emaerket

South Beach gel til mørke rande og rynker

50ml Creme | Ansigtsløft med lysning

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Hvad er South Beach Wrinkle and Dark Spot Eraser?

Det er det næste logiske skridt i kampen mod ar, mørke pletter og misfarvninger. Dens primær mål er at hjælpe med at give din hud en sund og strålende glød. Den kan også fremme sund hud ved at hjælpe med at fastholde fugt og give mere næring til huden.

Hvordan virker det?

Denne helt nye innovative sammensætning af ingredienser kan hjælpe med at bekæmpe ar, rynker og mørke pletter, takket være ingredienser som Lakridsekstrakt og Insta-Brite™, som er velkendte for deres antiaging og lysnende egenskaber til at hjælpe med at give huden en sund, jævn glød. Den bruger desuden også Aloe Vera- og Rødalgeekstrakt, som ud over at være rige på vitaminer, også kan hjælpe med at hydrere, nære og opstramme de yderste lag hud.

Anvendelse

For at opnå de bedste resultater med South Beach Wrinkle and Dark Spot Eraser bør du følge disse simple instruktioner:

  • Påfør direkte på det ønskede område
  • Vent til området er helt tørt før du bruger andre produkter
  • Brug det 2-3 gange om dagen
  • Brug det regelmæssigt for bedste resultater
  • Undgå at udsætte området for sol

Ingredienser

South Beach ved at du kun er så god som dine ingredienser. De har derfor testet et væld af ingredienser og kun udvalgt de bedste.

Lakridsekstrakt
Denne ingrediens er ikke kun kendt for sine lysnende egenskaber, men er også kendt for at kunne hjælpe med at nedsætte melaninproduktionen og bekæmpe fri radikaler.
Insta-Brite™ Teknologi
Denne naturlige ingrediens bliver for tiden mere og mere populær i skønhedsprodukter på grund af dens blegende egenskaber.
Aloe Vera Ekstrakt
Den hjælper med at fremme hudens elasticitet og hydrere den. Den er også kendt for at kunne beskytte mod skadelige UV stråler.
Rødalgeesktrakt
Dette er endnu en ingrediens som har vist sig effektiv i at bekæmpe tegn på aldring. Den kan desuden hjælpe huden med at fastholde et naturligt fugtniveau.

Herunder finder du den fulde ingrediensliste i South Beach Wrinkle and Dark Spot Eraser:

Vand, Butylenglycol, Cetearylalkohol, Squalen, Octyldodecylmyristat, Stearinsyre, Glycerylstearat, Hydroxypropylmethylcellulose, Pullulan, PEG-10 Dimethicon, Polysorbat 20, Polysorbat 80, Polysorbat 60, Porphyridium Cruentum Ekstrakt, Rosa Canina Blomsterekstrakt, Lecihtin, Glycyrrhiza Glabra Rodekstrakt, Phenoxyethanol, Adenosin, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Tocopherol, Chitosan PCA, Glycolsyre, Aloe Barbadensis Bladekstrakt.