Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Gave Guide Til Valentinsdag

1. Beauty-lover gaver

Valentinsdag er det perfekte tidspunkt til at tage sig godt ud for både dig selv og din partner, og hvad er så bedre end en beauty gave? Fra hårpleje til makeup, er der masser af nødvendigheder, som du kan forkæle din bedre halvdel, ligegyldig dit budget. Hvorfor ikke prøve en overdådig rød læbestift, en farverig neglelak eller go all-in med et høj kvalitets glattejern.

Vi anbefaler:

2. Hudpleje til hende

Ligegyldigt om kvinden du finder gave til går op i sit udseende eller ej, er hudpleje altid et must-have for alle. Ikke sikker på hvad du skal give hende? For en der er ny indenfor hudpleje, bør man starte med det basale med dag- og natcremer eller en luksuriøst eksfolierende body scrub. Hvis de allerede har skuffen fyldt med produkter fra cremer til sprays til gels, kan du prøve noget anderledes med et hudpleje apparat.

Vi anbefaler:

3. Hudpleje til ham

At tage vare på sin hud er ikke kun for kvinder! Forkæl mændene i dit liv med et par hudpleje favoritter! Du kan vælge en forfriskende body wash, en shower gel, en fugtgivende ansigtscreme eller en fugtighedscreme der er god til følsom hud. Disse er ideelle til de mænd i dit liv som går op i deres udseende såvel som dem der har brug for et lille skub.

Vi anbefaler:

4. Hurtige og nemme gaver

Har du svært den perfekte gave til din bedre halvdel? Ved at løbe tør for tid til at finde en ting? Hvorfor ikke prøve en gaveæske! De er sammensatte på forhånd og er et hurtigt valg når det kommer til shopping. Gaveæsker kommer også pænt pakket ind, og er bekvemt for dem der ikke gider at bruge tid på at pakke ind.

Vi anbefaler:

5. Gaver til dig selv

Valentinsdag behøver ikke at være om at give til andre; at forkæle dig selv er lige så vigtigt! Hvis du ikke har nogle planer d.14 Februar, kan du slappe af og have en afslappende selvforkælende aften hjemme. Du kan tage et skumbad efterfulgt af en fugtgivende ansigtsmaske der efterlader huden lækker og din krop afslappet! Hvis du har planer, kan du stadig forkæle dig selv med nogle hudpleje eller beauty favoritter og give din krop det den fortjener!

Vi anbefaler: