Linjerne er åbne mandag - fredag fra 09 - 18

78 75 53 30 Live Chat
emaerket

Wundercleanse | Øjenmakeup Fjerner

Dette produkt er desværre ikke længere på lager. Der henvises til nedenstående produkter for alternativer.

Hvad er Wundercleanse?

En smule vand er bare ikke nok til at rense hele dagens urenheder fra dit ansigt. Dette gør det nødvendigt med en naturlig og nem-at-bruge løsning på dette som kun tager nogle få minutter til at rense makeuprester efter en lang dag. Wundercleanse er løsningen til på dette. Dette eksklusive produkt er designet til at fjerne effekten fra Wunderbrow, øjenbrynsblyanter og anden øjenmakeup. Brug den sikkert omkring dine øjne og hold din delikate ansigtshud næret og plejet.

Hvordan virker denne øjenmakeupfjerner?

Den primære idé bag Wundercleanse er at fjerne effekten fra de naturlige farver og fibre fra Wunderbrow. Permafix teknologien i Wunderbrow kan hjælpe med at give volume og definere dine tynde øjenbryn. Når du så får lyst til at fjerne dem er det ikke sikkert at normale øjenmakeupfjernere er så effektive som du antager. Wundercleanse er derfor blevet specifikt designet til dette formål.

Formularen som gør Wundercleanse til en effektiv og kraftfuld makeupfjerner består hovedsageligt af tre komponenter:

Fedtopløsende Lipofil
Sætter sig på de fedtede dele af din makeup.

Vandopløsende Hydrofil
Kan vaske alt skidtet væk

Glycerinæter
Et naturligt middel som fugter og blødgører huden

Disse egenskaber kombineres sammen i en lille tube af Wundercleanse som giver dig dit originale look tilbage, fri for langtidsvarende makeup produkter.

Hvordan bruger man det?

Efter Make up - Tag en lille smule Wundercleanse på en vatrondel. Stryg den forsigtigt over øjenbrynene mens du passer på dine øjne. Dette gøres generelt for at fjerne Wunderbrow og andre øjenmakeuptyper.

Du kan altid bruge Wunderbrow igen efter rengøringen. Du renser simpelthen det rengjorte område med vand for at fjerne alle rester af Wundercleanse og dypper det tørt. Herefter er dine øjenbryn igen klar til ny makeup. Det er en nem, et-trins-renser som passer perfekt i din kosmetiksamling sammen med Wunderbrow.


Kundeanmeldelser
5 ud af 5
2 Anmeldelser

Skriv en anmeldelse klik her

  • * Den virker super godt til at fjerne Wunderbrowene fra mine øjenbryn når jeg er færdig med dem. 5/5 stjerner herfra.
  • * En rigtig god makeupfjerner
*Resultater kan variere fra person til person