Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

TRX2 Kapsler

90 Kapsler

Se mere
 • På Lager
 • Gratis Levering Over 499,-
 • Autoriseret Forhandler

TRX2 Molekylær Hårtabsbehandling – Udviklet af forskere fra Oxford

Siden introduktionen i 2009, er TRX2 blevet en af de bedst beviste og mest pålidelige kosttilskud mod hårtab i Europa. TRX2 blev udviklet af et hold forskere fra Oxford i Storbritannien og anvender de seneste videnskabelige gennembrud inden for molekylære mekanismer ved hårtab.

Ved at kombinere kraftfulde næringsstoffer (kalium, aminosyrer, niacin) med et naturligt, energi-stimulerende stof (Carnipur tartrat), har forskere opdaget at de kan få normalt, sundt hår på et molekylært niveau. Denne udvikling er målrettet at stimulere kaliumkanalerne i hårfolliklerne.

Ved at stimulere kaliumkanalerne i hårfolliklerne, kan TRX2 give næring til det tynde hår og på den måde fremme en mere normal og stabil hårvækst. På den måde kan tynd eller ingen hårvækst bekæmpes og du vil kunne se en tykkere og pænere hårpragt.

Fordelene ved anvendelse af TRX2 kosttilskuddene omfatter blandt andet:

 • Opretholdelse af sunde hårfollikler
 • Tydeligt stærkere og tykkere hår
 • Mere voluminøs hårpragt

I et studie oplevede 87% af deltagerne forbedret hårvækst med TRX2

Resultater

9months

Træk i slideren for at se TRX2's effekt på hårrødderne

Udgangspunkt
9 Måneder
18 Måneder
linelineline

Hvad bør jeg kunne forvente?*

 • Vedligeholdelse af sunde hårfollikler
 • Forbedring af inaktive hårfollikler
 • Langsom, men jævn forbedring af hårvæksten. Størstedelen af brugerne oplever de første tegn på succes efter 3-5 måneder, mens kosmetiske og tydelige resultater ofte ses efter omkring 8-10 måneder. Resultaterne kan dog variere fra person til person pga. forskellige stofskifter
 • Ingen bivirkninger. Ingen ændring i den hormonelle balance. Ingen risici.

Hvad bør jeg IKKE kunne forvente?

 • Øjeblikkelige resultater. Det er vigtigt at tage TRX2 over en længere periode for at se de bedste resultater.
 • Hår som ikke har de mindste tegn på tyndt hår. Der findes ingen mirakelkur, som 100% kan kurere hårtab, men TRX2 kommer meget tæt på

Sådan virker TRX2


Kaliumkanaler er små, pore-formede protein strukturer, som kontrollere transporten af næringsstoffer gennem cellemembranen og ind i hårfolliklen. Hos personer som har problemer med hårtab, er funktionaliteten i kaliumkanalerne meget begrænset. Resultatet af dette er, at hårfolliklen får meget sværere ved at modtage næringsstoffer, da det bliver sværere at transportere dem gennem cellemembranen, og derved bliver hårfolliklerne betydeligt svækket. Svækkede hårfollikler fører i størstedelen af tilfældene til hårtab.

Det molekylære hårtabssupplement, TRX2, fra Oxford Biolabs er blevet udviklet til at stimulere kaliumkanalerne i hårfolliklerne og give dem essentielle vitaminer, som Zink, Selen og Biotin, der alle er essentielle i vedligeholdelsen af sundt og naturligt hår. Disse vitaminer, er kendt for at kunne hjælpe med at forbedre kaliumkanalerne, så hårfolliklerne får nemmere ved at optage de næringsstoffer de skal bruge for at vokse sig sundt.

Ingredienserne

TRX2 er den første hårtabsbehandling som både indeholder kalium, Carnipure tartrate (L-carnitine L-tartrate), amino-syrer og naicin, som alle hjælper med at genaktivere skadede eller defekte kaliumkanaler takket være en patenteret formel. TRX2 kosttilskuddet er et 100% naturlig tilskud, som er udviklet specielt for at give hårfolliklerne de essentielle næringsstoffer, som kræves for sundt og fyldigt hår.

Anbefalet indtag: Det anbefales at tage 3 kapsler om dagen. Tag alle tre kapsler med ét måltid.

- For at nærlæse etiketten og for at læse detaljerne på etiketten klik her.

Ofte stillede spørgsmål

- Hvor længe går der før jeg kan se resultater?
Tiden det tager førend TRX2 viser resultater kan variere fra person til person. Hos nogle personer kan man allerede se resultater efter 12 uger, men langt størstedelen ser resultater efter omkring 5 måneder.*

- Kan man bruge TRX2 sammen med Minoxidil-behandlinger?
Det korte svar = Ja. TRX2 og Minoxidil kan, hvis det bliver brugt sammen, blot forøge resultaterne, da de begge går ind og arbejder på kaliumkanalerne. TRX2 vil da arbejde indefra, mens minoxidil behandlingen vil arbejde udefra.

