emaerket

Striagen-DS kosttilskud mod rynker

60 Kapsler | Anti-age kosttilskud

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

STRIAGEN®-DS Anti-rynke piller

STRIAGEN®-DS Anti-rynke piller er en innovativ måde at få hjælp til at opnå anti-ageing effekter uden at skulle bruge tid og kræfter på cremer og lotions hver dag. Disse kapsler er nemme at transportere med i en håndtaske eller makeuptaske, i modsætning til andre store tuber af cremer eller lotions. Pillerne er desuden mindst lige så nemme at tage, som de er at transportere og derfor vil du nemt kunne opretholde regelmæssig brug.

Sådan virker det

STRIAGEN®-DS Anti-rynke piller indeholder en lang række individuelt udvalgte ingredienser, som alle er blevet udvalgt for deres anti-ageing effekter, så du kan få hjælp til at opnå en ungdommelig og rynkefri hudt. Tag blot kapslerne to gange om dagen.

Resveratrol
Denne ingrediens kan fremme sund DNA i huden og fremme cellernes egen regenerering.

Kollagen
En naturlig ingrediens, som findes i 90% af kroppens muskelvæv. En af de primære funktioner for kollagen er at samle de forskellige lag af huden, så du kan få et ungdommeligt udseende.

Hyaluronsyre
Denne ingrediens findes også naturligt i kroppen, og kan hjælpe med at transportere næringsstoffer til hudens væv, som kan forebygge tørhed, hvilket kan føre til rynker.

Andre ingredienser i produktet, inkluderer: Gurkemeje ekstrakt, A-Vitamin, C -vitamin, E-Vitamin, Niacinamid Alpha liponsyre, DMAE , hyaluronsyre, Reduceret L- glutathion, L- glycin, L- prolin, grøn te, Grape Seed, Aloe Vera Gel, gelatine, magnesiumstearat og siliciumdioxid

Sådan bruger du dem

STRIAGEN®-DS Anti-rynke piller er ment som et kosttilskud, som du bør tage to gange om dagen. Vi anbefaler en pille om morgenen og en pille om aftenen, og du bør ikke overskride den anbefalede dosis. På grund af de naturlige ingredienser er der ingen fare for bivirkninger ved brug af dette produkt, men vi anbefaler alligevel at du læser ingredienserne igennem for at sikre dig at du ikke er allergisk over for nogle af disse. Derudover bør hverken gravide eller ammende bruge disse kapsler, uden først at have snakket med en læge.