Fri fragt på alle ordrer over 499kr*

Fuld tilfredshedsgaranti
Gælder for udvalgte mærker

Fri fragt ved køb over 499 kr*
til valgfri pakkeshop

Kunders databeskyttelse
Din data er sikker og beskyttet hos os

Voks eller Laserhårfjerning?

Hårfjerning er noget som bekymrer mange mennesker. Nogle af de mest populære typer af hårfjerning inkluderer barbering, voks, plukning eller brug af hårfjernende cremer. Der findes dog kun to typer af hårfjerning, som betragtes som permanent: laser og elektrolyse. Laserhårfjerning og elektrolyse blive betragtet som permanente, da man kan forvente en lang periode uden hårvækst mellem sessionerne, hvorimod midlertidige metoder kræver regelmæssig vedligeholdelse.

Behandlingen

Voks fjerner uønskede hår ved at vikle en tyk substans, voks, som rykker hårene fri fra huden, med hårrødder og det hele. Håret vokser generelt frem igen efter to uger. Laserhårfjerning retter derimod intens varme mod hårfolliklerne, og gør det usandsynligt at hårene vokser frem igen. Laserhårfjerning anses som værende permanent, hvilket betyder at fremtidig hårvækst er en sjældenhed.

Resultater

Voks efterlader din hud glat og uden hår i op til to uger. Hårene der vokser frem igen bagefter, er meget finere og blødere efter en voksbehandling.
Laserhårfjerning efterlader huden glat og uden hår i en længere periode. Perioden uden hår varierer far person til person, men de fleste personer kan klare sig med en behandling med hjemmelaserhårfjerningsprodukter en gang hver tredje måned. Håret som vokser ud efter denne type behandling, er fine, tynder og lysere end de tidligere. Hvis du er interesseret i denne behandlingstype kan du købe hjemmelaser hårfjerningsprodukter her.

Tilgængelighed

Voks har ofte været en del lettere tilgængeligt end laserbehandlinger. Størstedelen af klinikker og saloner tilbyder voksbehandlinger, hvilket gør det nemt at finde en voksbehandling i enhver by. Derudover er det også muligt at købe hjemmevoksbehandlingssæt i mange butikker og saloner, hvilket gør at man kan få en voksbehandling derhjemme også.
Laserhårfjerning derimod, har altid været svært at få fat på, da det førhen kun var professionelle, som havde midlerne til at lave disse produkter. Disse lå ofte kun i større byer, hvilket gjorde det både dyrt og tidskrævende blot at komme til klinikkerne. Men det har ændret sig over de seneste par år, da hjemmelaserbehandlingsprodukter er blevet meget mere avancerede og faktisk kan give næsten lige så gode resultater, som professionelle behandlinger – men til en brøkdel af prisen.

Pris

Selvom voksbehandlinger ofte er billigere per behandling, koster den en del mere på den lange bane. Den gennemsnitlige pris for en laserbehandling ligger på ca. 3000 kroner, hvilket betyder at hjemmebehandlingslasere, som Silk’n Glide Xpress 300,000 til hårfjerning hurtigt kan tjene sin forholdsvis høje pris ind igen. Selvom laserbehandlinger er meget dyrere end normale voksbehandlinger, bruger man alligevel meget færre penge på laserbehandlinger i løbet af livet end på voksbehandlinger. Faktisk anslås det at en gennemsnitlig kvinde vil bruge 160.000 kroner i løbet af sit liv på voksbehandlinger, hvorimod folk som bruger laserbehandlinger kun vil bruge ca. 20.000 kroner i løbet af deres liv pga. den længerevarende effekt. Det er desuden en pris som er blevet endnu lavere, efter hjemmelaserbehandlingsprodukterne er blevet billigere og bedre.