Resultater kan variere fra person til person. Læs mere her

Tyndt hår

52.35$
Innovativ trioxidil-behandling mod tyndt hår hos mænd.
(2)
52.35$
Innovativ trioxidil-behandling af tyndt hår hos kvinder
(2)
59.85$
Shampoo og Balsam mod tyndt hår og hårtab
(1)
41.85$
Stimulerende shampoo med 2% trioxidil til kvinder.
(2)
41.85$
Stimulerende shampoo med 2% trioxidil til mænd.
(2)
41.85$
Stimulerende balsam mod tyndt hår og hårtab hos mænd.
(1)
41.85$
Stimulerende balsam mod hårtab og tyndt hår hos kvinder.
(3)
44.85$
Naturlige keratin hårfibre som kan skjule tyndt hår og skaldede pletter
(2)
19.35$
Hårspray som forlænger levetiden på keratin hårfibre
(2)

Hvorfor får man tyndt hår?

For at få sundere hår er det en rigtig god idé at bruge en hår kur én gang om ugen, men vær opmærksom på at vælge en, der passer til din hårtype, så du ikke skader tyndt hår. Når du har vasket og stylet dit hår, kan du vælge at pleje frisuren med en spray for at sikre, at håret bliver siddende resten af dagen og du kan hvordan få tykkere hår. Har du tyndt hår og, kan det være et tegn på, at det håret er blevet behandlet for meget. Ofte er det dog et udtryk for, at hårets kvalitet er blevet dårligere, Hårsækken blevet mindre, hvilket betyder, at håret vokser langsommere, er mat og det mister sin glans og fylde. Et sundt og veludviklet hår er lavet af en hård proteinkerne, som er meget modstandsdygtig over for både lys, kulde og varme, og man kan derfor få tykkere hår.

Forebyg problemer med tyndt hår

Hvis du ønsker et blankt og stærkt hår, skal du kigge på dine kostvaner, og du skal have proteiner, gode vitaminer og masser af vand. Spis rigeligt med frugt og grønt. De indeholder vitaminer og antioxidanter, som styrker håret og giver det en smuk glans og få tykkere hår. Spiser du usundt, for meget det samme, eller for lidt, får du tyndt hår, og i værste fald begynder du at tabe håret. Det er derfor vigtigt at have en god kost, og få de rigtige vitaminer for at undgå tyndt hår.

Hvordan får man tykkere hår?

Har du tyndt hår, skal du gå efter produkter, der tilfører glans og næring til håret for at få tykkere hår. Det kan f.eks. være en god shampoo og en conditioner. Brug et serum i længderne, og opnå en rigtig flot glans. Følg instruktionerne på produkterne nøje, og det viser hvordan får man tykkere hår. Føntørre dit hår. Det skaber volumen i selv tyndt hår. Varmen vil også aktivere hårets evne til at vokse, så håret synes tykkere. Føntør med hovedet nedad, så rødderne løftes fra hovedbunden. Brug shampoo og balsam til tyndt hår, som plejer og fugter uden at ødelægge håret. En for fed balsam får håret til at falde sammen. Du kan eventuelt bruge en balsam, som ikke skal skylles ud, og en spray føles altid lettere i håret end et cremet produkt og du kan få tykkere hår.

Få tykkere hår naturligt

Man kan få sundt hår, ved at massere hovedbunden en gang om ugen i olie, som er særligt gavnligt for hovedbunden. Det kan du gøre om aftenen og tage et bad om morgenen. Husk at komme shampoo i håret, før du kommer vand i, ellers er det sværere at få shampooen ud og bearbejde håret. Det er en god idé at indtage forskellige vitaminer og proteiner. Ofte er det mangel på B-vitamin der kan løse problemet med tyndt hår. Ønsker man at finde en svar på, hvordan man kan få tykkere hår naturligt er det blot en god idé at give næring til hud, hår og negle gennem naturligt kosttilskud.