Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Hvad er dermaroller og bør du prøve det?

På tværs af Europa, Nord- og Sydamerika er dermarollere blevet mere og mere populære i det seneste stykke tid. De er en normal skønhedsbehandling i Asien hvor de er blevet brugt i mange år.

De er løst baseret på traditionelle akupunktur teknikker fra forskellige dele af regionen, men ved at kombinere disse teknikker med moderne produktionsprocesser har dermarollere udviklet sig til en fantastisk løsning til mange normale hudproblemer.

Inden for processen micro-needling er en dermaroller hurtigt blevet et af de mest populære redskaber. Denne proces er også kendt som skin needling eller kollagen forøgende terapi. Der findes tusindvis af positive bedømmelser fra folk som har prøvet at bruge en dermaroller. Vi giver dig her en masse upartiske facts som kan hjælpe dig med at beslutte dig for om du burde prøve en dermaroller.

Hvad er en dermaroller

En typisk dermaroller har cirka samme størrelse som en normal tandbørste. Materialet som de er lavede af, er ofte en form for hærdet plastik og består af tre primære dele: et håndtag, det rullende cylinderhoved og de bittesmå nåle på hovedet. Selve nålene er enten lavet af medicinsk stål eller titanium, hvor titaniummet klart er at foretrække på grund af dets langt bedre holdbarhed.

Det vigtigste ved enhver dermaroller er nålene. Det er denne del der rent faktisk skaber de fantastiske fordele ved at bruge en microneedle. De kommer i forskellige længde, som kan variere fra 0,15 mm til 2,5mm. Det er dog sjældent og ikke anbefalet at man bruger længere end 1,5 mm til hjemmebehandling.

Den anden vigtige faktor når du vælger en dermaroller er tykkelsen på disse nåle. Normalt vil nålene være smallere jo dyrere end model du køber det. Smallere nåle penetrere huden mere præcist, hvilket reducere chancen for at du vil føle ubehag når du bruger den. Styrken af nålene (om det er titanium eller medicinsk stål) har også en stor del at sige i forhold til prisen på din dermaroller.

Hvordan er dermaroller anderledes end kemiske peels & microdermabrasion?

Microdermabrasion og kemiske peels kan kun eksfoliere det øverste lag af din hud og forfriske din hudtone med mild øget kollagenproduktion. De skader det øverste lag af din hud og det tager meget lang tid for huden at genoprette sig efter en sådan behandling i forhold til micro needling som kun kræver et par dage til at genoprette sig.

Normale bivirkninger ved peels og microdermabrasion inkluderer pigmentændringer, sviende hud, rødme og smertefuld irritation.

Hemmeligheden til at eliminere skønhedsfejl er at genopbygge kollagenfibrene under din hud.

Dermarolleren virker ved at lave bittesmå punkteringer i huden idet du ruller den hen over den. Dette snyder huden til at tro at den er blevet skadet, hvilket stimulerer hudens egen reparation og celle generation. Når kroppen får en skade vil den automatisk begynde at hele sig selv ved at skabe ny kollagen. Målet med dermaroller behandling er at igangsætte denne kollagenproduktion uden at huden reelt har taget skade.

Virker en dermaroller?

Størstedelen af brugere som har fået en dermaroller behandling kan nikke godkendende til effektiviteten af microneedling. Dermaroller virker ved at give de følgende fordele:

