emaerket

Vexum.SL

Creme for Kinder & Hage
Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Her har du en ny behandling der kan hjælpe med at reducere tykkelsen, volumen og formen af dit ansigt, så du kan bekæmpe din dobbelthage! Vexum SL kan stramme huden på halsen og forme en fast, glat og ungdommelig hud uden kostbart plastikkirurgi. Vexum SL er naturlig creme, som med sine naturlige ingredienser kan hjælpe med at bekæmpe den løse hud på halsen, som oftest betegnes som dobbelthage. Prøv den i dag!

 • Kan hjælpe med at opstramme huden omkring hagen og halsen
 • Kan hjælpe med at bekæmpe hængende hud under halsen
 • Beriget med Koffein
 • Indeholder naturlige ingredienser
 • Klinisk bevist
 • Ekspertlavet ingrediensliste
 • Uden parabener
 • SLS-fri

Hvordan virker Vexum SL?

Vexum SL fungerer på to måder : Ved brug af polymannuronate fra alger og prolamin fra hvedeprotein, kan huden strammes. Dette fungerer igennem midlet glaucine, der kan stimulere nedbrydningen af det ​​fedt, som er lagret i fedtceller omkring hagen og hals og kan samtidig forhindre yderligere udvikling af sådanne celler ved at hjælpe med at reducere strømmen af ​​calcium.

Vexum SL er blevet brugt af rigtigt mange forskellige kvinder og mænd verden over, hvoraf størstedelen har meldt tilbage at de har oplevet positive resultater. Vi gør dog opmærksom på at resultaterne kan variere fra person til person, grundet de naturlige ingredienser.

Hvordan bruger jeg Vexum SL?

For at hjælpe med at bekæmpe din dobbelthage, skal du bruge denne creme morgen og aften efter grundig udrensning af behandlingsområdet. Tag to tryk Vexum SL. i hænderne og masser forsigtigt cremen under hagen.

Hvad er ingredienserne?

Vexum SL indeholder vand, glycerin, kokos-glucosid, Caprylyl glycol, alkohol, glaucin, hydrolyseret Celosia cristata, blomfrö ekstrakt, hydrolyseret Prunella vulgaris ekstrakt, carnitin, aloe barbadensis blad juice, koffein, alkohol, carbomer, benzylalkohol, magnesiumnitrat , magnesiumchlorid, phenoxyethanol, sorbinsyre, natriumhydroxid, glycerol, parfume, hydroxyethylcellulose og diethylexyl sebacat.


Kundeanmeldelser

På Lé Luna stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(1)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)
Meget godt 4

80% baseret på 1 Anmeldelser

Giv en anmeldelse
 • Føles godt, og trækker godt ind i huden

  A Anna

*Resultater kan variere fra person til person