Fri fragt på alle ordrer over 499kr

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kroner
Dør til dør-levering eller til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Kan din hud virkelig se yngre ud ved hjælp af en dermaroller?

Når man bliver ældre, vil dette vise sig på forskellige måder. En af disse måder er ved, at huden bliver ældre at se på. Der er gennem tiden blevet opfundet nye produkter og metoder, som kan have en positiv effekt i forhold til at opnå et yngre udseende af huden. Den bedste metode er faktisk at forårsage en mindre hudskade, så din krop straks vil begynde at arbejde for at reparere denne skade, og erstatte din gamle hud med ny hud. Dette er faktisk hovedprincippet bag benyttelse af dermarollere. Heri vil skaden på din hud være alvorlig nok til at udløse helingsprocessen, men ikke alvorlig nok til at forårsage permanent skade.

Aldrende hud i ansigtet

Vores hud bliver påvirket af mange faktorer i forbindelse med, at vi bliver ældre. Hvordan din hud vil aldre afhænger af en række faktorer, herunder blandt andet din livsstil, kost, arvelighed og andre personlige vaner. For eksempel kan rygning producere frie radikaler, engang sunde oxygenmolekyler, som nu er overaktive og ustabile. Frie radikaler beskadiger celler, hvilket blandt andet medfører en tidlig udvikling af rynker. Der er også andre grunde til, at huden begynder at se ældre ud i takt med, at vi bliver ældre. Primære faktorer, der bidrager til rynket hud, inkluderer normal aldring, sollys, herunder også fotografering, og forurening samt tab af subkutan støtte, hvilket er fedtvæv mellem din hud og dine muskler.

Grundet ovenstående faktorer, som påvirker vores hud i løbet af vores levetid, kan huden opleve ændringer såsom følgende:

 • Huden bliver grovere.
 • Huden udvikler læsioner som godartede tumorer.
 • Huden bliver slap. Tabet af elastisk væv, herunder elastin, i huden med alderen får huden til at hænge løst.
 • Huden bliver mere gennemsigtig. Dette skyldes udtynding af epidermis, hvilket er overfladelaget i huden.
 • Huden bliver mere skrøbelig. Dette skyldes en fladning af det område, hvor epidermis og dermis (lag af hud under epidermis) kommer sammen.
 • Huden bliver lettere brudt. Dette skyldes tyndere blodkarvægge.

Alle ovenstående ændringer af huden er noget, som de fleste gerne ville være foruden. Du kan nu tage skridtet til at hjælpe din hud med atter at blive frisk og smidigt samt at få det ungdommelige udseende, som du længes efter.

Dermaroller vs. Laserbehandling

Dermarolling er baseret på samme princip, som ligger bag de fleste invasive hudforyngende metoder, herunder især laserbehandlinger og kemisk peeling. Ved laserbehandlinger vil det øverste lag af din hud enten delvist eller helt fordampe. Forskellen mellem, hvordan dermaroller behandlinger og laserbehandlinger virker, er, at den fraktionerede laser skaber disse mikroskader termisk og har grimme bivirkninger. Ikke desto mindre er princippet stadig det samme. Begge metoder vil resultere i kollagenproduktion, men dermarolling har meget færre bivirkninger, og kan derudover forøge kollagen vækst med 1000% efter blot én enkelt behandling.

Konceptet bag dermarolling

Når du stikker dig selv med en nål, ødelægger du nogle af dine hudceller, som bliver for beskadigede til at fungere korrekt. Din krop vil straks begynde at erstatte dem med sunde, nye celler. Baseret på dette princip vil dermarolling fremskynde processen og samtidig mindske bl.a. pigmentforandringer, alderspletter og akne ar.

Det øverste lag af din hud er kendt som epidermis. Det er mellem 0,05 og 0,2 millimeter tykt afhængigt af, hvor det er placeret. Under epidermis er dermis, som ligger mellem 0,5 millimeter tykt, hvilket ofte er under dine øjenlåg og 2 millimeter tykt, hvilket ofte er på områder såsom ryggen.

Dermis er det lag, du skal nå, hvis du vil stimulere kollagen produktionen. Med en 0,5 millimeter dermaroller vil du kunne nå dermis og stimulere cell fornyelse. Dette vil forbedre din huds overordnede struktur og tone.

Behandling af huden med dermaroller involverer ikke nogen unaturlige kemikalier eller materialer, der indsættes i huden, så det er perfekt til dig, som ikke ønsker at udsætte huden for unaturlige kemikalier, som man blandt andet gør ved benyttelse af botox og andre fyldstoffer. Det er en af de sikreste og enkleste anti-aging behandlinger, der findes i dag, og det er også en af de mest effektive. Terapien øger produktionen af kollagen i huden, hvilket reducerer rynker, linjer, pigmentering forandringer og åbne porer.

