emaerket

Virker en black mask på døde hudceller?

Der er altid nye produkter i skønhedsverdenen, der lover at forbedre fremkomsten af bumser og hudorme, men medmindre du prøver hvert enkelt produkt, er det vanskeligt at vide, hvilke der rent faktisk lever op til, hvad de lover.

Hvis du er en person, der lider af hudorme, forstår du, hvor svær en kamp det kan være at forsøge at finde et produkt, der fjerner disse hudorme. Det tager bare en hurtig og virtuel tur til YouTube for at se, at du ikke er alene, og at mange mennesker har eksperimenteret med forskellige former for black masks i et forsøg på at få renere hud.

Hvorfor det er vigtigt at komme af med døde hudceller

Uden regelmæssigt rensning af vores hud kan døde hudceller komme op til overfladen af huden. Men hvad er der galt med disse celler, og hvilken rolle spiller de i udseendet af vores hud?

Vidste du, at vi i en gennemsnitlig 24-timers periode taber næsten en million hudceller? Dette vil sige, at vi taber omkring 30.000 til 40.000 døde hudceller hver time! Disse celler kaldes keratinocytter og er sammensat af den fibrøse proteinkeratin. De dannes ved bunden af ​​epidermis og går gradvist op gennem huden indtil de når den ydre overflade, hvor de dør. Herefter dannes det såkaldte stratum corneum, hvilket er omkring 15 til 20 lag af døde celler. Til sidst falder cellerne øverst i strateum corneum af huden, så nye celler kan komme op nedenfra. Dette er hudens naturlige livscyklus.

Når disse døde hudceller ikke regelmæssigt forsvinder væk fra huden, kan de samle sig i hårsækkene på vores hud samt i vores porer. De kombineres så med kroppens naturlige olier, herunder talg, og tilstopper porerne, hvilket resulterer i udviklingen af hudorme. Hvis bakterier så kommer sig ind i folliklen, kan disse hudorme blive betændte, hvilket forårsager pustler og endda cyster. Ved at hjælpe vores hud med at fjerne de øvre lag af død hud regelmæssigt, reducerer vi risikoen for blokerede porer og de resulterende udbrud, som der vil ske på huden.

Hvordan virker en black mask?

En blackmask har en lang række positive effekter på uren hud. En black mask virker ved at klæbe sig fast til det øverste lag af huden. Når black masken er tør og trækkes af huden, vil størstedelen af de urenheder, som befinder sig i dit ansigt, blive trukket ud med masken. Black masks har især en effektiv virkning på hudorme, som ofte befinder sig omkring næsen.

  • Fjerner død hud og skidt effektiv
  • Løser hudproblemer ved hjælp af antioxidanter
  • Fjerner årene fra ansigtet
  • Reducerer skindende hud
  • Fjerner fint ansigtshår
  • Sikre nem hydrering samt næring
  • Beroliger huden

Sådan fjerner du døde hudceller med en black mask

Gnidning eller brug af hårde produkter på din hud anbefales ikke af eksperter, især ikke på hud, som er udsat for akne. Hvis du fjerner for meget naturlig olie under processen, vil din hud reagere og producere mere, hvilket kan forårsage flere udbrud i form af bumser og hudorme, da folliklerne blokeres med keratin og olie igen. En black mask er særligt god at bruge til bekæmpelse af uren hud, da den ikke vil fjerne for meget naturlig olie under processen. Når du ønsker at benytte en black mask, er der nogle områder, som du skal være opmærksom på. For optimal effekt af din black mask, se nedenstående trin.

TRIN 1

Vask dit ansigt med en ansigtsrens for at din black mask kan trænge ordentligt ind i huden. Det anbefales her, at du benytter Clear Pores Ansigtsrens.

TRIN 2

Tag en mængde af din black mask ud i hånden og påbegynd massering af masken ind i huden. Det anbefales at benytte masken primært i T-zonen i dit ansigt. T-zonen er panden, næsen og hagen. Lad masken trænge ind i huden i 25 til 30 minutter, eller indtil masken er helt tør, og træk herefter masken af. En black mask er ikke beregnet til at blive vasket af, da den så ikke giver de optimale resultater. Det er derfor vigtigt, at du venter med at trække masken af, indtil den er helt tør, da dette ellers ikke er muligt.

TRIN 3

Efter at du har fjernet din black mask, skal du igen vaske huden med Clear Pores Ansigtsrens. Herefter skal du påføre en ansigtsfugtighedscreme for at lukke de nu rensede porer. Dette vil gøre, at risikoen for genstopning af porerne mindskes. Det anbefales, at du benytter Clear Pores Step 3 ansigtscreme mod akne.

Vær opmærksom på, at nogle urenheder kan vise sig på overfladen af din hud nogle dage efter, at du har benyttet din black mask. Dette er en helt normal rensevirkning og for at fjerne disse urenheder, skal du blot fortsætte med at benytte din black mask 1-2 gange ugentligt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev