Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Virker Silk'n produkter virkelig?

Mange personer, som ønsker at fjerne uønsket hårvækst er skeptiske over for, om Silk’n produkter egentlig virker som lovet. For at besvare dette spørgsmål har vi nedenfor forklaret, hvordan Silk’n produkter virker, hvordan du skal benytte dem samt hvilket Silk’n produkt, som har givet flest positive resultater.

Hvordan Virker Hårfjerning Med Silk’N Produkter?

Silk'n hårfjerning bruger en patenteret teknologi kaldet Home Pulsed Light (HPL). Home Pulsed Light bruger pulser af lys frem for en laser. Selv om HPL leverer lignende resultater som laserhårfjerning, virker det på en anden måde. Du kender måske IPL (Intenst Pulserende Lys), som er det samme, bare foretaget på en klinik.Det gode ved silk'n er friheden ved at kunne gøre det hjemme når du har tid og samtidig er prisen også en helt anden.

Benyttelse af Silk’n produkter er en af ​​de mest effektive metoder til permanent hårreduktion. Selv om det ligner meget laser hårfjerning, bruger det et bredt spektrum af fokuseret lys i modsætning til lasere, der bruger et meget snævrere spektrum. En Silk’n-maskine producerer hundredvis af bølgelængder af lys, der bevæger sig gennem fiberoptiske rør til en håndholdt enhed, som bruges til at fokusere lyset på det område, der skal behandles. Den bruger hvidt lys, som indeholder alle bølgelængder af lys fra rød til violet, mens filtre bruges til at fokusere de korrekte bølgelængder eller lysets farver. Lyset retter pigmentet i hårene, opvarmer folliklen og beskadiger cellerne, der forårsager hårvækst. Håret forhindres derefter i at vokse yderligere. Hvor effektiv Silk’n-behandlingen er, afhænger af en række faktorer, såsom hudens og hårets farve.

Da Silk'n anvender varme til at ødelægge håret og transporteres igennem farven i håret, er det vigtigt ikke at være solbrun, da man så vil kunne opleve mindre forbrændinger på huden. Derfor anbefales det ikke at have taget solbad eller være udsat for massiv sol i de sidste fire uger inden en behandling med silk'n.

Intenst pulserende lys er blot en af ​​mange metoder til hårfjerning. Det er et alternativ til traditionelle hårfjerningsmetoder som barbering, idet den særlige fordel er at hårreduktionen er permanent. Selvom nogle personer måske kan være mistroiske i forhold til, om sådanne permanente hårfjerning udført i hjemmet virkelig har samme effekt, som behandlinger, der bliver udført på diverse klinikker og skønhedssaloner. Vi kan glæde dig ved at sige, at Silk’n produkter har samme effekt. Derudover er der en lang række fordele ved at benytte Silk’n produkter frem for at gå på klinikker for at få fjernet uønsket hårvækst. Ved at udføre hårfjerningen selv i hjemmet med Silk’n produkter vil du spare oceaner af penge og derudover også tid, da du kan foretage hårfjerningen når det passer dig og ikke når det passer en klinik.

Efter behandlingen med silk'n, kan man opleve lidt rødme på huden, som man også vil kunne opleve hvis man bruger andre hårfjerningsmetoder, såsom voksbehandling og brug af epilator. Dette forsvinder efter lidt tid og er ikke noget at bekymre sig over.

Hvordan Skal Jeg Benytte Mit Silk’N Produkt?

For at opnå optimale resultater ved benyttelse af Silk’n produkter er det vigtigt at vide, hvordan behandlingen skal udføres. Vi har af denne grund udarbejdet en trin for trin beskrivelse nedenfor, som viser, hvordan du skal benytte dit Silk’n produkt.

Trin 1

Fjern alt synligt hår i det område, du ønsker at behandle med dit Silk’n produkt. Sørg for, at der ikke er noget hår tilbage på overfladen af ​​huden. Det anbefales at du benytter en skraber til at fjerne det uønskede hår inden behandling. Du må aldrig vokse eller epilere dig inden du påbegynder behandlingen, da dit Silk’n produkt ikke vil have nogle hår at fjerne, hvis du lige har fjernet dem alle fra roden.

Trin 2

Tænd dit Silk’n produkt og sæt det i kontakt med huden, hvorpå der ønskes hårfjerning. Din hårfjerning er nu påbegyndt. Sørg for at sætte dit Silk’n produkt i kontakt med alle dele af det område, som du ønsker at fjerne hår på.

Trin 3

Efter behandling skal du undgå sollys, parfume, deodoranter og varmt vand på området. Dette gælder de første 24 timer efter behandlingen. Efter benyttelse af dit Silk’n produkt er huden ekstra følsom og du skal derfor være ekstra skånsom ved den. Det kan være en god ide at foretage hårfjerning behandlingen inden du går i seng, da huden på denne måde har hele natten, hvor den ikke vil blive udsat for belastning. Det anbefales derudover at påbegynde behandlingen i efteråret eller vinteren, da du på denne måde automatisk vil skåne din hud for sollys og ikke behøver at tænke på at smøre meget solcreme på, hvis du skal udenfor. Derudover vil du være klar til at tage sommeren med storm efter at have benyttet dit Silk’n produkt over vinteren.

Trin 4

I den første fase af din behandling, skal du gentage behandlingen en gang om ugen i 4-12 uger. Tilpas derefter til dine behov. Resultatet er permanent synlig fjernelse af håret.

Hårets Forskellige Faser

Da hår gennemgår forskellige faser, er det nødvendigt med flere behandlinger over længere tid. De tre faser er vækstfase, afstødning fase og hvilefase. Når du har brugt din silk'n, går håret ind i afstødning fasen. Det vil sige at håret bliver afstødt fra hårsækken. Denne fase kan tage omkring to uger. Derefter kommer hvilefasen, som efterhånden bliver længere og længere. I denne fase kommer der ikke hår frem.

Til sidst starter vækstfasen, hvor håret vokser ud igen. Hvilefasen er meget individuel, og er afhængig af hårtype, nogle har meget mørke og kraftige hår, der vil kræve flere behandlinger end dem der har lysere og tyndere hår. Når hårene er vokset ud igen, kan du så bruge din silk'n igen og starte forfra på de tre faser.

Er Behandling Med Silk'n Permanent?

Mange steder kan man læse at silk'n kan levere permanent hårfjerning og det kan den også. Der er dog en forskel på hvad den rent videnskabelige mening af ordet permanent betyder og det forbrugerne mener. Når en kunde ser at silk'n kan fjerne hår permanent, tænker du nok straks at der så aldrig kommer hår mere, for det er vel det permanent betyder. Men når man kigger på det tekniske bag silk'n, så sker der det at lysimpulserne dræber hårsækken og derved sørger for at den hårsæk ikke længere kan producere hår, dermed er det permanent.

Men kroppen har utrolig mange hårsække og de er ikke alle på samme stadie, så selvom du har dræbt nogle hår, vil der så være andre hårsække der er klar til at producere hår. Af den grund er det nødvendigt at bruge din silk'n flere gange over en længere periode, og på et tidspunkt vil det næsten føles permanent. For de fleste vil det kun være nødvendigt med en enkelt eller to årlige behandlinger med silk'n for at være helt hårfri.

For mange, især kvinder, ændres hårvæksten over tid, hvilket kan føre til at det måske pludselig er nødvendigt med flere behandlinger. For eksempel oplever mange at de får mere og kraftigere hårvækst i ansigtet, som de fleste ikke er særlig tilfredse med. Her vil det muligvis være nødvendigt med nye behandlinger, da det er hår der ikke tidligere har været i vækst og derfor har silk'n slet ikke sendt lysimpulser igennem håret tidligere.