emaerket

Coconut Splash - Oil Pulling (14 days)

Blegende tandbehandling med kokosolie

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Hvad er White Coconut Splash?

Kokosolie til tænderne kan både hjælpe dig med at få hvidere tænder, men også renere tænder. Oil Pulling på engelsk, er en traditionel ayurvedisk folkemedicin, som blev brugt til at hjælpe med at fjerne bakterier i munden og til at hjælpe med at give hvidere tænder. Hav Coconut Splash kokosolie i munden i 15-20 minutter, og spyt herefter olien ud og skyl tænderne i vand. Fortsæt denne fremgangsmåde hver morgen i 14 dage. Tænderne kan derefter børstes med en tandbørste som sædvanlig. Du bør altid huske at eftersom ingredienserne i dette produkt er naturlige, kan resultaterne variere fra person til person.

White Coconut Splash - Coconut Oil Pulling kan hjælpe dig med at reducere plak og pletter på tænderne. Du kan få en ren fornemmelse i munden og du kan rense både tunge og tandkød.

White Coconut Splash - Coconut Oil Pulling er nem at bruge og poserne er i perfekte portioner, så du nemt kan bruge behandlingen som en del af din morgenrutine.

Ved brug af White Coconut Splash - Coconut Oil Pulling blandes olien med mundens spyt. Dette betyder, at olien kan trænge dybt ind i de små mellemrum mellem tænderne og tandkødet, hvilket kan give en anti-bakteriel og anti-inflammatorisk virkning. Alle former for toksiner i mundvigen kan dermed blive vasket væk, og alle de bakterier i tændernes huller kan blive reduceret af White Coconut Splash. Kokosolien i White Coconut Splash kan altså give dig en naturligt sundere mundhygiejne samt hvidere tænder på samme tid.

Hvad indeholder pakken?

Pakken indeholder 14 doser af Coconut Oil Pulling. Hver pakke indeholder 10 ml ren kokosolie, og poserne er til et 2-ugers program, som let kan indgå i din morgen rutine. Vi anbefaler, at du bruger en af de 14 poser om dagen, så der er nok til i alt 14 dage.

Hvordan bruger jeg White Coconut Splash?


1Step

Kokosolie kan virke som en magnet for parasitter og andre uønskede bakterier, hvorfor det er så effektivt. Spyt blot kokosolien ud efter behandlingen, så kroppen er renset for bakterier, og din ånde er frisk.

2Step

Vi anbefaler at bruge behandlingen med Coconut Oil Pulling i mindst 15 minutter for at tillade bakterierne at knytte sig til Coconut Oil Pulling olien.

3Step

Det er derfor ikke anbefalet at sluge White Coconut Splash, da du derfor ikke kan fjerne bakterierne, men blot beholde dem i kroppen.

Ingredienser

Produktet indeholder kun to ingredienser, som begge er 100% naturlige. Disse er: kokosolie, og naturlig pebermynte smag. White Coconut Splash Oil Pulling har antimikrobielle egenskaber, som er meget effektive mod orale bakterier. Kokosolien er indrettet med pebermynte smag, så du kan få en frisk fornemmelse i munden og frisk ånde hele dagen.