Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Hårpleje

Spis dig til fyldigere og sundere hår

Et stort smil, glødende hud og selvfølgelig skinnende og fyldt hår – dette er i høj grad vigtige faktorer for at give et godt førstehåndsindtryk, men kan også for enormt mange være afgørende for, hvordan du har det med dig selv. Det er derfor ikke underligt, at skønhedsindustrien boomer med ideer og løsninger til at pleje hud, hår og tænder.

Dette gælder alt fra vedligeholdelse af sunde kropsfunktioner og behandlinger af udfordringer, som kan opstå for enhver. Der findes et utal af produkter, både til topisk behandling og tilskud, der skal styrke kroppen indefra, såvel som naturlige produkter og stærkere behandlinger, du kan få fra enten apoteket eller lægen.

Uanset hvad du står overfor – om end du vil styrke, forebygge eller behandle hårtab eller hudproblemer – så er der flere muligheder, du kan benytte dig af. Du kan enten, som ovenfor nævnt, benytte dig af naturlig behandling mod hårtab eller hudproblemer med f.eks. en shampoo til hårtab, en god fugtighedscreme med vitaminer til huden eller andre produkter til brug direkte i håret eller på huden, til at stimulerer hårsækkene i hovedbunden eller blodkarrene i huden.

Hvis dit hår synes tyndt eller glansløst, kan det være et tegn på at din krop har brug for flere næringsstoffer

Spis vitaminer mod hårtab og hudproblemer

Produkter til direkte brug i håret eller på huden er dog ikke de eneste muligheder du har. Du kan igennem din kost eller kosttilskud bidrage til, at din krop får de næringsstoffer, den har brug for til at vedligeholde og styrke din hud og dit hår – og selvfølgelig bidrager du samtidigt til flere forskellige andre funktioner og processer i kroppen, såsom immunforsvar, optimal hjernefunktion, pleje af led og muskler og generelt velvære. Med andre ord, hvad har du at miste, ved at spise dig til sundere hår og hud? Præcis – du har kun gode ting at vinde ved at spise eller tage kosttilskud som behandling af hårtab!

Blandt alle næringsstofferne din krop har brug for, er der nogle vitaminer, der er særligt ideelle til behandling af hårtab, som du kan læse meget mere om her. Disse vitaminer (A, B, C, D og E) er vigtige for at stimulere hårvækst, styrke og fugte håret, og til at give håret glans, samtidigt med at vitaminerne bidrager til blandt andet hudens sundhed, et velfungerende immunforsvaret og endda også din koncentrationsevne.

Du kan pleje dit hår ved at spise en sund og varieret kost fyldt med vitaminer og mineraler

Fødevarer med vigtige “hårtabs-vitaminer” og mineraler

Det kan måske lyde overvældende at skulle sikre dig disse ”behandling mod hårtab-vitaminer” ved at spise de rigtige fødevarer, men det er faktisk ikke så svært. Hvis du i forvejen har en balanceret og varieret kost, så får du med garanti de fleste af dem allerede. Blandt de bedste madvarer til at sikre dig disse vitaminer mod hårtab, finder du:

  • Fisk, såsom laks, fyldt med omega-fedtsyrer, der er gode for både hud og hår
  • Nødder såsom mandler og cashewnødder, der både indeholder sunde fedtstoffer og zink, som bidrager til at pleje håret indefra og ud
  • Grønne grøntsager, herunder spinat, broccoli og kål, som er fyldt med A- og C-vitaminer. Avocado er ligeledes en ideel grøn grøntsag, men i højere grad på baggrund af de gode fedtstoffer, som de indeholder
  • Æg indeholder proteiner, som bidrager til hårvækst og stærkt hår – det samme gælder for både bønner og linser, som kan være ideelt hvis du er veganer
  • Frugter, såsom blåbær, er ligeledes ideelle til behandling af hårtab, da de er fyldte med gode antioxidanter, der hjælper med at sikre at de gode næringsstoffer når ud til hårsækkene og håret

Du får derfor med garanti allerede en hel del af disse næringsstoffer gennem din kost – og nu ved du, at du med fordel kan skrue yderligere op for disse fødevarer for at pleje særligt håret og huden. Alternativt kan du tage særlige tilskud, der er designet til at booste hårvækst eller bidrage til sundere hår, som en tilføjelse til anden behandling mod hårtab. På denne måde kan du kombinere sund og varieret kost, der er fyldt med vigtige næringsstoffer med kosttilskud, shampoo til hårtab og andre behandlingsmetoder. Prøv det af og find den kombination, der passer dig bedst.