- Er der bivirkninger ved brug af TRX2?
Ingredienserne i kosttilskuddet er alle 100% naturlige, og der er aldrig blevet observeret bivirkninger i nogle af de kliniske forsøg. Det kan derfor understreges at der ingen kendte bivirkninger findes ved produktet.

- Kan jeg bruge det som vegetar?
Ja. Kapslerne i TRX2 er lavet af naturlige, plantematerialer og der er derfor ingen animalske produkter i kosttilskuddet. Derudover er der heller ikke hverken kunstige farver, gluten eller konserveringsmidler i kapslerne.

1x TRX2

1 Måneds Forbrug

668.00 kr.

Inklusiv gratis fragt

Tilføj til kurv

3x TRX2

3 Måneders Forbrug

1703.4 kr.

Førpris: 2004.00 kr. Du sparer: 301 kr. (15%)

Inklusiv gratis prøve

Tilføj til kurv

6x TRX2

6 Måneders Forbrug

2,505.00 kr.

Førpris: 4008.00 kr. Du sparer: 1202.40 kr. (30%)

Inklusiv gratis prøve

Tilføj til kurv


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
20 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Jeg købte det her produkt på anbefaling af min bror som tidligere havde haft problemer med hårtab. Jeg troede ikke rigtigt på det, for hvordan skulle små piller kunne hjælpe mig med mod hårtab? Jeg tog godt nok fejl. Mit hår er begyndt at vokse ud igen og jeg kan tydeligt se en forskel i forhold til 3 måneder siden hvor jeg begyndte på det. Jeg kan klart anbefale dette produkt til alle som har problemer med hårtab.
 • * Er tilfreds med dette produkt. Det er rigtigt godt mod hårtab ..
 • * Fedt at der findes produkter, der kan hjælpe mod hårtab! Er virkelig glad for, at jeg fandt frem til det her, for jeg har i lang tid godt kunnet bruge netop sådan noget her.
 • * Vil uden tvivl anbefale både leluna.dk og det her produkt, da det hele altid lever op til mine forventninger!
 • * Første gang at jeg handler på leluna.dk men er allerede ovenud tilfreds med det her produkt. Har kunnet se forskel allerede efter nogle måneder, så virkningen er helt som lovet. Det betyder i hvert fald, at jeg nok vender tilbage til den her hjemmeside en anden gang!
 • * Hurtig levering og en rigtig god service, hvis man har nogle spørgsmål eller andet. Lelunas produkter synes aldrig at skuffe, og det er bestemt ingen undtagelse!
 • * Synes det har været super let at indføre i mine daglige rutiner også selvom, at man skal tage det 3 gange om dagen. Har heller ikke oplevet nogle bivirkninger, så produkter får helt klart min anbefaling!
 • * Rigtig godt produkt, der virkelig har givet mig et tykkere og mere fyldigt hår. Synes det er værd at prøve, hvis man oplever problemer med hårtab.
 • * Har kun lige brugt det i et par dage nu, så det er endnu ikke sket så meget. Modtog det dog hurtigt efter, at jeg havde bestilt det og har en vens ord for, at det nok skal virke.
 • * Prisen gjorde mig lidt usikker på om det var værd, men kan klart sige, at det har været en god investering. Har altid haft tyndt hår og med det her produkt, er jeg nu endelig begyndt at få et langt mere fyldigt hår. Det er super lækkert!
 • * Har i lang tid godt kunnet bruge netop sådan noget som det her. Mit hår er kendetegnet ved at være meget tyndt, og det har desværre været lidt af et problem på det sidste. Med det her produkt, behøver jeg heldigvis ikke bekymre mig mere – så tusind tak for at lave det her!
 • * Min læge fortalte, at der fandtes netop sådan nogle produkter her, og at de var ret effektive. Har derfor lige købt det, så nu håber jeg virkelig, at han har ret.
 • * Lyder næsten for godt til at være sandt, at det skulle kunne sætte gang i hårvæksten. Jeg kan dog fortælle, at det har virket på mig, så jeg er virkelig tilfreds. Er allerede ved, at bestille en omgang mere!
 • * Godt tilfreds med det her produkt. Det holder hvad det lover, og man kan se en forskel efter kort tid. Leveringen forløb også problemfrit.
 • * Har virkelig fået meget mere fyldigt og tykt hår. Det er et virkelig godt produkt.
 • * Jeg har altid haft meget tyndt hår og som jeg er blevet lidt ældre er det begyndt at kunne ses alt for tydeligt. Efter jeg har købt TRX2 har den udvikling helt ændret sig og jeg har tykkere hår end jeg nogensinde har haft.
 • * Vil lige tjekke ind og sige at produktet virker helt fint. Kan allerede se en forskel efter 3 måneder.
 • * Super nemt at indføre i dagligdagen og synes allerede efter kort tid, at det har hjulpet mig meget.. Ikke sidste gang, at jeg handler herinde!
 • * Er virkelig bare så tilfreds med det her produkt. Meget effektivt og har slet ikke oplevet nogen bivirkninger, efter at have brugt det i snart en måned nu. Skal helt sikkert prøve det igen!
*Resultater kan variere fra person til person