Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Tips & Tricks til mandlig pleje

Det barske og robust look vil aldrig gå af mode og nogle kvinder foretrækker så sandlig også en barsk, maskulin, ”mandlig mand”. Men ved du hvad de foretrækker endnu mere? En velplejet mand. Men det handler ikke bare om at appellere til den partner, men også om selvrespekt og det image du sender til verden. Ville du synes godt om nogen som lugter dårligt, har filtret hår og ser ud som om at de aldrig har set et barberblad? Nej vel? Her er nogle tips & tricks til mandlig pleje til at komme i gang.

1. En personlige duft gør en kæmpe forskel

Du er en travl fyr og du ikke har tid til at pille rundt med flasker og dufte og tøsede ting som dig. Hvorfor skulle du så tage dig tid til at lede efter sådan noget som en ’personlige duft’ og i det hele taget bruge den? Er det ikke bare ekstra, unødvendige ting? Nej, ikke ligefrem. Det er vigtigt at du tager dig tid til at finde din personlige duft fordi det er sådan du laver dit duft-indtryk. Den er nem at identificere og adskiller dig med det samme. Det er din duft og ingen kan kopiere den. Den er maskulin, den er kraftfuld og den får dig øjeblikkeligt til at fremstå mere sofistikeret og mere dominant. Derudover er det også dejligt at vide at du dufter godt for andre mennesker.

2. Nydelige skæg er de bedste skæg

Det betyder ikke at du skal være tætbarberet hvis det ikke er noget for dig. Hipster skovhugger looket har trods alt været populært i et par år nu. Det vi mener er dog at du bør have et flot og pænt skæg. Det er fint at have hår i ansigtet, men at have et trist, tjavset skæg er ikke fint. Sørg for at du holder det trimmet og pænt, så du ikke har tilfældige vildfarne hår eller lange, krøllede hår. Hemmeligheden til at få et skæg til at se professionelt ud, i modsætning til ’alternativt’, er at holde det rent og velplejet.

Pro tip: Vi anbefaler skægolie, balsam og en skægkam. Det er det eneste du nogensinde vil få brug for, for at se godt ud og sørge for at du ikke ved et uheld kradser din partners ansigt.

3. Hold dine negle korte og pæne

Overraskende nok er negle utroligt vigtige for dit samlede udseende. Vi ved godt at du tænker at ingen vil lægge mærke til detaljer som dem, men det gør det – specielt kvinder. Du er muligvis ikke overbevist om at du skal ned og have en manicure, men det behøver du heller ikke. Du kan sagtens tage dig af dine negle hjemmefra. Det betyder at klippe dem og tage dig tid til at file dem ned. Det er ikke så svært, vel?

4. Der er ingen undskyldning for dårlig mundhygiejne

Dette er ikke en mandeting, dette er en mennesketing. Det siger sig selv at du altid bør børste dine tænder om morgenen og om aftenen inde du går i seng. Derudover bør du også bruge mundskyld og alles yndlingsting – tandtråd. Dit smil vil ikke kun se godt ud, men også sundt, og du vil aldrig have behov for at bekymre dig om dårlig ånde.

5. Hudpleje er ikke noget at skamme sig over

Der er det her skøre tabu om at det at tage sig af sig selv er en naturlig feminin ting. Det skræmmer mange mænd væk fra essentielle plejevaner som hudpleje. Det handler faktisk ikke lige så meget om udseendet af din hud som det handler om din generelle sundhed. Der er ikke noget skammeligt eller feminint over at bruge en fugtighedscreme til at hydrere din hud eller et eksfolierende produkt til at slippe af med lag af døde hudceller. Hvis du er interesseret i at gå på opdagelse i produkterne findes der et væld af produkter mod alle mulige problemer som akne, rynker, misfarvninger osv. som du nemt kan finde hos Lé Luna.

Pro tip: Bare fordi et produkt er markedsført til kvinder betyder det ikke at du ikke kan bruge det som mand. Hudpleje er hudpleje og det fungerer ikke anderledes på mandlig hud end på kvindelig hud – det gør det samme på alle. Et effektivt produkt er et effektivt produkt, så bare fordi det er i kvindernes afdeling bør det ikke stoppe dig.

6. Hold dine hænder fugtede

Ved du hvad der er frastødende? At tage nogen hånds og opdage at den er tør, revnet og bare ikke dejlig at holde ved. Bare fordi du er en mand bør dette ikke betyde at du bør have ru hænder. Invester i en god fugtighedscreme og brug den hver morning og om aftenen inden du går i seng. Du kan tilføre ekstra påføringer efter du vasker dine hænder eller har været i bad. Derudover bør du om vinteren bruge handsker for at beskytte dine hænder fra forfrysninger og endnu tørre hud.

7. Læbepomade er din bedste ven

Det anbefales altid at sørge for at dine læber ikke er tørre, sprukne, blødende eller endnu værre, har forkølelsessår. Læbepomade er måske ikke det mest mandlige produkt, men huden på dine læber er den mest delikate og sensitive hud på din krop og går meget nemt i stykker, så du bliver nødt til at være super forsigtig og undgå at det sprækker. Hav en læbepomade i lommen og brug den som det bliver nødvendigt i løbet af dagen.

8. Du skal bruge en frisure

Her er en af de bedste tips du nogensinde vil få. Du kan ikke bare nøjes med en hvilken som helst klipning, du har brug for en ordentlig frisure. Det betyder ikke at du skal have en der kræver ugentlig pleje og en time i badeværelset hver morgen. Tag et kig på hvad andre har disse dage og hold dig opdateret med de seneste stile. Du vil jo helst ikke ligne en gammel bedstefar med en frisure fra 80’erne. Du kan nemt opdatere dit look ved at gå til en ordentlig frisør og få deres råd – de er uddannede i netop dette.