emaerket

Ultra Hair Away

120ml Spray | Spray mod uønsket hår

Se mere
 • På Lager
 • Gratis Levering Over 499,-
 • Autoriseret Forhandler

Den ubehagelige jagt på skønhed

De fleste mennesker har fjernet hår fra deres ansigt eller krop på et eller andet tidspunkt - ved at bruge voksstrimler, barberblad eller en pincet! På trods af risikoen for rødme, ømhed eller udslæt, er der stadigt flere mennesker der benytter en af disse processer i jagten på blød, hårløs hud eller kroppe. Når epilering bliver en selvfølgelighed, kan vi næppe være overraskede over at forskere søger innovative tilgange, der bestræber sig på at undgå at være en tidskrævende og skader på huden.

Fremtiden inden for hårfjerning: Enzymteknologi!

Hvor vidunderligt ville det ikke være at opdage en naturlig måde at undgå det uønskede hår på vores ansigt og krop, allerede inden det kan ses? Denne metode kunne involvere brugen af enzymer! Forskning har fundet en sammenhæng mellem brug af produktet og forsinkelsen af hårets genopstandelse, med lovende resultater. Denne ligefremme tilgang er garanteret at lave bølger rundt om i verden.

Ultra Hair Away Spray

Denne spændende, innovative spray har et simpelt mål - at hjælpe dig med at bremse behovet for regelmæssigt at fjerne hår. Med dette i tankerne har Ultra Hair Away blandet eksotiske frugtenzymer med hydrerende og beskyttende elementer, der har til formål at nære din hud og opretholde en satin blød følelse. Glycerin, også kendt som Glycerol, bliver brugt for sine strålende fugtighedsbevarende egenskaber, hvilket er hjælpsomt når det kommer til at sikre hudens fugtighed, hvilket især er vigtigt efter den udtørrende effekt som mange hårfjerningsprodukter har. På samme tid arbejder Urea på at beskytte din hud mod infektioner og irritation. Denne unikke blanding er specifikt udviklet til at hjælpe dig med at afhjælpe dine behårede bekymringer, og i stedet nyde udseendet og følelsen af glat og blød hud.

Hårfjerning zoner

 • Ansigt
 • Ryg
 • Arme
 • Bikini linje
 • Bryst
 • Underarme
 • Mave
 • Ben

Ingrediensliste

Water, Polypropylene Glycol, Glycerol, Disaccharides, Urea, Dithiothreitol, Edta, Methyl Paraben, Propyl Paraben, Extracatable Fruit Derivatives.

Sådan nyder du Ultra Hair Away

For optimale resultater, brug da denne spray lige efter din hårfjerning, og gnub den nænsomt ind i huden. Lad din hud absorbere sprayen, uden at vaske den af. Derefter kan du benytte andre produkter, fx fugtighedscreme. Brug to gange om dagen i en uge, til at starte med, og derefter minimum en gang om dagen til du er tilfreds med resultatet. Brug jævnligt herefter, to-tre gange om måneden for at fastholde et tilfredsstillende udseende.

Gode råd

Ultra Hair Away er en naturlig metode til at modvirke hårvækst, som er baseret på ekstrakter af plante enzymer og hjælper dig med at være proaktiv når det kommer til hårfjerning. Som med ethvert andet produkt til hudpleje, anbefaler vi at du læser ingredienserne igennem for at se efter allergier. Vi foreslår også at du laver en test på huden dagen før du bruger produktet.