Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Hårpleje

Sund hovedbund - sundt hår

Var du klar over, at pleje af din hovedbund er vigtigt for dit hårs sundhed og din hårvækst? Nok ikke! Den er bogstaveligt talt roden til dit hårs sundhed, fylde og vækst. Alle drømmer om at få fyldigt, strålende og sundt hår, som får folk til at kigge en ekstra gange – hår der er let at sætte, som giver dig selvtillid og som er så sundt, at det ikke kræver for meget at vedligeholde. Hemmeligheden bag et sundt hår kan være, at din hårpleje indeholder grundig og næringsgivende pleje af hovedbunden.

Uanset om du har problemer med tørt hår eller hovedbund, eller om du har skæl i hovedbunden, så er det altid en god idé også at fokusere på din hovedbund i din daglige hårplejerutine. Hvis din hovedbund er velplejet, vil dit hår ikke blot blive stærkere og sundere, du vil også kunne opleve mere hårvækst – og selvfølgelig mindre irritation af hovedbunden, hvis du måtte være blandt de uheldige, der oplever enten kløe eller skæl i hovedbunden.

Din hovedbund er essentiel at pleje for at sikre sundt og stærkt hår - hold øje med hvordan den har det og kom problemer til livs tidligt

Vælg de rigtige produkter til skæl i hovedbunden

Der er meget, du kan gøre for at pleje din hovedbund, både ved at pleje hovedbunden med hårplejeprodukter men også ved indtag af de rette vitaminer til at styrke hårvækst og sund hud. Du kan med fordel tjekke din hovedbund, både ved at mærke grundigt efter med fingrene og ved at kigge på den i spejlet – kan du mærke om den er tør? Kan du se skæl i hovedbunden? Eller har du måske lagt mærke til om den har virket mere irriteret? Dette behøver ikke være hele året rundt, men kan være årstidsbestemt, og der kan derfor være behov for forskellige typer hårpleje afhængigt af årstiderne.

Læg også mærke til, hvilke hårplejeprodukter du anvender, og hvordan din hovedbund reagerer på dem – måske bør du genoverveje, hvilke hårplejeprodukter du anvender og sikre, at de bidrager til pleje af hovedbunden og ikke kun håret. Det kan være, du skal tilføje mere konditionering til din hårpleje for at bidrage til mere fugt af hovedbunden, og bruge produkter særligt designet til din hårtype, så dit hår og din hovedbund får netop de næringsstoffer, de har brug for hele året rundt.

Hvis du har skæl i hovedbunden, kan du finde produkter særligt til at håndtere dette, og det samme gælder, hvis du har tørt hår og hovedbund, eller endda hvis du har fedtet hår og hovedbund! Produkterne til hver hårtype og hovedbund har forskellige egenskaber, og netop derfor er det vigtigt, at du anvender de rette produkter til netop dit hår!

Problemer med hovedbunden kan ofte påvirke sundheden og glansen af dit hår, så det er vigtigt at din hårpleje også fokuserer på din hovedbund

Hårvækst og pleje af hovedbund med naturlige produkter

Foruden at bruge de rigtige hårplejeprodukter kan du også bidrage til pleje af din hovedbund ved at bruge en Foligain hovedbundsrulle – et revolutionerende hårplejeprodukt, der gør brug af mikronåle til både at stimulere og revitalisere hovedbunden på naturlig vis. Denne teknik er udbredt og anvendt af flere og flere, særligt med henblik på at håndtere hårvækst og stimulere bedre hårvækst. Men brugen af en hovedbundsrulle kan ligeledes bidrage til at stimulere blodcirkulationen i hovedbunden og samtidig bidrage til bedre optagelse af næringsstofferne fra din shampoo eller balsam! Derudover er den super let at bruge, og kan på let vis tilføjes dine rutiner i løbet af ugen, kræver ikke megen tid at anvende og er en ganske naturlig måde at pleje din hovedbund på.

Der er således utroligt mange muligheder for, at du kan pleje dit hår og din hovedbund simpelt og overkommeligt – alt fra shampoo, balsam og diverse hårserum eller hårkure specifikt udviklet til forskellige hårtyper, til en effektiv og naturlig hovedbundsrulle til at stimulere hovedbunden, og endda også til at bidrage til hårvækst, optagelse af alle de gode vitaminer og mineraler fra dine hårplejeprodukter og give din en mild massage.