brite™, som er velkendte for deres antiaging og lysnende egenskaber til at hjælpe med at give huden en sund, jævn glød. Den bruger desuden også Aloe Vera- og Rødalgeekstrakt, som ud over at være rige på vitaminer, også kan hjælpe med at hydrere, nære og opstramme de yderste lag hud.

Anvendelse

For at opnå de bedste resultater med South Beach Wrinkle and Dark Spot Eraser bør du følge disse simple instruktioner:

 • Påfør direkte på det ønskede område
 • Vent til området er helt tørt før du bruger andre produkter
 • Brug det 2-3 gange om dagen
 • Brug det regelmæssigt for bedste resultater
 • Undgå at udsætte området for sol

Ingredienser

South Beach ved at du kun er så god som dine ingredienser. De har derfor testet et væld af ingredienser og kun udvalgt de bedste.

Lakridsekstrakt
Denne ingrediens er ikke kun kendt for sine lysnende egenskaber, men er også kendt for at kunne hjælpe med at nedsætte melaninproduktionen og bekæmpe fri radikaler.
Insta-Brite™ Teknologi
Denne naturlige ingrediens bliver for tiden mere og mere populær i skønhedsprodukter på grund af dens blegende egenskaber.
Aloe Vera Ekstrakt
Den hjælper med at fremme hudens elasticitet og hydrere den. Den er også kendt for at kunne beskytte mod skadelige UV stråler.
Rødalgeesktrakt
Dette er endnu en ingrediens som har vist sig effektiv i at bekæmpe tegn på aldring. Den kan desuden hjælpe huden med at fastholde et naturligt fugtniveau.

Herunder finder du den fulde ingrediensliste i South Beach Wrinkle and Dark Spot Eraser:

Vand, Butylenglycol, Cetearylalkohol, Squalen, Octyldodecylmyristat, Stearinsyre, Glycerylstearat, Hydroxypropylmethylcellulose, Pullulan, PEG-10 Dimethicon, Polysorbat 20, Polysorbat 80, Polysorbat 60, Porphyridium Cruentum Ekstrakt, Rosa Canina Blomsterekstrakt, Lecihtin, Glycyrrhiza Glabra Rodekstrakt, Phenoxyethanol, Adenosin, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Tocopherol, Chitosan PCA, Glycolsyre, Aloe Barbadensis Bladekstrakt.


Kundeanmeldelser

På Lé Luna stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

Giv en anmeldelse
*Resultater kan variere fra person til person