emaerket

Starwhite Blegende creme

50ml Creme | Blegende creme til sensitive områder

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Beskrivelse

Star White er en blidt effektiv hudblegningscreme, der indeholder en blanding af ingredienser, som er nøje udvalgt til brug af intime og følsomme dele af kroppen, herunder kønsorganer, anus og under-arms områder. Denne formel indeholder en unik blanding af ingredienser, som arbejder sammen om at lysne områder af hyperpigmentering og misfarvning af huden - ofte forårsaget af hormonelle forandringer eller ældningsprocessen. Resultaterne har konsekvent vist, at Star White efterlader huden synligt lysere og klarere, når den anvendes på regelmæssig basis.

Star Whites unikke formel indeholder salicylsyre, som arbejder på forsigtigt at fjerne det øverste lag af din hud, på samme måde som en kemisk peeling ville gøre - men uden smerte, ubehag eller dyre udgifter.

Anvendelse

For optimale resultater, anbefaler vi at anvende Star White til de hudområder, du ønsker at lysne to gange hver dag. Du skal blot sikre huden er tør og ren inden påføring, og brug da cirkulære bevægelser for at gnide cremen ind i huden. Sørg for, at cremen er helt absorberet før du anvender andre cremer eller bliver påklædt. Sørg for, at dette produkt ikke kommer i kontakt med øjnene - hvis det gør, vask det berørte område forsigtigt med varmt vand.

Ingredienser

Star White indeholder kun naturlige ingredienser. Disse ingredienser er som følger: Vand, Glycerin, Oleum Oryzae, Cetylalkohol, Ethylhexylstearat, Glycerylstearat, Cetearyl alkohol, Cetylpalmitat, coco-glycerider, Ceteareth-20, Natriumhyaluronat, Salicylsyre, Glycyrrhiza Glabra Radix, mælkesyre, Ceteareth-12, Bitrospemum Parkii, Aloe Barbadensis, Methylchloroisothiazolinone, Citronsyre.