emaerket

Sulphur Original Soap

100g Sæbe | Rensende sæbe med mineralsk kildevand

Se mere
  • På Lager
  • Gratis Levering Over 499,-
  • Autoriseret Forhandler

Det berømte Harrogate ‘English Spa’

Tilbage i 1571 opdagede ingen anden end dronning Elizabeths læge de mineralske kilder i den lille by Harrogate i North Yorkshire. Efter opdagelsen fik byen navnet 'The English Spa'. Man gav den dette navn fordi kilderne viste sig at indeholde en overflod af fantastiske mineraler, herunder svovl, jern og salt. Dette førte til at velhavende besøgende fra hele verden strømmede til den lille by for at prøve de eksklusive spa-behandlinger, der blev skabt ved at udnytte det gavnlige kildevand, og det er stadig et populært turistmål, takket være de berømte mineralske kilder.

Svovl og hudpleje

Svovl er et vigtigt mineral, der er til stede i alle celler i kroppen, og det er især vigtigt for vores hud, hår og negle. En af de vigtigste funktioner som svovl har i kroppen er i forbindelse med produktionen af kollagen, som er det protein der hjælper med at opbygge og vedligeholde celler. Af denne grund er det særligt nyttigt for huden, da det kan hjælpe med at holde den glat, stærk og elastisk. Derfor er svovl almindeligvis kendt som 'naturens skønhedsmineral' og er nu en populært ingrediens i mange naturlige hudplejeprodukter, især for fedtede, kombinerede og pletfyldte hudtyper. Svovlprodukter fra spa-byen Harrogate er særdeles eftertragtede og er nogle af dem med højeste kvalitet.

Harrogate Sulphur Soap™ - Den originale

Som Storbritanniens førende svovlsæbe er The Original Harrogate Sulphur Soap blevet specielt udformet til at være en mild mulighed til pleje af huden. Sulphur Original Soap er meget mere end bare en daglig sæbe, da den indeholder svovlrig, håndtappet kildevand fra Harrogates berømte kilder, som derefter er blandet forsigtigt med vitamin E. Den unikke kombination af hudplejeingredienser af høj kvalitet der findes i sæben, gør den velegnet til alle hudtyper til daglig brug, herunder også følsom hud. Takket være alle de fantastiske ingredienser kan sæben have en lang række potentielle anvendelser, herunder: at hjælpe irriteret og tør hud, rense og fjerne snavs og urenheder, afbalancere fedtede hudtyper samt at være en duftende og luksuriøs badesæbe.

Komplet ingrediensliste:

Sodium Tallowat, Sodium Palm Kernelat, Aqua (Vand), Svovl, Parfume, Glycerin, Natriumklorid, Tocopherylacetat (E-Vitamin) Linalool, Butylphenol Methylpropional, Hexyl Cinnamal, Benzylalkohol, Geranial, Tetranatrium EDTA, Tetranatrium Etidronat, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexencarboxaldehyd, citronellal, Farver: CI 77891 (titaniumdioxid), CI 47005 D & C Gul No. 10).

Brugsanvisning

Da Sulphur Original Soap er fremstillet med brug af højkvalitets svovl- og kildevand fra Harrogate kilderne, er den sikker og blid nok til alle mulige forskellige hudtyper til brug hver dag eller efter ønske. Brug sæben på våd hud og masser så den skummer. For at få mest muligt ud af din sæbe, anbefaler vi at du lader skummet sidde på huden i mindst et par minutter, inden du vasker det af. Efter brug duppes huden tør med et rent håndklæde. For en grundig hudpleje, foreslår vi at supplere brugen med hele Harrogate serien.

Gode råd

Denne kvalitets svovlsæbe er lavet af naturlige ingredienser, så der er ingen kendte bivirkninger ved brug. Som med ethvert nyt hudprodukt anbefaler vi, før første brug, at tjekke hele listen af ingredienser for eventuelle personlige allergener. Sulphur Original Soap er kun beregnet til eksternt brug og bør ikke anvendes på huden lige omkring øjnene eller munden.