  • Den er effektiv til at stimulere produktionen af kollagen. - Næsten alle brugere som har prøvet denne form for behandling har rapporteret forbedring i hudens elasticitet og smidighed. I takt med at vi bliver ældre vil vores hud blive løsere og mere hængende på grund af en nedgang i kollagenproduktionen. Dermaroller modvirker dette ved at stimulere produktionen af ny kollagen og elastin på en naturlig måde.
  • Den er effektiv til at reducere dybe rynker og fine linjer - Den nye produktion af kollagen fungerer som fyldstoffer i rynker og fine linjer i ansigtet. Dette forbedrer hudens elasticitet og som resultat af dette vil rynker og fine linjer blive permanent reduceret.
  • Den hjælper med at reducere akne ar. - Når en bums heler, efterlader den en dyb revne i huden som ses som et ar. For at forbedre dette er det nødvendigt med en øget kollagenproduktion hvilket kan opnås ved dermaroller behandlinger.
  • Den hjælper med at forbedre hudens tekstur - Mange brugere har rapporteret om forbedringer i hudens tekstur. Dette kan tilskrives cellefornyelsen og de regenererende effekter fra behandlingen.
  • Dermarollere koster under 300 kroner - Tusinde af brugere foretrækker dermaroller behandling frem for kemiske peels og microdermabrasion. Disse behandlingsmetoder som blot eksfolierer din hud kan nemt koster over 800 kroner selvom de knap nok stimulerer ny kollagen produktion og har smertefulde bivirkninger. På den anden side kan dermaroller stimulere kollagen produktion på bare 1 behandling og de koster under 300 kroner.

Virker dermaroller på pigmentpletter?

Pigmentpletter er forårsaget af overflødig produktion af pigment af melanocytter (pigmentceller). Det er normalt forårsaget af længere udsættelse for sollys, inflammation, medicin, kemiske peels, microdermabrasion eller hormonel ubalance.

Dermarolling kan reducere pigmentpletter betydeligt ved at forbedre effektiviteten og absorberingen af dine foretrukne hud blegende produkter. Det kan også normalisere melanocytterne og kontrollere den unormale formering af pigment.

Sådan bruger du en dermaroller

Du skal blot bruge dermarolleren et par gange om ugen. Ved at rulle dermarolleren hen over det påvirkede område 1-2 gange om ugen før du går i seng kan du opnå fantastiske ændringer i hvordan din hud fremstår. Det er ikke nødvendigt at presse på dermarolleren når du bruger den. Mange mennesker tror de skal trykke den ind mod huden når de ruller med den, men dette betyder bare at du er rød i længere tid og huden er længere tid om at hele igen.

Huden er specielt modtagelig efter behandlingen og det er vigtigt at du er forsigtig med hvad du behandler den med efterfølgende. Efter du har brugt din dermaroller kan du med fordel påføre et serum eller andet relevant produkt mod det hudproblem du ønsker at bekæmpe. Husk desuden at påføre en fugtighedscreme efter brug for at beskytte den nybehandlede hud. Når du vælger et serum kan du med fordel tage et produkt der booster din huds produktion af kollagen.

Hvornår kan man se resultater?

Der er brugere som har rapporteret at de allerede har kunnet se tydelige resultater inden for en uges brug! Det er dog mere sandsynligt at du vil kunne se de første forbedringer inden for 2-4 ugers brug. Alle reagerer forskelligt på behandlingen og det kan også afhænge af hvad det er du prøver på at behandle. Effekterne er permanente og du vil blive overrasket og hvor gode resultater man kan få ved brug af en dermaroller.

Ulemperne og de potentielle risici ved dermaroller

Nogle læger advarer mod offentlig brug af micro needling på grund af risikoen for hudinfektioner.

  • DEL IKKE din dermaroller - At dele din dermaroller kan føre til infektioner. Risikoen for hudinfektioner er høj hvis rolleren bliver delt af to eller flere personer.
  • Det kan forårsage blødning - Dermarolling kan føre til mild blødning under behandlingen. Blødning er meget minimal med 0,25 til 0,5mm rollere.
  • Det tager flere behandlinger at se resultater - Dine resultater er baseret på akkumuleringen af kollagen og elastin. Derfor vil det tage flere behandlinger før du ser de ønskede resultater. For personer med alvorlige hudsygdomme er det nødvendigt med mindst 4 til 6 behandlinger.
  • Dermarollere skal desinficeres - Det er vigtigt at desinficeres og rense rolleren efter enhver behandling for at undgå infektioner. Brug alkohol eller eventuel medfølgende desinficerende spray.

Anbefalede Produkter