Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Virker de populære blackmasks rent faktisk mod hudorme?

Der er altid noget nyt på vej frem i skønhedsverdenen, som lover at kunne fjerne urenheder, men medmindre du giver ethvert produkt et forsøg er det svært at sige hvilke der rent faktisk giver resultater. Du vil sikkert undre dig om black mask virker mod hudorme? Specielt taget i betragtning hvor vildt populære de er lige nu.

Hvis du er en person som døjer med hudorme kender du helt sikkert til kampen med at finde et godt produkt som kan tage skidtet ud af dine porer. Det kræver kun et hurtigt kig på YouTube for at se du absolut ikke er den eneste, og der findes tusindvis af mennesker som eksperimenterer med forskellige peel-off masker i et forsøg på at få renere hud.

Fra black mask med aktivt kul til hvad der mest af alt ligner små stykker tape man sætter på næsen. Der lader næsten til at være et uendeligt vælg af peel off masker. Der var endda en trend på et tidspunkt hvor man lavede en gør-det-selv maske ud af lim!

Den nyeste på markedet er imidlertid de naturlige blackmasks, som ved hjælp af naturlige ingredienser, dog primært aktivt kul, kan trække de små hudorme ud af deres porer. Der findes dog nogle på markedet som ikke virker lige så godt. Det er vigtigt at være opmærksomme på at der findes to typer blackmasks på markedet og man bør sikre sig at man køber den rigtige type maske når man shopper black mask.

Som udgangspunkt findes der to typer masker, hvor den ene kun giver midlertidige resultater og den anden type give resultater som varer en hel del længere tid, og du derfor ikke behøver brug denne type black mask så ofte.

Du får hvad du betaler for

De masker hvis resultater ofte er midlertidige, er typisk de billigste masker på markedet. Det gamle råd om at kvalitet koster penge er altså også relevant på markedet for black mask. Årsagen til at disse masker ofte giver mindre gode resultater er ifølge førende dermatologer at de kun fjerner ”proppen” i hudormen. En hudorm består typisk af meget mere end den lille sorte prik du kan se. Der er en sammensætning af olie, døde hudceller og bakterier. Når disse bakterier bliver udsat for ilt bliver de sorte, og det er derfor kun det yderste lag af hudormen man reelt fjerner når man bruger en billig black mask. Derfor vil hudormene hurtigt komme tilbage igen når bakterierne nedenunder bliver udsat for ilt.

Derudover kan du, hvis du bruger disse masker for tit, også komme til at få det dermatologer kalder for ”tape-effekten”. Dette begreb dækker i grove træk over det faktum at du konstant trækker det øverste lag af din hud af og derfor fjerner alle de vigtige olier i huden. Dette kan føre til at din hud tørrer ud hurtigt og kan føles irriteret med tiden.

Kvalitet giver resultater

Selvom ovenstående godt kan lyde meget afskrækkende for dig der ønsker at prøve en black mask, skal du ikke være bekymret. Der findes nemlig også en lang række black mask på markedet som rent faktisk er bevist at kunne give resultater. Disse masker koster dog typisk mere end dem som kun give midlertidige resultater. Et eksempel er Neutriherb Black Mask som rent faktisk har studier bag sig der siger at den ikke kun fjerner den øverste prop i hudormen, men også de bagvedliggende olier og bakterier.

For at opnå de bedste resultater, anbefaler vi at du bruge damp eller et varmt håndklæde på din hud i 5-7 minutter for at sikre dig at porerne er helt åbne og klar til at få trukket skidtet ud.