Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Tør hud

104.85$
Naturlig lindrende creme med solfaktor 30
(2)
22.35$
Chamomile Skintonic renser og toner din tørre hud.
(5)
22.35$
Chamomile Ansigtscreme er specielt udviklet til folk med tør hud.
(6)
22.35$
Chamomile Ansigtsrens renser effektivt din tørre hud.
(3)
22.35$
Chamomile ansigtsmaske lindrer og dulmer din tørre hud.
(6)
29.85$
Naturlig, lækker body scrub til tør hud.
(2)
47.85$
Lækker plejende og fugtende natcreme fra Makari.
(2)
67.35$
Makari Kaviar Ansigtscreme til tør hud er den perfekte løsning til dig som...
(2)
26.85$
Emuaid® Terapeutisk Moisture Bar er specielt udviklet til mennesker, der...
(3)

Hvad er tør hud?

Tør hud er et meget almindeligt hudproblem, som er karakteriseret ved, at der mangler fugt i det øverste lag af huden, kaldet epidermis. Tør hud opstår, når de naturlige fedtstoffer i hudens øverste lag reduceres, hvormed huden taber fugt og mister sin barrierefunktion.

Plej din hud naturligt

Det er vigtigt man holder sin hud sund, og derved undgås blandt andet tørre pletter på huden. Du bør bruge produkter der kan bekæmpe tør hud i ansigtet og som ikke bringer hudens PH-balance i uorden. Hold dig til produkter, som ikke indeholder ingredienser som alkohol, mineralske olier, vaseline, petroleum, lanolin mm. da disse ingredienser er kendt for at kunne bringe pH-balancen og fugtniveauerne i huden i ubalance.

Drik rigeligt med vand. Vand har en positiv indvirkning på din huds væskebalance, og det er vitalt at du drikker vand hver dag, for at holde din hud fin, og undgå tørre pletter på huden. Det er meget individuelt, hvor meget vand du skal drikke, men som tommelfingerregel bør du mindst drikke 1,5 liter væske om dagen, og gerne mere for at forebygge tør hud i ansigtet.

Du skal også sørge for at få nok A-vitamin. Mangel på A-vitamin kan føre til tør hud i ansigtet, rynket hud, urenheder og tørre pletter på huden. Det opstår blandt andet fordi antioxidanten gør hudens øverste lag tyndere. Det yderste lag producerer døde hudceller, som er med til at tilstoppe porrerne, der fører til bumser og urenheder. A-vitaminet har desuden en positiv effekt på rynker og fjerner tørre pletter på huden.

Behandling af tør hud i ansigtet

Der findes rigtig mange forskellige typer creme til ansigtet. Nogle cremer har et højt indhold af væske, mens andre indeholder mere fedt. Du skal vælge din creme ud fra, hvor meget fedt din hud producerer. Det kan du anskue ved at se, hvor fedtet din hud normalt er. Det er meget vigtigt du har en god creme der kan beskytte din hud, lige meget hvilken hudtype du har. Når det kommer til fugtighedscremen er det altid en god idé, at have din hudtype i mente. Selvom du måske har fået tør hud i ansigtet, så kan du stadigvæk godt have en fedtet hudtype normalt.

Generelt er det vigtigt, at du bruge en rigtigt god fugtighedscreme til ansigtet hver dag, så du vil opretholde en sund fugtbalance. Vi har talrige hudplejeprodukter til tør hud, der kan hjælpe dig med at pleje din tørre hud. Vi gør dog opmærksom på at vores produkter alle er naturlige og resultaterne derfor kan variere fra person til person.

Et godt supplement til bekæmpelse af tørre pletter kan være en fugtmaske, som tilfører huden en masse gode egenskaber og hjælper imod tør hud i ansigtet. Den skal bruges 1-2 gange ugentligt eller efter behov og er en rigtig god støtte til din daglige ansigtscreme. Den skal sidde på i nogle minutter og den får dermed lov at arbejde lidt længere i dybden af huden. Nogle masker kan man også have på når man sover.

En øjencreme er også et rigtigt godt supplement til din ansigtscreme, da huden omkring øjnene er meget tyndere og mere sart. Typisk ses tørhed også her og øjnene er typisk det første sted linjer viser sig. Resultaterne fra disse cremer kan alle variere fra person til person grundet de naturlige ingredienser.