Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Coconut Splash - Oil Pulling (14 days)

140ml | Blegende tandbehandling med kokosolie

Se mere
219.00 kr.
Du sparer:   20.00 kr.
 • På Lager
 • Gratis Levering Over 499,-
 • Autoriseret Forhandler

Hvad er White Coconut Splash?

Kokosolie til tænderne kan både hjælpe dig med at få hvidere tænder, men også renere tænder. Oil Pulling på engelsk, er en traditionel ayurvedisk folkemedicin, som blev brugt til at hjælpe med at fjerne bakterier i munden og til at hjælpe med at give hvidere tænder. Hav Coconut Splash kokosolie i munden i 15-20 minutter, og spyt herefter olien ud og skyl tænderne i vand. Fortsæt denne fremgangsmåde hver morgen i 14 dage. Tænderne kan derefter børstes med en tandbørste som sædvanlig. Du bør altid huske at eftersom ingredienserne i dette produkt er naturlige, kan resultaterne variere fra person til person.

White Coconut Splash - Coconut Oil Pulling kan hjælpe dig med at reducere plak og pletter på tænderne. Du kan få en ren fornemmelse i munden og du kan rense både tunge og tandkød.

White Coconut Splash - Coconut Oil Pulling er nem at bruge og poserne er i perfekte portioner, så du nemt kan bruge behandlingen som en del af din morgenrutine.

Ved brug af White Coconut Splash - Coconut Oil Pulling blandes olien med mundens spyt. Dette betyder, at olien kan trænge dybt ind i de små mellemrum mellem tænderne og tandkødet, hvilket kan give en anti-bakteriel og anti-inflammatorisk virkning. Alle former for toksiner i mundvigen kan dermed blive vasket væk, og alle de bakterier i tændernes huller kan blive reduceret af White Coconut Splash. Kokosolien i White Coconut Splash kan altså give dig en naturligt sundere mundhygiejne samt hvidere tænder på samme tid.

Hvad indeholder pakken?

Pakken indeholder 14 doser af Coconut Oil Pulling. Hver pakke indeholder 10 ml ren kokosolie, og poserne er til et 2-ugers program, som let kan indgå i din morgen rutine. Vi anbefaler, at du bruger en af de 14 poser om dagen, så der er nok til i alt 14 dage.

Hvordan bruger jeg White Coconut Splash?


1Step

Kokosolie kan virke som en magnet for parasitter og andre uønskede bakterier, hvorfor det er så effektivt. Spyt blot kokosolien ud efter behandlingen, så kroppen er renset for bakterier, og din ånde er frisk.

2Step

Vi anbefaler at bruge behandlingen med Coconut Oil Pulling i mindst 15 minutter for at tillade bakterierne at knytte sig til Coconut Oil Pulling olien.

3Step

Det er derfor ikke anbefalet at sluge White Coconut Splash, da du derfor ikke kan fjerne bakterierne, men blot beholde dem i kroppen.

Ingredienser

Produktet indeholder kun to ingredienser, som begge er 100% naturlige. Disse er: kokosolie, og naturlig pebermynte smag. White Coconut Splash Oil Pulling har antimikrobielle egenskaber, som er meget effektive mod orale bakterier. Kokosolien er indrettet med pebermynte smag, så du kan få en frisk fornemmelse i munden og frisk ånde hele dagen.


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
11 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

 • * Fedt produkt! Fandt det på IG og det virkede sgu ret godt og smagte ikke dårligt (Y)
 • * Godt produkt og hurtigt levering. Alt i alt en god oplevelse.
 • * Må sige at jeg godt nok er imponeret.. Troede ikke rigtigt på det fordi der ikke er nogle rigtigt blegende kemikalier i, men efter 14 dage er der godt nok sket en forskel!
 • * Tilfreds med resultatet og hurtig levering.
 • * Må sige at jeg er meget positivt imponeret. Troede faktisk bare det var en ny instagramdille men det har virket.
 • * Er virkelig glad for at de har puttet den der mint-smag i produktet. Synes kokosolie er ulækkert, men det smagte faktisk helt godt det here :D
 • * Har fået meget hvidere tænder efter jeg er begyndt at bruge coconut splash.
 • * Skidegodt produkt. Har fået flotte hvide tænder
 • * Min veninde og jeg købte produktet sammen og vi har allerede begge bestilt en pakke mere da det virkelig har gjort en forskel for vores tænder.
 • * Fint produkt og skidegod service hos kundeservice!
 • * Normalt plejer jeg at bruge nogle af de der skidedyre tandblegningsskinner, men det her gav faktisk mindst lige så godt resultat og så var det meget billigere :)
*Resultater kan variere fra person til person