emaerket

Virker Silk'n produkter virkelig?

Mange personer, som ønsker at fjerne uønsket hårvækst er skeptiske over for, om Silk’n produkter egentlig virker som lovet. For at besvare dette spørgsmål har vi nedenfor forklaret, hvordan Silk’n produkter virker, hvordan du skal benytte dem samt hvilket Silk’n produkt, som har givet flest positive resultater.

Hvordan virker hårfjerning med Silk’n produkter?

Silk'n hårfjerning bruger en patenteret teknologi kaldet Home Pulsed Light (HPL). Home Pulsed Light bruger pulser af lys frem for en laser. Selv om HPL leverer lignende resultater som laserhårfjerning, virker det på en anden måde.

Benyttelse af Silk’n produkter er en af ​​de mest effektive metoder til permanent hårreduktion. Selv om det ligner meget laser hårfjerning, bruger det et bredt spektrum af fokuseret lys i modsætning til lasere, der bruger et meget snævrere spektrum. En Silk’n-maskine producerer hundredvis af bølgelængder af lys, der bevæger sig gennem fiberoptiske rør til en håndholdt enhed, som bruges til at fokusere lyset på det område, der skal behandles. Den bruger hvidt lys, som indeholder alle bølgelængder af lys fra rød til violet, mens filtre bruges til at fokusere de korrekte bølgelængder eller lysets farver. Lyset retter pigmentet i hårene, opvarmer folliklen og beskadiger cellerne, der forårsager hårvækst. Håret forhindres derefter i at vokse yderligere. Hvor effektiv Silk’n-behandlingen er, afhænger af en række faktorer, såsom hudens og hårets farve.

Intense pulserende lys er blot en af ​​mange metoder til hårfjerning. Det er et alternativ til traditionelle hårfjerningsmetoder som barbering, idet den særlige fordel er at hårreduktionen er permanent. Selvom nogle personer måske kan være mistroiske i forhold til, om sådanne permanente hårfjerning udført i hjemmet virkelig har samme effekt, som behandlinger, der bliver udført på diverse klinikker og skønhedssaloner. Vi kan glæde dig ved at sige, at Silk’n produkter har samme effekt. Derudover er der en lang række fordele ved at benytte Silk’n produkter frem for at gå på klinikker for at få fjernet uønsket hårvækst. Ved at udføre hårfjerningen selv i hjemmet med Silk’n produkter vil du spare oceaner af penge og derudover også tid, da du kan foretage hårfjerningen når det passer dig og ikke når det passer en klinik.

Hvordan skal jeg benytte mit Silk’n produkt?

For at opnå optimale resultater ved benyttelse af Silk’n produkter er det vigtigt at vide, hvordan behandlingen skal udføres. Vi har af denne grund udarbejdet en trin for trin beskrivelse nedenfor, som viser, hvordan du skal benytte dit Silk’n produkt.

TRIN 1

Fjern alt synligt hår i det område, du ønsker at behandle med dit Silk’n produkt. Sørg for, at der ikke er noget hår tilbage på overfladen af ​​huden. Det anbefales at du benytter en skraber til at fjerne det uønskede hår inden behandling. Du må aldrig vokse eller epilere dig inden du påbegynder behandlingen, da dit Silk’n produkt ikke vil have nogle hår at fjerne, hvis du lige har fjernet dem alle fra roden.

TRIN 2

Tænd dit Silk’n produkt og sæt det i kontakt med huden, hvorpå der ønskes hårfjerning. Din hårfjerning er nu påbegyndt. Sørg for at sætte dit Silk’n produkt i kontakt med alle dele af det område, som du ønsker at fjerne hår på.

TRIN 3

Efter behandling skal du undgå sollys, parfume, deodoranter og varmt vand på området. Dette gælder de første 24 timer efter behandlingen. Efter benyttelse af dit Silk’n produkt er huden ekstra følsom og du skal derfor være ekstra skånsom ved den. Det kan være en god ide at foretage hårfjerningsbehandlingen inden du går i seng, da huden på denne måde har hele natten, hvor den ikke vil blive udsat for belastning. Det anbefales derudover at påbegynde behandlingen i efteråret eller vinteren, da du på denne måde automatisk vil skåne din hud for sollys og ikke behøver at tænke på at påsmøre meget solcreme, hvis du skal udenfor. Derudover vil du være klar til at tage sommeren med storm efter at have benyttet dit Silk’n produkt over vinteren.

TRIN 4

I den første fase af din behandling, skal du gentage behandlingen en gang om ugen i 4-12 uger. Tilpas derefter til dine behov. Resultatet er permanent synlig fjernelse af håret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev