emaerket

TRX2 Kapsler

90 Kapsler | Molekylær kosttilskud til håret

Se mere
 • På Lager
 • Gratis Levering Over 499,-
 • Autoriseret Forhandler

TRX2 Molekylær Hårtabsbehandling – Udviklet af forskere fra Oxford

Siden introduktionen i 2009, er TRX2 blevet en af de bedst beviste og mest pålidelige kosttilskud mod hårtab i Europa. TRX2 blev udviklet af et hold forskere fra Oxford i Storbritannien og anvender de seneste videnskabelige gennembrud inden for molekylære mekanismer ved hårtab.

Ved at kombinere kraftfulde næringsstoffer (kalium, aminosyrer, niacin) med et naturligt, energi-stimulerende stof (Carnipur tartrat), har forskere opdaget at de kan få normalt, sundt hår på et molekylært niveau. Denne udvikling er målrettet at stimulere kaliumkanalerne i hårfolliklerne.

Ved at stimulere kaliumkanalerne i hårfolliklerne, kan TRX2 give næring til det tynde hår og på den måde fremme en mere normal og stabil hårvækst. På den måde kan tynd eller ingen hårvækst bekæmpes og du vil kunne se en tykkere og pænere hårpragt.

Fordelene ved anvendelse af TRX2 kosttilskuddene omfatter blandt andet:

 • Opretholdelse af sunde hårfollikler
 • Tydeligt stærkere og tykkere hår
 • Mere voluminøs hårpragt

I et studie oplevede 87% af deltagerne forbedret hårvækst med TRX2

Resultater

9months

Træk i slideren for at se TRX2's effekt på hårrødderne

Udgangspunkt
9 Måneder
18 Måneder
linelineline

Hvad bør jeg kunne forvente?*

 • Vedligeholdelse af sunde hårfollikler
 • Forbedring af inaktive hårfollikler
 • Langsom, men jævn forbedring af hårvæksten. Størstedelen af brugerne oplever de første tegn på succes efter 3-5 måneder, mens kosmetiske og tydelige resultater ofte ses efter omkring 8-10 måneder. Resultaterne kan dog variere fra person til person pga. forskellige stofskifter
 • Ingen bivirkninger. Ingen ændring i den hormonelle balance. Ingen risici.

Hvad bør jeg IKKE kunne forvente?

 • Øjeblikkelige resultater. Det er vigtigt at tage TRX2 over en længere periode for at se de bedste resultater.
 • Hår som ikke har de mindste tegn på tyndt hår. Der findes ingen mirakelkur, som 100% kan kurere hårtab, men TRX2 kommer meget tæt på

Sådan virker TRX2


Kaliumkanaler er små, pore-formede protein strukturer, som kontrollere transporten af næringsstoffer gennem cellemembranen og ind i hårfolliklen. Hos personer som har problemer med hårtab, er funktionaliteten i kaliumkanalerne meget begrænset. Resultatet af dette er, at hårfolliklen får meget sværere ved at modtage næringsstoffer, da det bliver sværere at transportere dem gennem cellemembranen, og derved bliver hårfolliklerne betydeligt svækket. Svækkede hårfollikler fører i størstedelen af tilfældene til hårtab.

Det molekylære hårtabssupplement, TRX2, fra Oxford Biolabs er blevet udviklet til at stimulere kaliumkanalerne i hårfolliklerne og give dem essentielle vitaminer, som Zink, Selen og Biotin, der alle er essentielle i vedligeholdelsen af sundt og naturligt hår. Disse vitaminer, er kendt for at kunne hjælpe med at forbedre kaliumkanalerne, så hårfolliklerne får nemmere ved at optage de næringsstoffer de skal bruge for at vokse sig sundt.

Ingredienserne

TRX2 er den første hårtabsbehandling som både indeholder kalium, Carnipure tartrate (L-carnitine L-tartrate), amino-syrer og naicin, som alle hjælper med at genaktivere skadede eller defekte kaliumkanaler takket være en patenteret formel. TRX2 kosttilskuddet er et 100% naturlig tilskud, som er udviklet specielt for at give hårfolliklerne de essentielle næringsstoffer, som kræves for sundt og fyldigt hår.

Anbefalet indtag: Det anbefales at tage 3 kapsler om dagen. Tag alle tre kapsler med ét måltid.

- For at nærlæse etiketten og for at læse detaljerne på etiketten klik her.

Ofte stillede spørgsmål

- Hvor længe går der før jeg kan se resultater?
Tiden det tager førend TRX2 viser resultater kan variere fra person til person. Hos nogle personer kan man allerede se resultater efter 12 uger, men langt størstedelen ser resultater efter omkring 5 måneder.*

- Kan man bruge TRX2 sammen med Minoxidil-behandlinger?
Det korte svar = Ja. TRX2 og Minoxidil kan, hvis det bliver brugt sammen, blot forøge resultaterne, da de begge går ind og arbejder på kaliumkanalerne. TRX2 vil da arbejde indefra, mens minoxidil behandlingen vil arbejde udefra.

- Er der bivirkninger ved brug af TRX2?
Ingredienserne i kosttilskuddet er alle 100% naturlige, og der er aldrig blevet observeret bivirkninger i nogle af de kliniske forsøg. Det kan derfor understreges at der ingen kendte bivirkninger findes ved produktet.

- Kan jeg bruge det som vegetar?
Ja. Kapslerne i TRX2 er lavet af naturlige, plantematerialer og der er derfor ingen animalske produkter i kosttilskuddet. Derudover er der heller ikke hverken kunstige farver, gluten eller konserveringsmidler i kapslerne.

1x TRX2

1 Måneds Forbrug

668.00 kr.

Inklusiv gratis fragt

Tilføj til kurv

3x TRX2

3 Måneders Forbrug

1703.4 kr.

Førpris: 2004.00 kr. Du sparer: 301 kr. (15%)

Inklusiv gratis prøve

Tilføj til kurv

6x TRX2

6 Måneders Forbrug

2,505.00 kr.

Førpris: 4008.00 kr. Du sparer: 1202.40 kr. (30%)

Inklusiv gratis prøve

Tilføj til kurv