emaerket

Strækmærker

Juster din søgning

Juster din søgning

Kategori
Anti-Cellulite (5) Bad & Brus (4) Cremer, Lotions & Olier (16) Deodoranter (1) Hårfjerning (9) Scrubs & Eksfoliering (5) Selvbruner (3) Solbeskyttelse (2) Strækmærker (3)
Mærker
Stjerner
 
Næsten 70% af kvinder og 40% af mænd vil komme til at opleve strækmærker på et eller andet tidspunkt i deres liv. Selvom de er normale vil de fleste alligevel helst at de ikke er der. Vores udvalg af eksklusive og innovative produkter kan effektivt hjælpe dig med at slippe af med de irriterende strækmærker.
Næsten 70% af kvinder og 40% af mænd vil komme til at opleve strækmærker på et eller andet tidspunkt i deres liv. Selvom de er normale vil de fleste alligevel helst at de ikke er der. Vores udvalg af eksklusive og innovative produkter kan effektivt hjælpe dig med at slippe af med de irriterende strækmærker.

Hvad er strækmærker?

Strækmærker er lange, smalle striber, striber eller linjer, der udvikler på huden, og som adskiller sig i kulør fra den omgivende hud. De er resultatet af en pludselig strækning af huden og strækmærker på lår og baller er meget almindeligt. Strækmærker kan være synlige på kropsdele, strækmærker på lår, lår, hofter, bryster, overarme og på baller og lår. Mærkerne dannes i det midterste lag af huden. Strækmærker kan forekomme under graviditet, pubertet, efter hurtig vægtstigning, under forskellige medicinske tilstande og efter brug af visse medikamenter og det er derfor vigtigt at få behandling af og bekæmpe strækmærker på lår.

Hvordan kan man bekæmpe strækmærker?

Hvis du har fået strækmærker, er det vigtigt at have en daglig god hudpleje for at bekæmpe strækmærker på lår og baller. Du kan anvende en hudcreme eller fugtighedscreme. Sørg for at din kost indeholder en god multi-vitamin og mineraler, fordi en kost mangelfuld i mineraler og E-vitamin kan gøre det værre, og gøre det sværere at bekæmpe strækmærker med den rette behandling af strækmærker kan de strækmærker på lår. For at få god en behandling af ar er det vigtigt at have en sund livsstil for at holde huden hydreret, kombineret med motion og det hjælper også til at bekæmpe strækmærker. Resultaterne kan variere fra person til person ved sådanne behandlinger.

Naturlig bekæmpelse af strækmærker

Mens nogle produkter kan anvendes til både forebyggelse og til at bekæmpe strækmærker på baller og lår, er andre produkter målrettet til enten at bekæmpe eller forebygge disse mærker på huden og give behandling af ar. Intensive Stretch Mark Therapy indeholder ingredienser, der kan hjælpe med at få de tynde, røde linjer til at blive mindre. Strækmærker opstår ofte under graviditeten, hurtig vægtstigning eller i puberteten, når væksten bugner. Men med en effektiv behandling af strækmærker får du en fastere og sundere hud. Det effektive middel består kun af 100% naturlige ingredienser, og du tilfører således ikke skadelig og usunde stoffer til din hud. De naturlige ingredienser betyder dog at resultaterne kan variere fra person til person.

Effektiv bekæmpelse af ar

Ved behandling af ar, er det vigtigt arret holde rent, så man undgår der går infektion i det. Om det er ar efter strækmærker eller f.eks. hudafskrabninger er det vigtigt at give den rette behandling af ar. Vask beskadiget hud under rindende vand og hvis det er nødvendigt skal du anvende en antiseptisk creme. Hvis din hud er tør eller tilbøjelig til at revne, holde din hud godt fugtet. Revnet hud kan skabe en grobund for bakterier.

Skinception Dermefface FX er et godt produkt at anvende til behandling af ar. Det er designet til specifikt at få dine ar til at falme på naturlig og effektiv vis, hvilket kun efterlader synet af din smukke og ar-fri hud. Ved behandling af ar med dette middel, får du en stærk og smukke hud. Det er en god behandling af ar, og kan anvendes på både nye og gamle ar. Det effektive middel kan også bruges mod ar der er opstået på grund af akne, og kan også behandle ar der er opstået som resultat af brandmærker. Grundet de naturlige ingredienser i produktet, kan resultaterne dog variere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev