Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Starwhite Lightening Creme

50ml Creme | Blegende creme til sensitive områder

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Beskrivelse

Star White er en blidt effektiv hudblegningscreme, der indeholder en blanding af ingredienser, som er nøje udvalgt til brug af intime og følsomme dele af kroppen, herunder kønsorganer, anus og under-arms områder. Denne formel indeholder en unik blanding af ingredienser, som arbejder sammen om at lysne områder af hyperpigmentering og misfarvning af huden - ofte forårsaget af hormonelle forandringer eller ældningsprocessen. Resultaterne har konsekvent vist, at Star White efterlader huden synligt lysere og klarere, når den anvendes på regelmæssig basis.

Star Whites unikke formel indeholder salicylsyre, som arbejder på forsigtigt at fjerne det øverste lag af din hud, på samme måde som en kemisk peeling ville gøre - men uden smerte, ubehag eller dyre udgifter.

Anvendelse

For optimale resultater, anbefaler vi at anvende Star White til de hudområder, du ønsker at lysne to gange hver dag. Du skal blot sikre huden er tør og ren inden påføring, og brug da cirkulære bevægelser for at gnide cremen ind i huden. Sørg for, at cremen er helt absorberet før du anvender andre cremer eller bliver påklædt. Sørg for, at dette produkt ikke kommer i kontakt med øjnene - hvis det gør, vask det berørte område forsigtigt med varmt vand.

Ingredienser

Star White indeholder kun naturlige ingredienser. Disse ingredienser er som følger: Vand, Glycerin, Oleum Oryzae, Cetylalkohol, Ethylhexylstearat, Glycerylstearat, Cetearyl alkohol, Cetylpalmitat, coco-glycerider, Ceteareth-20, Natriumhyaluronat, Salicylsyre, Glycyrrhiza Glabra Radix, mælkesyre, Ceteareth-12, Bitrospemum Parkii, Aloe Barbadensis, Methylchloroisothiazolinone, Citronsyre.


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
5 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Godt produkt - meget glad for mit køb :)
  • * Jeg var faktisk bange for at det ville gøre ondt eller svide lidt, men jeg har ikke kunnet mærke noget til det :) Kan også se resultaterne ;)
  • * Jeg og min kæreste købte det her, da vi var klar på at prøve noget nyt. Må sige at det har virket, vi er meget tilfredse med resultatet
  • * Købte cremen sammen med min kæreste, han var lidt skeptisk, men er enig i at det er et godt produkt. Der er intet at komme efter der - 5 stjerner herfra :D
  • * Uha, jeg var super bange for at det ville gøre ondt eller være ubehageligt at bruge den her creme, men har slet ikke kunnet mærke det når jeg bruger den. Ja, og så er resultaterne jo til at se;-)
*Resultater kan variere fra person til person