Der er mange forskellige dermarollers på markedet, men det anbefales klart at benytte Eco Masters Dermaroller, som har fået særlig god anerkendelse blandt de danske forbrugere. Denne dermaroller er baseret på 0,5 millimeter mikronåle og sikrer en blid, men dybdegående behandling af huden.

Hvordan virker en dermaroller på ar og strækmærker?

Arvæv er almindeligt i kollagen, uanset om det er hævet, fladt eller indrykket. Det er dog vigtigt at forstå, at ar-kollagen er tykt og vævet med et andet mønster end din normale huds mønster. Det er dog de eneste forskelle mellem arvæv og din normale hud.

Når du ødelægger arvæv, vil dit ars mønster fibre også blive knust. Kroppen vil derefter regenerere dette til et glattere, blødere ar, der ser bedre ud. Hvis arvævet ikke er brudt, så vil din krop ikke gøre noget for at klare det. I stedet vil det blot se dit ar som et kosmetisk problem, der ikke behøver at blive ændret. Anvendelse af en dermaroller på hud med arvæv vil udløse helingsprocessen, fordi din krop vil se denne hud som brudt, selvom de små prik med nåle ikke forårsager væsentlig skade. Desværre vil din krop ikke erstatte dette arvæv fuldstændigt med normal hud, især hvis arret er dybt. Men hvad det vil gøre er at producere et ar, der vil se bedre ud.

Akne ar har ikke meget arvæv. De er hvad der er kendt som atropiner, hvilket betyder, at de faktisk mangler væv. Når du bruger en dermaroller, vil de langsomt eller delvist blive udfyldt med kollagen. Dette gælder også for rynker.

Det er også vigtigt at forstå, at melanocytter, hvilket er cellerne, der er ansvarlige for at producere hudpigment, vil lette ved benyttelse af en dermaroller på et ar, for at flytte omgivende hud til arret for at forbedre farvningen der.

Hvorfor dermarolling er mere fordelagtig end andre metoder

Dermarolling skaber mikroskader på din hud uden rent faktisk at fjerne noget lag af hud, hvor andre metoder fjerner lag af hud. Det er af denne grund, at din hud vil hele så hurtigt, og det er også derfor, at du bliver mindre tilbøjelig til at udvikle en infektion eller få komplikationer.

Med dermarolling er det muligt at gå rigtig dybt ind i din hud, op til 2 millimeter. At gå til en sådan dybde med andre metoder, herunder for eksempel lasere, kan skade din hud, fordi laseren fysisk vil fordampe en del af huden og dermed fjerne den. På den anden side vil nålen kun trænge ind i huden uden at skade de omgivende områder.

Nogle af de andre store fordele ved dermaroller behandling er det faktum, at dermarolling:

 • Ikke vil opvarme din hud. Lasere og IPL opvarmer din hud, hvilket gør den udsat for sikkerheds skade, herunder fx forbrændinger, hyperpigmentering og ardannelse.
 • Er billigere end andre metoder.
 • Vil gøre din hud tykkere.
 • Kan bruges overalt på din krop undtagen dine øvre øjenlåg og direkte under dine nederste øjenvipper, hvor det kan forårsage skade på dit øje.
 • Vil i høj grad forbedre absorptionen og effektiviteten af dine hudplejeprodukter.

Sådan skal du benytte en dermaroller

For at du kan opnå et yngre udseende med en dermaroller, er der visse trin, som du skal følge. Inden vi ser på disse trin, er det dog vigtigt først at vide, hvilken dermaroller der giver de mest positive resultater.

Behandlingen

Inden du påbegynder benyttelse af din Eco Masters Dermaroller, skal du vaske dermarolleren grundigt med vand og sæbe for at undgå, at du påfører bakterier eller lignende til huden.

 1. Start med at vaske dit ansigt. Eksfolier eventuelt din hud inden benyttelse af dermarolleren.
 2. Kør forsigtigt Eco Masters Dermaroller 4 gange vandret, 4 gange lodret og 4 gange diagonalt over din hud. Hvis du også ønsker at behandle dine læber, skal du benytte samme fremgangsmåde. Du skal undgå at benytte Eco Masters Dermaroller på øjenlåg og under øjnene. For bedste resultater anbefales det, at benytte Eco Masters Dermaroller inden du går i seng, da din hud på denne måde har god tid til at hele.
 3. Rengør din Eco Masters Dermaroller og sørg for, at den er fuldstændig tør, inden den pakkes tilbage i emballagen.
 4. Påfør Proto-Col Kollagen Ansigtsserum for at sikre optimal heling af din hud.
 5. Lad huden hele i cirka en uge, før du igen fortsætter behandlingen.

Anbefalede Produkter