Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Vegansk Kollagenpulver

300g Pulver | Plantebaseret anti-aging formel
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.
×

Tilfredshedsgarantien gør sig gældende for dette produkt. Er du utilfreds med produktet, kan du få pengene tilbage. Læs mere her.

Tilfredshedsgaranti

Gælder for dette produkt.

Det kan være svært at få nok kollagen, når man er på en plantebaseret kost, da kollagen primært kommer fra fisk og kvæg. Det er årsagen til at WeightWorld har opfundet deres helt unikke plantebaserede kosttilskud Vegan Collagen Advanced Powder, der gør det nemmere for veganere og vegetarer at få det kollagen de har brug for. Dette smagløse pulver er fremstillet udelukkende med plantebaserede ingredienser og indeholder alle de byggesten din krop skal bruge, når den skal fremstille kollagen.

  • Kan vedligeholde knogler og led. Samtidig kan det give dig en flottere hud
  • Indeholder kun naturlige ingredienser
  • Nem at gøre klar – du skal bare blande pulveret op med vand
  • Hele 60 portioner i en pakke
  • Vegansk
  • Certificeret høj kvalitet
  • Ekspertlavet ingrediensliste
  • GMO Free

Kollagen er et stof som kroppen selv fremstiller. I kroppen har kollagen til opgave at vedligeholde brusken i leddene og give huden sin elasticitet. Med alderen mister kroppen evnen til at producere lige så meget kollagen, hvilket er en af årsagerne til at mange mennesker udvikler slid- og leddegigt med årene og får rynker på huden. Det er dog muligt at bremse denne virkning ved at indtage mere kollagen gennem sin kost. Det er ikke nemt for personer med en plantebaseret kost at få nok kollagen i deres mad, da kollagen primært kommer fra fisk og kvæg. For at løse dette problem, indeholder WeightWorlds veganske kollagenpulver en god portion af C-vitamin. Kroppen kan bruge C-vitamin til at omdanne det til kollagen og modvirke den effekt, som alderen har på leddene og huden. Desuden indeholder dette veganske kollagen pulver også hyaluronsyre og resveratrol. Disse ingredienser fugter huden indefra og kan modvirke tør hud.

Dette veganske kollagen pulver er smagløst og nemt at indtage. Du skal bare blande det op med vand og så er det klar til at indtage.

Hvordan fungerer Vegan Collagen Advanced Powder?

Kollagen bliver normalt udvundet fra fisk eller kvæg, hvilket udelukker det for de personer, der er på en plantebaseret kost. Med WeightWorlds veganske kollagenpulver, kan alle nu få glæde af et kollagen tilskud. Kollagen pulveret fungerer på en lidt anderledes måde end andre kollagen tilskud. Man får ikke et tilskud med kollagen, men i stedet et tilskud med C-vitamin, som kroppen bruger som byggesten til at danne kollagen og dermed give dig sundere hud og led. Ud over dette, får du også et tilskud med hyaluronsyre og resveratrol, der begge har en dokumenteret virkning mod tør hud. Med det veganske kollagen pulver, får din krop, de byggesten den skal bruge, når den skal producere kollagen. Den kan også få evnen til naturligt at fugte huden, så kollagenet kan fungere mere effektivt mod huden. Kollagen pulveret giver alle de fordele, som de normale kollagen kapsler, der indeholder kollagen fra fisk eller kvæg, giver, plus lidt ekstra.

Hvilke fordele er der ved at tage et kollagen tilskud?

Kollagen kan bekæmpe de tydelige tegn på aldring. Sædvanligvis bliver en persons naturlige kollagen niveauer lavere med alderen, hvilket medfører rynker og fine linjer i huden. Et tilskud med kollagen kan forhindre tegn på aldring i at komme til udtryk lige så hurtigt.

Hvem er Vegan Collagen Advanced Powder bedst egnet til?

Et kollagen tilskud kan tages af alle, da der er ingen kendte bivirkninger. Det vil dog være bedst egnet til personer over 35 år, da disse personer har en mindre naturlig produktion af kollagen i kroppen. Disse personer er i farezonen for at udvikle slid- og leddegigt samt til at få rynker.

Det veganske kollagen pulver gør det muligt for personer, der er på en plantebaseret kost, at kunne tage et kollagen tilskud. Dette tilskud kan dog tages af alle personer, da det også indeholder en sund dosis af hyaluronsyre og resveratrol, der begge fugter huden naturligt og giver lidt mere end den almindelige kollagen kapsel, der indeholder kollagen fra fisk eller kvæg.

Brugsanvisning

Tag en teske med omkring 5 gram af det veganske kollagen pulver med et glas vand. Det anbefales at du drikker pulveret hver dag for at opnå den bedste virkning. Da dette kollagen pulver er smagløst, kan det blandes op med juice eller smoothie og endda puttes i madretter.

Fuld liste over ingredienser

C-vitamin, zink, E-vitamin, Appelsinpulver, koldt pulver, broccolipulver, hybenpulver, methylsulfonylmethan (MSM), routine, resveratrol, enzymblanding (amylase, protease, lipase, lactase, cellulase), lactobacillus acidophilus, hyaluronsyre, pebermynte.

Naturligt kosttilskud

Dette kosttilskud indeholder kun naturlige, plantebaserede ingredienser, og er særdeles velegnet til personer på en plantebaseret kost. Dette produkt bør kun indtages af personer over 18 år.


Kundeanmeldelser

På Lé Luna stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

Giv en anmeldelse
*Resultater kan variere fra person til person