Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Vingummier til Hår, Hud & Negle

5000mcg 120 Gummies | Vitaminer i vingummiform
×

Tilfredshedsgarantien gør sig gældende for dette produkt. Er du utilfreds med produktet, kan du få pengene tilbage. Læs mere her.

Tilfredshedsgaranti

Gælder for dette produkt.

  • Rig på vitaminer, der forbedrer huden og håret
  • Indeholder udelukkende naturlige ingredienser
  • Beriget med mineraler, der kan reparere skadede celler
  • Har en lækker, naturlig smag af hindbær og blåbær
  • Indeholder 5.000mcg biotin pr. vingummi

Synes du, at det føles som en sur pligt at skulle tage dine vitaminpiller hver dag? Vil du have en lidt lækrere måde at tage dine vitaminer på?

Så prøv disse lækre vingummier, der indeholder vitaminer og mineraler, der kan forbedre dit hår, din hud og dine negle! Du vil se frem til at skulle tage dine vitaminer hver dag med disse lækre vingummier.

  • Ekspertlavet ingrediensliste
  • Gummies
  • Lækker Smag
  • Vegetarisk

Disse lækre vingummier fra maxmedix er en erstatning til de normale, kedelige vitaminpiller. De er lavet til at hjælpe dig med at forbedre dit udseende ved at give kroppen de byggesten, den har brug for til at kunne reparere sig naturligt. Det er utroligt vigtigt at din krop har alle de vitaminer og mineraler som den skal bruge og disse vingummier gør det nemt og lækkert for dig at tage et vitamintilskud hver dag. Vingummierne indeholder alle de vitaminer og mineraler som din krop skal bruge for at vedligeholde din hud, dit hår og dine negle. Disse vitaminer hjælper også din krop med at reparere skader der allerede er forekommet på din hud, dit hår eller dine negle.

Hvordan fungerer vingummierne?

Vingummierne har et højt indhold af biotin – hele 5.000mg pr. vingummi. Biotin, som også bliver kaldt for B-vitamin, er primært kendt for at hjælpe mod hårtab, men har også mange andre kendte fordele. Bivirkningerne ved at have et underskud af biotin, kan blandt andet være depression, grålig hud og udslæt i ansigtet. Derfor er det et utroligt vigtigt vitamin at få nok af. Ved at få et af biotin, kan du altså være godt beskyttet mod alle disse symptomer. Ud over en sund dosis af biotin, har vingummierne et højt indhold af vitaminerne A, B5, B6, B7, B9, B12, C, E og D3, som alle er kendt for at være vigtige, når din krop skal vedligeholde din hud og dit hår. Så med disse vingummier er du godt dækket med alle dine essentielle vitaminer.

Derudover indeholder vingummierne en masse vigtige mineraler, som jod og zink. Disse mineraler er kendt for at bidrage til reparation af celler i kroppen og hjælper især med at gendanne skadet hår og negle.

Hvem er disse Hair, Skin & Nail Gummies bedst egnet til?

Vingummierne er et kosttilskud og indeholder vitaminer og mineraler som man også får gennem sin kost. De er derfor særligt velegnet til personer der ikke spiser en varieret kost og til personer, der synes at normale vitaminpiller er kedelige og gerne vil have lidt mere smag i hverdagen.

Brugsanvisning

Spis to vingummier om dagen. Sørg for at tygge dem grundigt – du må ikke sluge dem hele.

Fuld liste over ingredienser

Maltsukker, granuleret sukker, glukose, geleringsmiddel (pektin), farve (titandioxid), surhedsregulator (citronsyre), E-vitamin (DL-alfa-tocopherol), surhedsregulator (natriumcitrat), pyridoxin HCL, C-vitamin (askorbisk syre), glansmiddel (vegetabilsk olie [indeholder carnaubavoks]), naturlig hindbærsmag, naturlig blåbærsmag, zinkcitrat, retinolacetat, calciumpantothenat, D-biotin, D3-vitamin (cholecalciferol), B12-vitamin (cyanocobalamin), farve (blå), folinsyre, cholinbitartrat, kaliumjod, inositol.

Naturligt kosttilskud

Dette kosttilskud er fremstillet med udelukkende naturlige ingredienser og der er ingen kendte bivirkninger ved at tage tilskuddet. Vi anbefaler at du læser listen med ingredienser grundigt før du spiser vingummierne for første gang, for at kontrollere om du har allergener. Dette produkt bør kun indtages af personer over 18 år. Hvis du er gravid, ammer eller tager nogen medicin, bør du kontakte din læge inden du bruger dette produkt.


Kundeanmeldelser

På Lé Luna stræber vi efter at levere den bedst mulige kundeservice, og vi sætter en ære i alt den feedback, som vi har fået fra vores kunder.

5 Stjerner
(0)
4 Stjerner
(0)
3 Stjerner
(0)
2 Stjerner
(0)
1 Stjerne
(0)

Vær den første til at bedømme dette produkt

Giv en anmeldelse
*Resultater kan variere fra person til person