Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Total Curve Kapsler

60 Kapsler | Brystforstørrende tilskud til kvinder
 • Kosttilskud til større og fastere bryster
 • Rig på planteøstrogen og bioflavonoider
 • Lavet af naturlige ingredienser som sojabønner og resveratrol
 • Tag 2 kapsler dagligt - nok til 1 måneds forbrug
 • Kan kombineres med Total Curve Gel for bedste effekt

Total Curve er et revolutionerende kosttilskud til kvinder udviklet med nøje udvalgte ingredienser som resveratrol, sojabønner, humle og bio-flavonoider til større bryster.

Tilskuddet indeholder planteøstrogen til at hjælpe kvinder med små bryster til at få en naturlig og gradvis forstørrelse uden bivirkninger.

Kosttilskuddet er udviklet til fastere bryster og push-up-effekt for at give din kavalergang et naturligt løft.

 • Vegansk
 • Glutenfri
 • Halal
 • Kosher
 • Vegetarisk

Brystforstørrende kosttilskud - hjælp til selvhjælp

Kvinder i alle aldre kan af forskellige årsager have et oprigtigt ønske om at forbedre deres brysters udseende. Ifølge en undersøgelse International Journal of Sexual Health har forskere fundet frem til, at hele 70% af kvinder i aldersgruppen 18-65 er utilfredse med deres brysters størrelse eller form. Det er derfor helt normalt og noget, du ikke bør skamme dig over, selvom det kan ramme dit selvværd og selvopfattelse af dig som kvinde. Nogle faktorer, der kan påvirke dine brysters udseende, kan blandt andet være:

 • Alder
 • Hormonelle ubalancer
 • Vægtændring
 • Graviditet
 • Genetik

Men det er ikke altid kun størrelsen, der går mange kvinder på, og det er ikke kun Hollywood-stjerner eller pornostjerner, der drømmer om at få større og fastere bryster. Faktisk viser selv samme undersøgelse, at den største aldersgruppe, der drømmer om større bryster, er 30-39-årige kvinder. Det skyldes, at kvinder i denne alder havde problemer som manglede fasthed og elasticitet, som er helt normalt at opleve på grund af alder og graviditet. Disse faktorer kan ramme dit selvværd og selvtillid, og dermed er det helt normalt for kvinder at overveje brystforstørrelse.

Total Curve - kosttilskud med planteøstrogener

Derfor er der også sket en eksplosion i antallet af kvinder, der får foretaget plastikoperationer for at få udlevet deres drøm om en større og fastere kavalergang. Men kirurgiske indgreb er ikke kun indgribende og efterlader ar, de er også dyre. Derfor vælger flere og flere kvinder at tage naturlige alternativer i brug, og her er Total Curve-kosttilskud det perfekte valg.

Total Curve er et revolutionerende kosttilskud, der er udviklet med nøje udvalgte naturlige ingredienser som resveratrol, sojabønner, humle og bio-flavonoider, som fra naturens side har et højt naturligt indhold af planteøstrogener/phytoøstrogener. Netop planteøstrogener er ideelle til kvinder med mindre bryster, og kan bidrage til at løfte og opstramme din kavalergang indefra og ud.

Brugsvejledning

Vi anbefaler, at du tager 2 kapsler om dagen sammen med et stort glas vand. Tag 1 kapsel om morgenen og 1 om aftenen lige før dit hovedmåltid. Tag tilskuddet dagligt i en sammenhængende periode på minimum 3 måneder for at få den bedste effekt. Kan bruges sammen med Total Curve Gel for at få mest muligt ud af tilskuddet.

Anbefalinger

Tilskuddet er lavet af naturlige ingredienser, og har ingen kendte bivirkninger. Vi anbefaler dog at læse ingredienslisten igennem for at tjekke for eventuelle personlige allergier. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller er under medicinsk udredning, bør du rådføre med egen læge før brug. Tag ikke mere end 4 kapsler inden for en periode af 24 timer. Er ikke velegnet til børn og unge under 18 år.

Ingrediensliste

Boghvede, Fennikel, Dong Quai (Angelica Sinensis), Damiana, Humle, Mælkebøtte, Brøndkarse, Resveratrol, Soja-isoflavoner, Gelatine, Magnesiumstearat, Siliciumdioxid.


Kundeanmeldelser

På Lé Luna stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

Giv en anmeldelse
*Resultater kan variere fra person til person